8

Тези

преди 3 години

Помощи отиватпсамо за храна, а сметките за ток, парно и интернат за ослайн училище кой ще ги плаща? Предлгам на всичките от МС и разните му там агенции да си върнат коледните добавки, заплатите от 23.11 до 31.01 и да ги питам как ще карат. Още повече, че опашкте пред бюрата за безработица не намаляват, а мнаго обещаванте помощи не едват на дугия ден, аслед месец два е помече. До тогава хората през зимата няма как да я карат. Товя е геноцит. Уж мислят за здравето на хората! Топлото също е здраве

7

До 4

преди 3 години

Дава на тези които нямат осигурителен стаж или са напуснали по взаимно. Но ако си съкратен, имаш стаж и не се вземал обезщетение скоро е 60% от осигурителния доход през последните 24 месеца. Та от кабинета са си направили точната сметка как да минат по-тънко. В множество еврпейски държави дава между 700 и 800 евро месечно на всички принудени да не работят заради кризата.

6

Анонимен

преди 3 години

На снимката отзад е Лъчо, да го питат колко апартамента и взел от ЧСИ-тата и на каква цена ги е договарял.

5

Анонимен

преди 3 години

Боко овчарчето трябва да си изпълни обещанието за тия 24 лева на ден,щом може да въвежда мерки...

4

Анонимен

преди 3 години

Все пак е нещо...на борсата дават между 9 и 12 лв на ден

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Оффф пак кака Дени на преден план.Тая видинска пръчка се нахендри при Семерджиев от каб.Костов, после при царО и тройната коалиция мина малко пас, ама си имаше фондация и Саит здраве.нет. 2013та атакува герб и ББ, като канд.депутат от ДСБ. А бат Бойко си е пич, ама е злопаметен, обаче тая я взе!!! Със сигурност не по негова воля, та въпроса е кой стои зад тая ***, че все е у властта.

2

Анонимен

преди 3 години

И още 280 хиляди, които леееко не отговарят на вашите "условия", което за вас, гербавите велможи автоматично означава, че няма нужда да се хранят, те и семействата им!

1

Анонимен

преди 3 години

ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН