33

Анонимен

преди 3 години

Ушевите вместо да си човъркат в носа, да заповядат в 21 век (с 20 години закъснение). Там престъпленията са онлайн!

32

1-n

преди 3 години

а Ушев си бърка в носа...

31

Анонимен

преди 3 години

Ако това е вярно означава, че е време ченгетата с претенциите да намалеят най-малко на половина!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Сега ти крадат направо от банковата сметка, изобщо не ги интересува къде живееш и дали излизаш навън.

29

Крадец

преди 3 години

Трябва да има държавна помощ и за нас. Останахме без доходи вече колко месеца. Ако не ни отпуснете помощи, ще стачуваме пред сградата на баш-крадците.

28

Вин Дизел

преди 3 години

Да бе валат, снощи в Младост 1А опитваха да свалят фаровете на един Туарег, 3ма *** човъркат колата, 1 седи и гледа отстрани. Записи от камери бяха споделили хората сутринта.

27

до анонимен 26

преди 3 години

Народа и сега обеднява, при положение, че взема под 3000 лева заплата на семейство, не на човек...това са 1400 евро...всички под тази граница 3200 лева доход на семейство обедняват дори като имат такъв доход. реално инфлация, повишаване на цени, намаляване на качество за сметка на количество, прави хората още по бедни. Особенно тези от източна "Европа" ...ще усетят ...с огромна жал за тях силата на безпаричието и силата на контролът, със сълзи на очи понякога. Това масово по Источна "Европа"...

26

Анонимен

преди 3 години

До оръжиеНарода ще обеднее, защото затвориха кръчмите??? Всичко друго освен кръчмите работи и моловете.

25

Безпартиен

преди 3 години

Онзи ден откраднаха пейката ни от входа и колелото ми струващо 700 лв заключено в стая до нея.... Незнам кой го топли тая статистика. Сега "нещастието" ще стопли някоя фирма за видеонаблюдение само :) и те трябва да получат заплати този месец

24

иво

преди 3 години

Па то най-големите крадци са власт бре.Само вижте мутрокомуниста Бойко Борисов и шкафчетата му.От там нататък разговора е излишен.

23

оръжие

преди 3 години

Във всеки дом трябва да има! Ха влезе бандит, да знае че директно е във връзка със Свети Петър! Скоро....хората ще обеднеят, оЗвереят много от източна "Европа" и ще стане кайма, има и бежанци за който никой не говори...пригответе се.

22

ЦИНИК

преди 3 години

Язе кът *** няаа даже и не заключвам кукята .У дворо иаам един петел пуснат свободно а си оди.Он пази.Кът види чужд чиляк му скача на главътъ.Никой *** не е крал до сега.

21

Безкоз

преди 3 години

Според статистиката на МВР, в тикволандия престъпността е толкова намаляла, че почти е изчезнала, почти няма джебчийски кражби в градския транспорт, почти няма ало измами, почти няма крупни икономически престъпления и укриване на данъци, почти няма корупция, само някое тройно убийство, някой случайно самоубил се в гората, хвърлил се от моста избягал в Дубай или Белград или някой взривен блок от бивш кадър на МВР.

20

Анонимен

преди 3 години

"Валат" сигурно 5-6 човека знаят какво означава, но "напът" само един чуек в Днес.бг го пише и е НА ПЪТ да го превърне в езикова норма, заради една пуста двойка от даскалото.

19

Василев

преди 3 години

Пълен майтап. Тази полицейска сводка- анализ си е чиста стъкмистика. Първо стъпват на динена *** правейки тези умозаключения.Да се изкарат колко са велики.Да,ама не.Разбойниците нищо не ги спира.Истината е ,че се прикрива истинската картина ба престъпността у нас от една страна и второ в голямата си част пострадалите от престъпления не се жалват в полицията злото й нямат доверие.И ТАКА БРОЯТ НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НАМАЛЯВА. Това е истината.

18

Анонимен

преди 3 години

До 14За туй ми откраднаха колелото от село от къщата щото нямаше кражбир едно време нямаше медии дето да говорят за кражби Само за успехи се говореше и соца умря. Туй дето комунистите го откраднаха от хората никой не може да го боядиса.

17

Анонимен

преди 3 години

Бандитите се страхуват от вируса, слагайте си на вратите табели Каранатина. Внимание силно заразени със Коронавирус. Висока опасност за живота Ковидясване и такива неща. Туряйте и по един умрял прилеп пред вратите си за всеки случай.

16

Анонимен

преди 3 години

Хората са удома понеже заведенията на работят.Като излезите ще видите малко хора по пътя.

15

Анонимен

преди 3 години

Криминалния контингент се прибра от чужбина и е обезпаричен и озверял. Тези стакмистики на други ги разправяйте. Все по-често ще бъдат нападани търговски обекти и часни лица. Нали гледате, постоянно има сигнали за ограбени пенсионери, бити, тероризирани и мамени. Нападения има и над младежи, ако не се лъжа и наръгано момиче от близките дни. Ще има големи набези в скоро време поради безпаричие - пазете се, защото няма, кой да ни пази, на свобода се разхождат хиляди рецидивисти.

14

Св до Пешо Карото

преди 3 години

Е затова написах втория си коментар, - обясних жаргон с жаргон :). НО все пак наистина не знаех, какво е Валат, но ще го запомня. Малко странно в медия и то заглавие да се ползва///