89

Анонимен

преди 3 години

Неговия шеф някога викаше да се снишаваме,когато тулупа му беше пъдар.

88

ДДРОнег

преди 3 години

тик-воч-а казва : "Трабва да бъдем бързи и гъвкави" ...Ако беше кадърен премиер щеше да каже "Ние сме бързи и гъвкави"Но той е комун-оид и е закърмен с комунистическия лозунг "Другари, дайте, да дадем"

87

Анонимен

преди 3 години

Докато не извъртите по един гьобек пред народа,няма кой да ви се хване на гъвкавоста.

86

Анонимен

преди 3 години

Бърз като мисълта ти и гъвкави като тялото ти. Щом още някой ти вярва си добър илюзионист.

85

Бедняк

преди 3 години

В моя кръг от познати има наши сънародници в чужбина, някои от които не са си идвали с десетилетия. Те следят обаче ситуацията у нас и понякога ме изненадват със странния въпрос, т.е. дали познавам някой фен на Бойко Борисов. Аз отговарям с "не" но те не вярват,че аз лично действително не познавам такъв. "Тогава кой го държи там дето е местото за нормален човек?" , питат те! Австралиецът обаче ме изнерви и аз му отговорих че те обаче са по-умни от неговите кенгурата.

84

Анонимен

преди 3 години

Какви хора бе,кво ти пука за хората ? Казаха ти браточките отварай хотелите ,да идва стадото ,да трупаме пачки , па ако ще и да измрът после .Я,кажи на кой са хотелите в Пампорово ,Банско,Боровец ? Е,те тея са ти на тебе хората

83

ТУЛУП С 200

преди 3 години

НАРЕДИХ НА ОНАЯ ТЕМЕНУЖКА ТРАБАДЪБКОВА ДА ИЗТОЧИ ЯЗОВИРИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ 3 ГОДИНИДОГАН ДА ГЕПА ОТ СТУДЕН РЕЗЕРВМЪ НЯКОЙ СМЕЙ ЛИ ДА ПИТА ....ДА ЖИВЕЙ ШИШИ И ДЕМОКРАЦИЯТА

82

БАРБА ГАНЪОВЕЦА

преди 3 години

ДА СЕ ЗАСИЛВА В ПАНДИЗА

81

Козяк

преди 3 години

за 81. Не бързай! Освен това "другарите" на които специално ти плащаш отдавна измряха от глад. А останалите се придържат към принципа: "Не спори с ***, защото всички ще те помислят че си като него!"

80

Тялото

преди 3 години

14ти сме по заболеваемост и 1ви по смъртност защото лекарите ни са същите некадърници като управляващите. Имаш по-голям шанс да си тежък случай вкъшщи, отколкото да отидеш в болница. 1ви сме по заразени лекари, защото са немарливи.

79

Тялото

преди 3 години

Бойко, излъга ни няколко пъти!Каза че няма да затваряш нищо - затвори.Няколко пъти каза че трябва да си спазите обешанието към хората и бизнеса и да отворите на 21ви - не го спазихте.Провалихте се вие, не ние.

78

Бибо

преди 3 години

ТАЗИ ДУМИЧКА ТРЯВА Е МНОГО ОТНОСИТЕЛНА. ТОЯ ВСЕ ТАКА КАЗВА ТРЯБВА А ПОСЛИ НИЩО.ТРЯБВА АМА НА ДАЛИ.

77

До 1

преди 3 години

Няма ,,да те надупчват с ,, гадостите,,Ще го ядеш ,,алангле,,Ваксини няма за всички

76

За 65

преди 3 години

,, докторите...,,Да им ядеш мекия..

75

КРАТУНИЗМА

преди 3 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С К О М У НИ СТИТЕ ГЕРБ

74

???

преди 3 години

Не разбрах как мутрите успяха да не приложат една реално действаща адекватна на ситуацията мярка от началото на епидемията до ден днешен!?

73

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. ! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

72

Анонимен

преди 3 години

Стадото още ли пасе? Пасете, пасете, кланицата е близо.

71

За глупостите v.2.0

преди 3 години

Много глупости са се събрали - глупостта на войнстващото християнство, глупостта на войнстващият против социалната държава и тия "гадни комунисти дето убиха тате дето всъщност ми е бате" Симеон 2 Сакскобурготски, глупостите на Слави Трифонов и компания рефлектирали върху три поколения млади българи с концепцията аз съм върха на постмодернизма и голямото следмодерно изкуство наречено чалга - което е друг символ на простотия, цинизъм и вулгарщина ... много глупости са се натрупали ... МНОГОООО

70

Анонимен

преди 3 години

В помощта за хазарта си бърз и гъвкав,но за хората се съмнявам.Всичко е популизъм.До изборите.А после д..е да ни е яко.