12

Анонимен

преди 3 години

Откога българинът живее на кредит откакто влязохме в ЕС Никой българин не обича да е длъжник някому

11

ЦИНИК

преди 3 години

Голем глад ни чека.Ко не от коронка,жа са мре от глад и безпаричие.Жа са мре бря! Язе съм напълнил мазътъ със суджук,картоф,пастърма,фасул,леща,ракия от иде лошо.

10

Анонимен

преди 3 години

Стана малко като Хитлер на времето .През 1936 година като взема заеми от евреите и му преструкторираха стар дълг и му дадоха нов много по голям хубу беше .А като дойде време да връща парите - Аууу евреите са много лоши хора :)

9

Анонимен

преди 3 години

Аз не познавам готини провинциалисти.Всичките са дръвници и напрегнати селяни.

8

До 4

преди 3 години

"Да, част от тях са от провинцията, но са в пъти по-готини от много мои съкварталци от столичен квартал."Ама това е така според теб, нали?

7

Анонимен

преди 3 години

След няколко месеца да не се налага този Лингурски да ни обяснява че трябва да спасяваме един трибуквени банки.

6

Георги Минев

преди 3 години

Ще кажа,по ежедневно съм математик....тези 9 милиарда,които витаят в пространството отсрочени кредити са общата сума на разсрочените кредити,а вноските,които смекчават тежестта на обслужване на кредитите е ...реално представлява само някакви си тримесечни вноски ,които са примерно 1/80 част от общото кредитно задължение...т.е. просто казано ....делим 9 милиарда на 80 и получаваме реално парите,които остават в бизнеса и домакинствата,а това е нищожна дума...някакви си 100,200 милиона,които не са

5

Аз

преди 3 години

Тя кризата почва от януари сега. Големите корпорации като си приемат съобразените с котоната бюджети. Нашите предприятия които само изпълняват външни поръчки ще се видят в чудо.

4

Анонимен

преди 3 години

Мили, Радо! Това изказване твойто... тъпо е, човек! Предполагам, че живееш в наследствено жилище и никога не си се докосвал до ипотека. Аз имам ипотека и си я плащам с кеф, защото живея в нова сграда, разполагам с повече удобства и имам млади съседи. Да, част от тях са от провинцията, но са в пъти по-готини от много мои съкварталци от столичен квартал. И за да си спокоен, говоря твърдо, роден съм и живял в столицата и дядо ми още помни полетата с диви животни, върху които в момента има квартали.

3

Анонимен

преди 3 години

До VДобре ли сте?

2

Радо

преди 3 години

Глупости. Я се разходите из София и ако чуете Софийска твъред реч ми се обадете. Навсякъде, кекане, мекане, наглост и болни амбиции, качества на нови кредитополучатали- новозаселили се провинциалисти успешно обслужващи кредите си

1

V

преди 3 години

Няма изгледи за бързо възстановяване на комунистическата ,,подпомагана,, и ,,спасявана,, по не пазарни принципи икономика на ЕС . Дори китайците се научиха да не го правят това.А еврогейците пак по комунистическия път вървят като България в края на комунизма.Резултата за Китай е 3.3 трилиарда резерви при 1.5 трилиарда дълг или 2,2 : 1Което си е чисто пазарен резултат. Комунизма на еврогейците не може да даде такива резултати. Китайците обаче подбиват някой видове труд и това може да срине света.