54

Без думи

преди 3 години

В тази статия не пише, че след отказите жената ражда няколко часа по-късно в Бургас.

53

Анонимен

преди 3 години

И от къф зор щ я приемат щом не е започнало раждането??И защо са освободили лекаря също не се разбира. Дай за всяко нещо да сме в болница.Имам позната, която всяка седмица се обажда поне веднъж на Бърза помощ с някакво оплакване.Хората отиват преглеждат я, мерят и кръвното и си тръгват.Накрая просто спряха да и вдигат.Просто имат наистина сериозни случаи по-важни от преземките на моята позната.

52

Анонимен

преди 3 години

В статията пише, че е нямала родила деиност. По тази логика не са виновни, щом не е почнала да ражда. Нямала ли е проследява лекар?

51

Защо

преди 3 години

ЗАЩО БОЛНИЦАТА В СТ.ЗАГОРА НЕ Е ИНФОРМИРАНА НАВРЕМЕ, ЧЕ ЯМБОЛСКОТО РОДИЛНО НЕ РАБОТИ???? ТОВА Е ГРЕШКА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА. НЕ НА ЛЕКАРИТЕ!!!!

50

НЕ Е СПРАВЕДЛИВО

преди 3 години

НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ЩЕ СЕ УВОЛНЯВАТ ЛЕКАРИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ РАЖДАНЕ НЕ Е ЗАПОЧВАЛО ВЪОБЩЕ! ТО НЕ СТАВА ЗА 2- 3 ИЛИ 4 ЧАСА!!! ДОРИ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ХОДЕНЕ ПЕША, АКО ВРЕМЕТО ПОЗВОЛЯВА.

49

До медик от запад

преди 3 години

Колекитети са много добре тук ако са там ще са в затвора не се мори в Запада никой пациент не е длъжен да носи един багажник с ядение пиения на лекар! Кой ще остави този лукс тука?

48

Медик на Запад

преди 3 години

Ако колегата дето са го уволнили чете този сайт,да не се коси!!Тук на запад лекарите се търсят под дърво и камък.Специалист гинеколог започва с 4000 евра заплата!Бий си шута и остави го,ведата да се радват,че са ти отворили очите вместо да ти ги избодат,което можеше и да ти се случи!!

47

Недоразбрал

преди 3 години

Заради нероден Петко и заради кефът на неговата майка,дай да уволняваме поголовно,а после ще се молим тъмнолики стажанти да ни лекуват бог да ни прости?!Такъв тъмнолик стажант,арабин заши матката на мойта кръстница след раждането на второто и дете и при първата менструация и се пръсна матката от насъбраната кръв,разви перитонит и трябваше да я оставят без матка!!Ей такива ветеринари за БГ г,оведата,дето припкат да клепят докторите и сестрите,а после що мрем по стъпалата на болниците??!!

46

До лекар

преди 3 години

Ако твоята къща пламне и пожарната дойде и ти каже голяма луксозна къща избери си екип (професионалисти) зада те гасим къщата ето на това прилича твоето расъждение!Изхвърли си дипломата в толерната и пусни сифона няма нужда от такива като теб!

45

Анонимен

преди 3 години

В държавна болница един обмирисал лекар ме упъти към частна клиника след като се озовах там разбрах,че е собственик на тази клиника Бяла мафия

44

Аз

преди 3 години

До ЛекарИ после някой да не каже, че сестрата на Бойко Борисов, която е лекар, не е права, когато каза, че повечето от лекарите в България са се превърнали в търгаши.....

43

Анонимен

преди 3 години

Здравето от кога се определя в качество и не качество?Алооо това не е екскурзия до морето!

42

До лекар

преди 3 години

Разбирам за пластични но не за здраве а такива като теб на килотината.Ти не си нищо повече от некадърник

41

Мунчо

преди 3 години

До Анонимен421 Болницата в Ямбол не работи.2 Жената е насочена към Стара Загора от наблюдаващия я лекар.3 От Стара Загора казват, че не приемат от други области.Осведоми се, преди да пишеш!

40

свилен

преди 3 години

До Анонимен Нямала признаци за раждане .а след няколко часа в Бургас . Егати специалистите .

39

Вище колко е проссст

преди 3 години

Като искате да ви изражда професор,шефа на отделението а не някой ординатор то това се плаща.Този професор е там за да помага на този който има нужда а не на този който има пари това да не ти е Мола за скъпи дрешки

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко въпросната бременна имаше проследяване на бременността (разбирай здравни осигуровки), то тя и наблюдаващият я лекар щяха да са проверили и избрали болница и щяха да знаят във всеки момент, къде може да влезе за раждането.Явно не е здравно-осигурена и разчита на спешно влизане.

37

До37

преди 3 години

Виж какво бе пич,дори и Тръмп да министър председател а Папата да е министър на здравеопазването,бялата мафия в България е некадърна!

36

Анонимен

преди 3 години

В КАТ една чакла ми затвори гишето пред носа 10 минути преди обедната почивка А един обмирисал ми обеснява че съм длъжен да платя на специалист (лекар) за по добро лечение ганььо ганььо шуро баджанащината няма край

35

Мунчо

преди 3 години

От написаното по-долу разбирам, че на лекари, и вероятно полицаи и държавни служители НИКОГА не трябва да бъде търсена отговорност!