290

Анонимен

преди 3 години

До ЙорданЗависи от заведенията. В ресторантите е така, но на места, където се играят хора например, не е точно така. Във всеки случай няма никакъв смисъл да се затварят ресторанчетата. За година корана не видях нито една логична мярка в нито една държава по света. Който си мисли, че съществува политик, дето да го е грижа за хората, лъже се. Преди 100 години може и да е имало такива, днес ги няма.

289

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От къде и как плешивкото ще знае, какво ще стане след 3-4 месеца?"Ами - ако гледаш разгарящ се пожар, липса на желание за гасене и мантри, че "това е самоограничаващ се процес" и "като изгорят 70%, огъня сам ще утихне" е близко да акъла какво ще стане, не мислиш ли?

288

Сашко

преди 3 години

радвам се че има будни и истински българи-хора останали......нашите управници изпълняват заповеди..предстои унищожаване на човешкото в нас.Мерките са за унищожение на хора и здравеопазване...живота който си искаме от преди няма да се върне никога,не се заблуждавайте!Отпускане -затягане докато ни сварят бавно бавно!Ковид21 следва,ваксинирането ще стане задължително с времето...банките и борсите лека полека ще изчезнат...единственото спасение е народа да вземе властта в ръцете си....

287

до287

преди 3 години

и не само джъмбо,и технополиси и маркети работят а илиенци затвориха-май искат да пазаруваме в определени магазини

286

предатели

преди 3 години

Безстращния боец Гошко е един доносник,снима донася и разглася на чужди държави български обекти и инвестиции заради него рискуваме да се набутаме няколко милярда...

285

Анонимен

преди 3 години

Ще се мре, яко ще се мре ?!?!?! От къде и как плешивкото ще знае, какво ще стане след 3-4 месеца? Защо при 100 болни на ден имаше пълен локдаун, а при 200 умрели на ден, частичен локдаун?Кой ще даде смислени отговори? После някой да ми каже, че всичко започна от пазара в Ухан.

284

Анонимен

преди 3 години

Българите да прости!

283

Анонимен

преди 3 години

малко са ви били 500г...

282

Съдията дред

преди 3 години

Няма кой да издържи толкова събудете се хора и да се вдигнем на бунт живеем в скапана държава и най вече придажна

281

решения на ТЕЛК 50%

преди 3 години

До истинатаПри 80% заключение за трудова неработоспособност ти одобряват само 50%.Заявяват ти че си пазели хляба!

280

истината

преди 3 години

До всичко затворетеДепресията от чумната пандемия сред българите е довела до Османско ни заробване!

279

Установено е днес,

преди 3 години

Че Османското нашествие през 14-ти век е настъпило в резултат на чумната епидемия.

278

всичко затворете

преди 3 години

Червясало е от комунисти,доносчици,агенти, предатели,лъжци,крадци и убийци от БКП

277

Srxconn.Com

преди 3 години

До АнонименЩе ни избави от златотърсачки за жителство,брак и пари чрез забременяване!За чаша мляко няма да купуваме цяла крава!! Интересчийките няма да ги има!Селските хубавици да си ходят на село.

276

---

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ,КАТО НЯМА РАБОТЕЩИ КАФЕНЕТА,ЕТО ПРИМЕР,ВЧЕРА ПРЕД КАУФЛАНД БЕШЕ ГЪМЖИЛНИК ОТ СЕЛЯНИ

275

Йордан

преди 3 години

В заведенията рискът да се заразиш е минимален, защото клиентите стоят седнали на едно място и не обикалят какно в големите вириги!!! няма логика!!!!!!!!!!!

274

Миньорче

преди 3 години

Успокойте се господа и другари опозиционери рано или късно ще се здрависате с Ковид и тогава като Гошо *** ще бегате във ВМА при Мутафа ...

273

Анонимен

преди 3 години

Кой пък ще ходи по хотели, да не би там ковида да отива на СПА и хората да си живеят спокойно. Супер нагли са управляващите, нали те имат хотели и сега гонят печалби.

272

Анонимен

преди 3 години

Аре бе ? А Джъмбо защо работи? Не е хранителен магазин.

271

Анонимен

преди 3 години

Вижда се, че в България няма здравеопазване. С търговия не може да се лекува. Не нужна здравна каса, джипита които вместо доктори са писарушки, щом трябва пациента да прецени на какъв доктор да отиде, а не той. Губене на време в направления. Само се разкарват хората, а лечение няма. Пълен провал и се вижда.