10

Анонимен

преди 3 години

Много ми е жал за Бритни, че никога през живота си не е пила бира Пиринско :((((

9

Анонимен

преди 3 години

Сключиш ли веднъж договор със Сатанистите няма измъкванеКакъв договор е сключвала тя? Уроците й по танци започват на 3 годинки, почти бебе. Дори не си е избрала сама професията. Манипулирана и финансово използвана е от родителите си до полудяване, което продължава и до днес, и ако наистина е ***, е такава именно заради тях.

8

Анонимен

преди 3 години

а парите, които е натрупала ще изчезнат бързо, ако татко и я остави да се разпореждаАко я остави да се разпорежда? Откога друг решава как възрастен човек харчи собствените си спечелени пари? Откакто таткото и някаква женска особа се разпореждат, от състоянието на Спиърс са изчезнали над половин милиард долара и в него не е останало почти нищо. Тя хем се води луда с незнайно каква диагноза, хем се води работоспособна. Отказва да работи, защото всичко спечелено ще бъде открадното от баща й.

7

ПРЪДНАХ

преди 3 години

Много красиво момиче, браво!И талантлива певица.

6

111

преди 3 години

Сключиш ли веднъж договор със Сатанистите няма измъкване. Техен роб си доживот. Ако искаш да се отеглиш те убиват.

5

Анонеимен

преди 3 години

Поодъртя,ама пак ша и го надена с 200

4

Анонимен

преди 3 години

"тя направи заглавия обръсването на главата" .....Как ги събират тука - само се чудим!?

3

Православен

преди 3 години

Искам да стана доведена майка на Бритни!!! Бащата дали е свободен?

2

Анонимен

преди 3 години

Бритнито е куку вече, за съжаление. Кариерата и приключи, а парите, които е натрупала ще изчезнат бързо, ако татко и я остави да се разпорежда.

1

Анонимен

преди 3 години

ВИНОВНИ са турците- Крадци и Трафиканти на Наркотици и башибозуци през турската граница... Турците лъжат разни ***.о.ти- Манг.али- Митьо-вци, Мечки да стават Предатели и техни помагачи...Като пукнвт гъзза на арабин- ДЮНЕР-джия да бяга към Турция, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.