59

ФАШ

преди 3 години

Верно много халюцинират , привижда им се всичко .

58

Хакера

преди 3 години

Краварите да пушат по-малко и да наблягат на лопатите , скоро ще има нужда от много гробове!

57

Хакнатият

преди 3 години

Айде нека първо САЩ да кажат що за фийчър е Intel Management Engine (IME) в американските процесори за персонални компютри и сървъри, защо руснаците не ги използват в техните държавни и военни сървъри и тогава да обвиняват останалия свят, конкретно в тая статия Русия...

56

Симо

преди 3 години

Кибератаката продължава в прогнилите мозъци на някои....

55

Чарли Ебльо

преди 3 години

Тук е като в министерството на истината, пишеш както си е, а те те дялкат.Излиза, че лъжата е по-ценна от истината и следва да се пишат лъжи.Да живее свободата на словото.

54

Анонимен

преди 3 години

Е, то щеше да е чудо, ако американците кажеха нещо друго.Лайтмотивът, че Русия им е виновна за всичко си върви откак си я има америка и все така си кара.

53

Анонимен

преди 3 години

Хай ха ха сега като байден стане президент ще спре короната. Искат война, някаква война защото няма пари.

52

Реално погледнато

преди 3 години

Сталин е бил грузинец, тоест кавказец, а за тях знаем какви са.Заедно с добрите неща за Русия е донесъл и много злини.А руснаците са хора като всички други, нито повече, нито по-малко.Единствено американците са по-умни, по-красиви, по-богати, по-хитри, по- , по- , най-. Те са вся и вс.Всички други, вълци ги яли.

51

Ха-ха-ха...

преди 3 години

На тия пак Русия им е виновна. на крив *** вълната му пречи.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Истинско щастие за говеждите наглеци е,че Русия се ръководи от Владимир Путин."Разбрах че истинското щастие е в самия си край, а мисля че беше днес щастието ще се покаже за последен път по телевизията в качеството си на президент.

49

Анонимен

преди 3 години

Истинско щастие за говеждите наглеци е,че Русия се ръководи от Владимир Путин.Защото някой като Сталин не би търпял тези неспирни провокации.А в Русия колкото щеш хора със сталинистки характер.А Путин трябва най-сетне да разбере,че е тъпо да имаш Ламборджини,а да го караш като Трабант.Натовските *** от добра дума не разбират.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51А ти си направо изтрещял в стремежа си да обвиняваш запада. Каква връзка има една смърт от коронавирус на един кмет със запада?

47

Анонимен

преди 3 години

Кисело им е грозденцето на йелоустонските койоти...Нищо. Ще свикнат.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Колко $млн бяха хвърлени за доказване на руската следа? Накрая нито едно от съмненията не бе доказано."Напротив всичко беше доказано и заключението беше, че само Сената може да повдигне обвинение тъй-като лицето Тръмп имаше имунитет. Мюлер не успя да разпита Тръмп който се позова на имунитета си и отказа разпит, специалния прокурор остави всичко в ръцете на Сената. Сената преобладаващ от републиканци предпочете да не повдига обвинения.

45

Анонимен

преди 3 години

До Емиии...Грешиш. Те не крякат, за да им мине като разберат. Целта им не е да разберат, а на базата на хайли-лайкли да наложат обикновения си хегемонски рекет срещу Русия.

44

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, ще им мине веднага след като разберат кой им е акал в гащите.

43

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще отрекат. Остана да признят или мълчат. Тея приоми винаги са ги прилагали. На калъп да те хванат - отричаш.

42

Анонимен

преди 3 години

Дори да е вярно, няма нито логика, нито някой ще представи доказателства. Тези неща са твърде хлъзгави и латентни и за този, който го твърди и за този, когото набеждава, защото има нужда от публични доказателства, а не от публични акции.Работата на американец е малко като на мъж, който се жалва, на колегите си, че жена му хванала срамна болест.

41

Анонимен

преди 3 години

"Вече дори и най-обикновени журналисти от западни медии разплитат делата на руските тайни служби по отравянията и убийствата на опозиционери и то в най-големи детали"=================Току-що в станалата плачевно известна болница "Шарите" или Чарите абдо на френски, почина кметът на украинския град Харков Генадий Кернес. Не ви съобщавам бащиното му име, тъй като веднага ще разберете, че не е нито украинец, нито руснак. Как мислите, дали няма да попаднат на руска следа? Дали не е ...

40

кяр голям

преди 3 години

Ква кибератака кви 5лв? Нали руснаците са *** пият водка и дрънкат на балалайка. И от време на време гасят с Новичок. Следяли трафика в САЩ? Трудна работа!Поредните бращолевения да се пълни новинарския поток.