10

Bestloan

преди 3 години

Изпаднали ли сте във финансовата криза, търсите пари, за да стартирате собствен бизнес или да плащате сметките си? Ние всички видове заеми с ниска лихва от 2% кандидатстваме сега по имейл на: (bestloanonlineservice***hotmail) или WhatsApp Us на +1 443 281 3404

9

Анонимен

преди 3 години

Хленчиш Радосвет Радев като момиченце за парички, а на мен нищо не ми плати за арх.проектиране на сградата дарик радио на бул. България.

8

Анонимен

преди 3 години

Е как така бе? Не бяхме ли в тиквен разцвет?

7

Има Ковид - 19,20..

преди 3 години

А Бизнес - нанай маро..

6

cky2kbg

преди 3 години

До Анонимен 5мо3ъка ти има нужда от СТОП

5

Анонимен

преди 3 години

Стягайте коланите за най-голямата криза от втората световна война до сега.

4

Анонимен

преди 3 години

Явно цял свят имаше нужда от СТОП. Безумието и печалбарството се ширеше във всички сфери. Идва ми на ум цената за чадър и шезлонг или лифт карта, както много други. Банки, топлофикация, адвокати, лекари, зъболекари, В и К и много други, които безпроблемно бъркат в джоба на всеки. Много неща трябва да се пипнах за да добият нормалното.

3

SS

преди 3 години

Глад с библейски размери ще има.Безработица също.Като през миналия век,по време на голямата депресия.След нея идва ВСВойна.Сега май ще е същото.

2

Анонимен

преди 3 години

Скоро идват гладните със сопите...

1

Кънчо

преди 3 години

Не е верно народа има и после изведнъж ще се отпусне да харчи безсмислено за екскурзовод и за ненужни вещи като магнити и сувенири ще дава минимум по 50 лв за обяд за двама в ресторант (нищо че го гърбят с грамажа и той си знае) кючека е по важен от всичко на света