19

Анонимен

преди 3 години

Ами то земеделието не е ли унищожено всички си купуват апартаменти в града явно пак пари за крадене Нямаме земеделие и то се вижда от чуждите *** дето купуваме

18

До 16

преди 3 години

Не милиони драги,МИЛИАРДИ!!!Да бяха милиони,с мед да ги намажеш.

17

Анонимен

преди 3 години

На тоя само милиони и милиарди са му в устата.Всеки ден едно и също.На кого какво и колко е дал.ТОЙ! Това е болестно състояние и трябва да се лекува.Не чуваме нищо за оздравяване на здравната система.За увеличаване грамотността на децата.За преструктуриране на държавната администрация и електронно правителство,за което похарчиха десетки милиони и нулев резултат.Помогнете му да се лекува,че става все по-лошо.

16

Опре ли

преди 3 години

плодородната България до"помощ" пиши я отписана..И така от 30 години.Пфу на Вас..

15

гост

преди 3 години

Аз пък помислих, че рекордно са произвели ...Ама ясно: ядем гръцки ябълки, турски домати, белгийски картофи ... а подпомогнатите само дето не произвеждат.

14

Анонимен

преди 3 години

Е хе хе кое земеделие ? българското ли ? -ха ха ,ми че то всичко внос бе .Едни "наши" земеделци ще си разделят Пак едни милиони и ще се отчетат нагоре -вие на това ли викате земеделие ?

13

Помощ за милионерите

преди 3 години

Е браво!!! Милионерите ще получат помощ. Те и без това не се харчат за осигуровки и т.н. Та им дайте още. Земеделците изнудват животновъдите с храна за животните, отглеждат ГМО а казват, че не е, тровят пчелите и затова ще получат награда. Е браво.

12

Анонимен

преди 3 години

био мафия

11

Анонимен

преди 3 години

Купих си български домати за 5,80 лв.за да подпомогна българското земеделие.И те не бяха био.На следващия ден се подуха,омекнаха и се разтекоха,като че ли съм ги държал на минус 10 градуса,а не в кошницата за зеленчуци.Та,какво им плащам и защо цената е толкова висока,щом държавата така яко ги подкрепя???

10

До 16

преди 3 години

То пък у нас едно биологично земеделие.Засадят 200 квадрата с биозеленчуци,колкото да залъжат проверяващите,а останалото на пазара и минава за био.

9

Анонимен

преди 3 години

Някой контролира ли как и за какво се харчат дадените пари?Някой иска ли им съответно количество продукция за тези пари?Защото всички сме се нагледали на засети със слънчоглед или царевица ниви и после оставени да изсъхнат.Ако няма контрол,това са на вятъра хвърлени пари.

8

ммм

преди 3 години

А тези които стриктно съблюдават правилата на Регламент 834/2007 и Регламент 889/2008 съгласно условията за биологично земеделие, те ... продължават да чакат за пари.Уж биологичното земеделие е приоритет, но явно е не е така, ли ..?

7

Сатира

преди 3 години

А те догодина ще ни се отплатят със Домати и Краставици за по 4-5 лв... Добре че може спокойно да си внасяме от Турция и С.Македония

6

ФЕРМАТА

преди 3 години

56363,64 ЛВ. НА ФЕРМЕР !ТОВА СА 3,1 МЛРД. РАЗДЕЛЕНИ НА 55 000 СТОПАНИ.КЪДЕ СА ПАРИТЕ/

5

Анонимен

преди 3 години

След предната криза мутрите се юрнаха и изкупиха земеделската земя на безценица с "мръсните" си пари. Сега кой гледа нещо, кой не, ама точат субсидии. Та тези хора ще лапнат 3те милиарда, а не обикновения земеделец.

4

Анонимен

преди 3 години

Тикво пак си загладил косъма и корема , колко отмъкна от тия пари суджук

3

Анонимен

преди 3 години

Питайте земеделската министърка къде са тия 3 милиарда.Нали тя съветваше фермерите да си траят за далаверите,че ще ни отрежат от Брюксел.Всичко е пунта Мара,както каза вожда.

2

Анонимен

преди 3 години

Така ли,бееее!!!!!И къде са потънали тия пари,щом ядем домати от Турция,картофи и гъби от Полша.боб и чушки от Аржентина и Египет,да изреждам ли още?

1

Анонимен

преди 3 години

Поредната гербава лъжа!Оставка!