Снимка: БГНЕС

Бащата на Бритни Спиърс защити ролята си на законен попечител на певицата, като заяви пред CNN, че я "защитава" от "онези, които имат самоцелни интереси и тези, които се стремят да й навредят".

Джейми Спиърс е попечител на дъщеря му от 12 години поради притеснения относно психичното й здраве.

Миналия месец тя загуби юридически опит да премахне контрола му върху нейни имоти.

Джейми Спиърс каза, че е бил в “добри отношения” с дъщеря си до август, но оттогава не е разговарял с нея.

"Обичам дъщеря си и много ми липсва", каза той пред CNN, цитиран от БГНЕС.

"Когато член на семейството се нуждае от специални грижи и защита, семействата трябва да се активизират, както направих през последните 12 години, за да защитя, пазя и продължавам да обичам безусловно Бритни", каза бащата на певицата.

"Имам и ще продължа да осигурявам непоклатима любов и ожесточена защита срещу хората със самоцелни интереси и тези, които се стремят да навредят на нея или на моето семейство.

Някои от феновете на поп звездата вярват, че тя е била принудена да се споразумее и провеждат кампания #FreeBritney, за да протестират срещу това.

През 2019 г. Джейми Спиърс временно се оттегли от ролята на настойник, позовавайки се на собствените си здравословни проблеми.

Този август в съдебните документи се казва, че Бритни иска нейният мениджър Джоди Монтгомъри, заместила баща й по време на отсъствието му, да контролира трайно личните й дела.

Бритни Спиърс не е контролирала финансовите си дела или много от решенията си за кариера от 2008 г. насам съгласно съдебното споразумение. Настойничеството обикновено се предоставя на лица, които не могат да вземат собствени решения, като тези с деменция или други психични заболявания.

От 2008 г. баща й и адвокат управляват активите и личния й живот, включително възможността да ограничават посетителите и да комуникират с лекарите за нейното лечение.

Настойничеството й е наложено, след като изключително успешната поп звезда започна да се държи хаотично през 2007 г., след като разводът й с Кевин Федерлайн беше финализиран и тя загуби попечителството над двете им деца.

Много от предполагаемите й психически сривове се случиха пред очите на обществеността – тя направи заглавия обръсването на главата си и беше снимана да удря с чадър колата на папараци – и няколко пъти ходи в рехабилитационни заведения.

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Много ми е жал за Бритни, че никога през живота си не е пила бира Пиринско :((((

9

Анонимен

преди 1 година

Сключиш ли веднъж договор със Сатанистите няма измъкванеКакъв договор е сключвала тя? Уроците й по танци започват на 3 годинки, почти бебе. Дори не си е избрала сама професията. Манипулирана и финансово използвана е от родителите си до полудяване, което продължава и до днес, и ако наистина е ***, е такава именно заради тях.

8

Анонимен

преди 1 година

а парите, които е натрупала ще изчезнат бързо, ако татко и я остави да се разпореждаАко я остави да се разпорежда? Откога друг решава как възрастен човек харчи собствените си спечелени пари? Откакто таткото и някаква женска особа се разпореждат, от състоянието на Спиърс са изчезнали над половин милиард долара и в него не е останало почти нищо. Тя хем се води луда с незнайно каква диагноза, хем се води работоспособна. Отказва да работи, защото всичко спечелено ще бъде открадното от баща й.