54

АНОНИМЕН

преди 3 години

Ние всички плачем за Президент Доналд Трумп

53

Киро коравио

преди 3 години

Отдавна съм ви го казал. Човеко не е добре а бе да си го кажем точно. Врътоглав е. Ама по лошото е че има още 70 милиона луди. Та това е.

52

Очевидец

преди 3 години

Верно е! Заключил се е в тоалетната!

51

Анонимен

преди 3 години

До 54 Тръмп еТова което коментираш е стара новина от 2016.Сега сме 2020.

50

Тръмп е

преди 3 години

и ще бъде президент!!!

49

Додо

преди 3 години

"Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом."==========OK, незнам дали всички го проумяват, по-скоро не, но тук вече се сменя тона на корпоративно-контролираните глобалистки медии и фокуса се мести от това, да се легализира шадара с "победителя" Биден, към превантивен удар по президента-император Тръмп, който е напът да покаже на света, че е победителя в изборите.

48

Адски проЗд си ЦРУ

преди 3 години

какъФ fox news ти е в манерката.......може би си и фен на newsMax, alex jones и останалитеЕди0те?

47

ЦРУ

преди 3 години

До ШибиРиби.....ГЛУПЧООоооо....на 06.01 в Конгреса се обявяват резултатите от Щатските Избирателни Комисий . ЕДИН да има възражение - връщат изборите в Конгреса ! ..СЕНАТА се ръководи от вице през. - ПЕНС ...а 6 сенатори са заявили . че ще гласуват ПРОТИВ ....сенаторите противници на Тръмп в кампанията - РУБИО от Флорида...Рич..още 3-*** + ШЕФА на мнозинството в Сената ! ...ЧЕТИ ФОК-нюс...гледаи в ютуп клипоне ..и директни...МАНИПУЛАЦИЙТЕ ВАЛЯТ ...Байдън ще го обвинят в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !

46

Bye bye Don

преди 3 години

Предполагам, че ще се запъне да остава, но ако му кажат, че аверите му го чакат на голф игрището да поразцъкат малко, веднага ще напусне!

45

Да бе!

преди 3 години

Не трябва да се учудваме на заканата на Тръмп, защото този човек по време на целия си мандат имаше доста психически отклонения, но сега вече има и страх от разследване...

44

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не се е плащал данъците отдавна, и мислеше, че като го преизберат ще продължи да има имунитет.Ама сбърка и сега ще гледаме сеир.

43

Анонимен

преди 3 години

Путин изпадна в депресия откак се разбра, че Тръмп губи изборите.То не бяха врътки, то не бе сополивене.Байдън го поздрави цял свят, обаче Путин кандиса да го поздрави с половин уста преди 2 дена.А Тръмп си е поредния психопат, който добре му вършеше работа на Путин.Крайно време е да спре да се излага.

42

Радо

преди 3 години

Браво на г- н Тръмп.Така трябва.71984

41

Анонимен

преди 3 години

Като магаре на мост. Излагацията трябва да е до последно

40

Мина

преди 3 години

Страх лозе пази.Психиатрите къде са?

39

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ами харесва му на човека в Белия дом...

38

Германец

преди 3 години

Донякъде се надявам този път да не лъже и да гледаме шоу на 21.01.2021 как сикрит сървиз го влачат по тревата пред белия дом :)Но като знам Дон какво неформално отношение поддържа с истината, мисля, че пуканките ще ги ядем друг път.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Затова , Нинова ,Радев и всички бесепари напъват за машинно гласуване.Видяха ,че по друг начин няма да спечелят,та дано с машините се класират.

36

Анонимен

преди 3 години

Не му се излиза на Тръмп от Белия ДомБизнеса му с хотели ,голф игрища вече не е бизнес.

35

4epa

преди 3 години

КОЛКО Е СЛАДКА И ДОХОДНА ВЛАСТТА- С ТАНК ДА ГО ТЕГЛИШ НЕ МОЖЕШ ДА ГО МАХНЕШ !!!!!!!!! ТАКА ДА БЕШЕ ПРИ КОПАЕНЕТО НА ЗЕМЯ- КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, ЛОЗЕ - ЩЯХМЕ ДА ЦЪФТИМ !!!!!!!!!!!