22

Анонимен

преди 3 години

Не бих се самоубил от любопитство :) все още ми е мил живота !

21

Дръндер

преди 3 години

До гост 21А теб кой те пита недорасляк?

20

гост

преди 3 години

До Анонимен 16- Никой не те пита и стига сте навивали локуми -никой не искал да се ваксинира ,а се дрогират на корем , нещо да кажеш отворко!???????

19

Саботажи

преди 3 години

Дайте достоверен източник за тази случка!Да не се окаже,че това е информация тип "една жена каза"?Положднието е ясно- или стоите затворени в къщи и бизнеса ви фалира(или работодателя) или се ваксинирате масово и се връщате към стария си живот!В Бълтария категорично има политически интереси епидемичната криза да продължи поне до изборите!Те пропагандират и антиваксърството.Чакам президента да се ваксинира пръв и да даде пример,какъв е начина да излезем от епидемията!Саботьор ли имаме на Дондуков?

18

Е дано поне

преди 3 години

е толкова масова, че да изпълни изискванията за пропуснатия трети етап за изпитване на ваксини. След няколко години ще разберем какво са сготвили.

17

Аз

преди 3 години

Обаче първо да започнат от началниците в ЕС,после всички евродупетати и тогава народа.Гледам канят се първо в старческите домове да си направят експеримента.

16

до 16 Анонимен

преди 3 години

А погледна ли във разелите за "За плоска земя", "5G" и "Кемтрейлс" на тея форуми, те какво мислят по въпроса?

15

Анонимен

преди 3 години

"В ЕС се готвят за масовата ваксинация срещу COVID-19"Само да вметна, че членувам във форум с хора от цял свят и никой досега не е изявил желание да се ваксинира. Повечето директно заявяват, че ще пропуснат експеримента.

14

до Даката

преди 3 години

То ясно че ще изчезне, може би през 2025. Дори чумата е изчезнала. Въпрос на време е. Въпроса е ТИ готов ли си да платиш цената с живота и здравето на родителите ти с това си изказване?

13

Даката

преди 3 години

Щом за дадено нещо се тръби от сутрин до вечер, значи нещо не е наред.Европейците ако искат и лай на да ядат, ние трябва да си гледаме нашето дворче и да не се поддаваме на пропагандата. Ковида ще изчезне и без ваксина, както са изчезвали всички вируси досега.

12

До 12

преди 3 години

Бягай в Русия да се спасяваш.

11

Анонимен

преди 3 години

Новият световен ред започна. Сега ваксинация и заключване. Безработица и глад. Намаляване на пенсионери чрез липса на адекватна грижа . Предполагам че се подготвя нов следващ вирус. Докъде ще стигнат не е ясно. За този грип ваксина не е нужна , а само предварително стабилизиране на имунната система и правилно лечение, ако не сте лекували на време . Но какво следва не е ясно съвсем. Явно долара не може вече да е основна валута и въвеждат нов ред преди да е рухнала империята на злото. Много подло

10

До 9

преди 3 години

Изобщо не е деградирал акъла на българите и бълвочите тука не са оредстаеителна извадка. Ако бяха, вече ГЕРБ щяха да са в историята, щяхме да сме излезли от ЕС и НАТО, СССР шеше да се е върнал и ние щяхме да сме част от него. Тука има най вече отганизирано цъканена на кратки неграмотни и еднакви коментари.

9

Nona

преди 3 години

Такааааа,първо ще разтоварим пенсионната системаааа,евалаПосле всички по реда си!

8

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите из новините тук. Регистрация не е необходима, всеки може да изложи акъла си на показ. И го прави без да се прикрива. Т.е. мненията са от представителна извадка от обществото. Удивително е да видиш колко много е деградирал българина последните 15тина години!

7

Анонимен

преди 3 години

Разбирачите няма нужда да се ваксинират, може да се лекуват с хомеопатия и съвети от бгмама.

6

До 6

преди 3 години

Странно е за бавновдяващи

5

избирател

преди 3 години

Има едно странно словосъчетание "ДОБРОЗОРНО",ето тук ще бъде приложимо,на практика!!!Наистина странно се напъват,за тая ваксина!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Доброзорна ваксинацийка иначе си аут от всякъде и за всичко.

3

Анонимен

преди 3 години

*** дали е разбрал че ваксинирането не е задължително.