20

Анонимен

преди 3 години

Тарикат не писка.

19

Или руските хакери

преди 3 години

"а сенаторът републиканец Мит Ромни посочи като виновник Русия":):)Малии какви кибер сенатори имат!Направо четат матрицата с един поглед - във шестнайсетичен код!

18

Анонимен

преди 3 години

ами нали сте виликани в компютърната техника Бре краварчета що отака ривети като нап.икан.ни дечицато от лъжите ви не мое се разбеире коя е по-лъжливатова като атентата срещу папата натопиха българия и тогава загебихме милиардиа пропагандата им още държи топло в някои държави дето ни смятат за атентатори благодарение на тия лъжци и мошеници

17

Анонимен

преди 3 години

Децата на Лавров, Берия, Хрушчов, Путин, Сталин и останалите владетели на Русия също живеят в САЩеи гербавите мал.оум.ници надминаха гьобелс

16

Анонимен

преди 3 години

На 24 годинки синчето на Медведев получи американско гражданство ?!Децата на Лавров, Берия, Хрушчов, Путин, Сталин и останалите владетели на Русия също живеят в САЩЩо така ?!

15

Равносметката

преди 3 години

Русия е велика... ама бедняшка и гроззнаАмерика била лоша... ама руснаците бягат към АмерикаАйде сега - къде е по-хубав живота ?!В Америка, разбира се

14

Анонимен

преди 3 години

Русия и четирите годишни времена са виновни, може би и ковида от Китай!Ще трябва да се прави нова ваксина с 64 битова ДНК!

13

Анонимен

преди 3 години

Джеймс Бонд, сър.

12

11

преди 3 години

Мнеее, налице са безспорни доказателства, че вероятно има намеса на сомалийски хакери съвместно с централно африкански пигмеи.

11

Анонимен

преди 3 години

Руските хакери са национална гордост, Путин ги наричат руски патриоти".

10

Анонимен

преди 3 години

Лайнлукса даже не спасява, смятай, обръщат битовете с телекинеза

9

Анонимен

преди 3 години

Ех тези лоши руснаци, винаги развалят приказката в Щатите.

8

Дхарма-шастра

преди 3 години

До Ти да видиш..Индийските програмисти все още се ръководят от законите, изложени в Ману-смрити. Така са възпитани.

7

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че за хакерската атака е виновен нигерийският принц. За това твърдение, имам толкова доказателства, колкото има и сенаторът Ромни.

6

Анонимен

преди 3 години

"Две години говореха за "руска намеса" на предишните избори, после като се изтърка обвинението си признаха, че няма такава."---Всъщност стана точно обратното, но не си разбрал.

5

Анонимен

преди 3 години

Путин мисли само добри неща за Навални и американските министерства за съжаление обаче американците си измислят и Путин не може да направи нищо добро за Навални и америкaнския народ.

4

Уважаеми хакери,

преди 3 години

Уважавайте международното право, хаквайте и източвайте пари в рамките на закона и винаги в името на умерения прогрес. Взимайте от богатите и половината давайте на бедните и страдащите. Само така ще построим един справедлив свят.

3

Анонимен

преди 3 години

"Избраният за президент Джо Байдън изрази силно безпокойство от откритата миналия уикенд кибератака, а сенаторът републиканец Мит Ромни посочи като виновник Русия."В днешно време е достатъчно да си избереш някой за виновник и да го посочиш без грам доказателства. Две години говореха за "руска намеса" на предишните избори, после като се изтърка обвинението си признаха, че няма такава.

2

Анонимен

преди 3 години

Сенаторът републиканец Мит Ромни бил посочил бил като виновник Русия.Актуален интерес представлява вчерашното послание на Путин към поръчителите на поредната хакерска афера и обвинителите на Русия.Государят ги посъветва да не се ръководят от съображения за отмъщение за минали обиди и да не се основават на своята мнима изключителност, а да изграждат отношения с международните партньори на основата на взаимното уважение и фундаменталните норми на международното право.

1

MaйMyнaтa

преди 3 години

Пенсията още не влезнал в белия дом вече се почна с интриги, обвинения, и кой знае още кви пакости ще надробят началниците му