31

Анонимен

преди 3 години

Поругаването на паметници им е част от културните особености на това племе

30

Каменов

преди 3 години

Извърлителите сигурно пак са бразилци

29

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Откога , безработните лентяи , хулиганите и смутителите на обществения ред в Държавата, вече се наричат "младежи" ?!ТОВА , ДА НЕ Е НЯКАКВА КОМСОМОЛСКА ПРЕДИЗБОРНА ИНИЦИАТИВА ???!ПРИЗНАЙТЕ СИ...НИЕ ВЕЧЕ СЕ ДОСЕЩАМЕ!

28

ндаа

преди 3 години

Не пискайте!Не може да искаш от ТЯХ да уважават НАШИТЕ възрожденци!Те са им чужди!Не са се женили на 12 години,нито са брали тухли и бакър!Не са закусвали с мастика и бира,и за разлика от тях много здраво са работили!Разликата е космическа!

27

ЦК на БХК

преди 3 години

Веднага да се издирят тези 'младежи', ше бъдат скоростно предложени за Човеци на Годината! Ако бяха подпалили църквата, щяха вероятно и за Човеци на петилетката да се квалифицират. Засега обаче, тези титли са запазени за бТв и Нова Телевизия, защото те са най-антибългарските креатури на света! И да престанете с жалките си расистки коментарчета! РОмите и те са хора и то много по-качествени от българите. Така каза Джордж Шорош, а той знае най-добре!

26

Много ясно

преди 3 години

До Анонимен 1Ceлямeтя, да?

25

Анонимен

преди 3 години

На мястото на пантеона, преди се е издигала църквата "Всях Светих" построена през 1898 и разрушена от комунистите през 1975, за да издигнат това нелепо творение, приличащо на турска баня - само минаретата му липсват. Църквата беше построена наново, преди 8 години на 200м. Нямам нищо против костницата на Възрожденците вътре, но можеха да я построят на друго място.

24

Додо

преди 3 години

Ние, редовните читатели на Днeса знаем, че на страниците на този сайт "младежи" и "младежите са политкоректните съществителни нарицателни използувани за референция към ц-и-г-а-ните, затова и грам съмнение няма, че това поредно антибългарско кощунство е извършено от галениците на Сорос и метастазите му.

23

vlady

преди 3 години

До NEPPTUNВ Америка могат да си осигурят ол инклузив с развлечения по програмата Boot Camp.

22

Анонимен

преди 3 години

"младежи"обяснява всичко!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Сатанисти?

20

коко

преди 3 години

Нищо учудващо след като в центъра на София чичковци безнаказано хвърлят яйца по сградите на властта.

19

Бай Хой

преди 3 години

Кой е министър на културата? А, да, никой.

18

SHEFA

преди 3 години

-АБЕ ДАЙТЕ ИМ ПРИСЪДИ ЗА ТОВА ДЕЯНИЕ-И КАТО СТАНАТ ПЪЛНОЛЕТНИ ЩЕ СИ ГИ ИЗЛЕЖЪТ-ТА 5 Г НЕ СА МНОГО.

17

Факт

преди 3 години

Поругаването на паметници се превърна в национален спорт.

16

NEPPTUN

преди 3 години

в американистан какво ги правят такива ? в германистан как ги обработват такива ? вземайте пример от цивилозования свят !

15

vlady

преди 3 години

Имат нужда да учат в елитното училище във Враца с хубава ограда, заменило легендарния техникум за вътрешна украса в Бойчиновци също с хубава ограда.

14

Анонимен

преди 3 години

Щом са ги хванали- 1 година да лъскат прозорците и да копаят градинките наоколо. Да им дойде на акъла кои са тези хора и че без тях нямаше да сме това.

13

~|~

преди 3 години

един разход с очакван край

12

Анонимен

преди 3 години

Моля ви се стига с това болшинство,на български е мнозинство,същата гадост като промотирам,промовирам,презентирам,майката му се ..на тоя български език