20

Иван

преди 3 години

До Обикновен пенсионерГлупак.Къде са тези комунисти-има ли ги още

19

Желяз каменноff

преди 3 години

Защо бедните пенсионери с по 130лева няма да получат Тея 120лева

18

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не обърна внимание, че този размер на пенсиите, за който ще има коледен бонус, е 90% и повече на СОЦИАЛНИ пенсии! Т.е. на хора, които или цял живот не са работили и не са се осигурявали, или са работили на хонорари (защото някога хонорарите се облагаха САМО с данък "Общ доход" и не им се удържаха осигуровки ако лицето не пожелаеше да се осигурява). С други думи, тези, които честно са работили и са се осигурявали, сега ще ги черпят с по една студена вода!

17

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен 18защото КРЕЩЯЩИЯ ПОДТЕКСТ е:-"Изберете ни през Март,за да ви подхвърлим подаянията през Април!"..

16

Бибо

преди 3 години

ТОВА Е ДОБРЕ. А ХОРА СЪС ПЕНСИЯОТ 370 ДО 400 ЛЕВА КО ША ЗЕМАТ. НА МАРКО.....

15

Обикновен пенсионер

преди 3 години

Дори с добавката от 50 лв. , плюс тези 120 лв. (още теретични) ,плюс пенсията на жена ми ( с горните добавки) , дори с тях не мога стигна пенсията на един комунист само !!! Държавта се е погрижила комунистите да живеят по-добре и повече от обикновените българи ! Това е истината !

14

Анонимен

преди 3 години

За герб гласуват учители министерства бюра по труда те са електрората на герб а пропуснах съвети общини лекари и те влизат в числото на герб

13

До 10

преди 3 години

Ина винаги ще бъде бедна и недоволна. Две изречения е написала и е очевадно, че едва е избутала втори клас в началното.

12

Истината

преди 3 години

Вие гласувайте за нас,пък ние ще ви подкупим със 120 лв.ама след изборите,за да не си помислите случайно,че това е подкуп.Ама после друг да ви ги даде,щото ние няма вече да сме на власт.

11

Тато из Правец

преди 3 години

Че дайте им ги за празниците !!! Какво чакате !!!

10

Анонимен

преди 3 години

поредна гавра на из.ро.ди.те на гербавия комунист с бедните хоравнимавайте за кого ще гласувате инак няма помощи никога не съм допускал че има толкова до.лни същества в страната ни

9

Активист на БСП

преди 3 години

До:Ина-Инче,като сте бедни да сте правили икономия на децата ,*** !!!

8

Дедо Пенс

преди 3 години

А пенсиите на тия ,които се пенсионираха при 3000 лева за 1$?? и получаваха 5 $ заплата???Тия не са военни и полицаи,а бачкатори,тях кучета ги яли !!!

7

1

преди 3 години

другарите от герб-комунисти,ще ли да преизчисляват пенсиите на военни и милиционери,питам другарите,а ние с половин век трудов стаж,които получаваме,между 340л. и 380лева,с тези пенсии,ли ще останем,макар ,че не сме се пенсионирали,като тях по на 40 години възраст.

6

Анонимен

преди 3 години

До сваляй локдаунаТи не прочете - през април. Дотогава... А и на изборите ГЕРБ не ги избират пенсионерите, а негласуващиге + малко платени гласове + малко фалшифицирани. Ако от ГЕРБ разчитаха само на електората си от няколко хиляди пенсионирани лелки с кухи ***... по-скоро хрантутниците на държавна службица са им основната (полулегална) сила, както и на всяка управляваща власт.

5

Анонимен

преди 3 години

За да те има теб Ина, преди това е имало други хора, които са работили, за да учиш ти и за да ползваш това, което те са съградили. Гледали са и те своите деца. Светът не започва от и няма да свърши с теб! Работи, гледай си децата! Те са твоя отговорност, щом си ги създала.

4

Анонимен

преди 3 години

Друго си е да владееш медиите.При най големите некадърници и крадци, утайката на обществото е в управлението, но чрез медии, пропаганда и грип се потушиха бунтове и накараха хората да се стеахуват и да мислят за оцеляване, а сега се стремят Борисов и Цветанов да избегнат правосъдието и отнемане на откраднатото .

3

Ина

преди 3 години

Стига сте мислили само за тези пенсионери. Има и деца във тази държава. Пенсионерите са 10 пъти по добре от колкото един млад човек в тази държава.

2

Интересно !

преди 3 години

Няма коментари на комунистите по темата ! Как така ? Нали само те са хората, които "милеят" за бедните ? ? Да, ама комунист беден не сме видели - всички са милионери !!! Оказва се сега , че не те дават по 120 лв. на бедните пенсионери ! И сигурно скърцат със зъби, че не могат да ги откраднат !

1

сваляй локдауна

преди 3 години

Бойко сваляй локдауна. Само пенсионери няма да ти стигнат на изборите!