27

Tonita-7

преди 3 години

Още една вълна след ваксината:)))....

26

Анонимен

преди 3 години

Мутри некадърни. С една епидемия не могат да се справят.

25

Факт

преди 3 години

Вчера България е на второ място в СВЕТА по брой на починалите на човек от населението след Сан Марино, които имат двама починали при 38 хиляди население. От 1 ноември обикновено е все така - всеки ден България е все сред първите в СВЕТА и ни изпреварва някоя държава с един починал и малко население. За първото място в СВЕТА за 14-дневен период се конкурираме със Словения, която е с два милиона население.

24

Бабетката

преди 3 години

е без маска, дошла е в ТВ-студио, явно не се плаши?!Защо тогава дрънка глупости и по висока заявка плаши хората.Горе-долу половината население на страната е със сериозни емоционални разстройства по темата. Казвам го без ирония.А нещастният сезонен грип не може да се дореди от ковида.Истината е, че в болница не те поглеждат, ако не си с корона.Точат парите за този вирус, а хората си *** от какво ли не - не на последно място от стрес.

23

Дръндер

преди 3 години

До КолумбТова дето го говориш са просто приказки чути от някъде. И са си просто това празни приказки! Сравни статистиката! Починалите от заразените в световен мащаб са по-малко от 3%, в България е 3%. Колко мислиш е смъртността на грипа? М? Не ми говори глупости!

22

Дръндер

преди 3 години

Много приказки....Малко мисъл....И това е професор?

21

Саботажи

преди 3 години

Положднието е ясно- или стоите затворени в къщи и бизнеса ви фалира(или работодателя) или се ваксинирате масово и се връщате към стария си живот!В Бълтария категорично има политически интереси епидемичната криза да продължи поне до изборите!Те пропагандират и антиваксърството.Чакам президента да се ваксинира пръв и да даде пример,какъв е начина да излезем от епидемията!Саботьор ли имаме на Дондуков?

20

може би

преди 3 години

Стига с тъпите мерки. Българите не сме овце! 40% го изкараха вече тоя ковид грип!

19

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Летете, летете Ковид ескадрониЛетете към нашите светли бъдниниНека поръсим поредната вълна КоронаСолта на новите ни съдбини

18

Анонимен

преди 3 години

Късни мерки и очакват резултати. В големите супермаркети месеци наред струпване, никой не пази дистанция, пускат всякакви типове (само на 2 места досега се ми мерили температурата преди да вляза). Чак миналата седмица се усетиха да пуснат всички каси, че да не се трупат хората. Тези си нямат идея с какво си имат работа.

17

Анонимен

преди 3 години

само да попитам професорката .А чувалите с трупове кога?

16

Колумб

преди 3 години

Според нея у нас няма ясна стратегия за справяне със заразата. - СъгласенЗасега се действа по план за пандемия от грип - Съгласен. Но е неправилно, тази гад има хиляди пъти по висока смъртност и няма да изчезне скоро. Трябва добър здравен и икономически дългосрочен план, а тук нямаме такъв.

15

Анонимен

преди 3 години

Доказано е дека виросот не е вълна, а частица.

14

+++

преди 3 години

Точно така, до достигане на диктатурата,малко остана.СЗО от вчера излезе с предложение и в къщи да ходим с маски.Смешници.Бясна съм.Взимайте тези пари и да се приключва вече.То не бяха детски площадки с тупове, то не бяха глупости.Дано третата,четвъртата и следващите вълни ви отнесат.

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Трайте бе !!Затяга трябва здраво, за да може да има Сезон Лято (2021)...

12

Анонимен

преди 3 години

Това, че сме в спад е заблуда. Вижте колко теста се правят. Все по-малко и по малко. За вчера са едвам 6100. А преди 2 месеца превишаваха 10 000 дневно. Така ако продължаваме, може да пишем че сме я преборили епидемията. Реално аз вече почти не познавам възрастни хора, които не са или не са били болни.

11

От 9

преди 3 години

Поправям грешката. Нашето дистанционно обучение Е едно от най- добрите в Европа!

10

До 1

преди 3 години

Ти къде ги търсиш специалистите, в днес.бг или бгмама?

9

Анонимен

преди 3 години

Пиша до разумните, не до философите с кръчмарска професия. С оглед доста сложната обстановка, препоръчвам родителите на малки ученици да подадат до директорите заявления за Обучение в електронна среда и след 4 януари, ако неадекватното правителство заповяда да влязат в училище, техните деца да учат безопасно вкъщи. Всичко се наваксва, живот и здраве не! По отношение на дистанционното обучение мога да кажа по преки наблюдения е , че но е едно от най- добрите в Европа.

8

Анонимен

преди 3 години

Стига с тея вълни.