28

Може

преди 3 години

и Сидеров. В Македония гърци и евреи колкото щеш.

27

Анонимен

преди 3 години

Това е *** длъжност за маже меки мари с калашник всеки може да стреля дори един умствено изостанал и да яде и да пърди приположение че 50 от военните не знаят от каде изгрява сланцето

26

Анонимен

преди 3 години

Доброволната служба е наемна и де заплаща,и до сега имаме такава!А,на България и трябва задължителна ,която не се заплаща,но пък се счита за трудов стаж.Преди години ВМРО се изсилиха да връщат задължителната служба ,сега понеже са на власт ,отбиват номер с нескопосано предложение!

25

Гост

преди 3 години

200 починали. Добра грижа за болните! Безхаберие, алчност, небрежност, мързел , липса на дисциплина както у пациента така и у лекарите! Ръкопляскаите! Ако това продължава броя на починалите ще се удвои !

24

Ванката

преди 3 години

Е и каква е разликата от сегашната служба? Точно никаква! Пунта Мара

23

SS

преди 3 години

Когато един млад войник отиде ;доброволец; ще му кажат ли че автомата му е одавна морално остарял,че повече от военната ни техника вече в някой държави вече е музеен експонат?

22

SS

преди 3 години

За шест месеца какво може да научи един ;доброволец; ? Войната одавна не е това което сме гледали по филмите.Какво като можеш да стреляш с АК ? А кръв не може да гледа всеки.Бил съм наемник през 90-те в Югоизточна Азия.Работата ми беше да коригирам огъня на артилерията.На преден наблюдателен пост.Това което съм виждал с очите си не е за писане.Още сънувам кошмари.Да си войник не е работа за всеки.Така както не от всеки става гробар или санитар в моргата.

21

Анонимен

преди 3 години

Ми да ходи войник кой го спира? Даже по-добре да ходят всичките казармени фенове в Африка да се гърмят по цял ден.Нали ги видяхме в Украйна-всичките бг мутри и охранители повечето от тях престъпници отидоха да се гърмят.

20

Анонимен

преди 3 години

Армия не ни трябва. Нали пазим хората да не ги убие нещо. Вече няма да воюваме. Ако някой ще ни превзема, пригответе маски и ръкавици, знае ли се какви зарази ще донесат.

19

Анонимен

преди 3 години

Nqma da ima. След гей-паради, одобрявани от т.н. "партии" и партийчета, никакво заплащане за военослужещите, шантава медийна атака срещу тях... очаквайте гьобеци, шалвари и да си джаскате челата пред джамиише, шашавляци загубени.Едно време само перверзните родителки пишеха децата си болни, за да отърват казармата. После жените им ги кичеха с рога. Сега е потресаващо!

18

Анонимен

преди 3 години

Сидиром компот

17

SS

преди 3 години

Тия дето ги мислят или гласуват подобни закони нека дадът личен пример,или да пратят синовете и внуците си.За майка България !

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя Александър, ако иска да стане Българин, нека си оправи ИМЕТО.. Щото в момента името му- Сиди, означава -ВРАГ на България.. Трябва да му сложи окончание- ов или - ев.Сидиев или подобно.... Ако не иска ,нека се МАХА от България, Чужди , израелски шпиони НЕ ни трябват.

15

Сиди

преди 3 години

се мечтае да служи в армията. През вечер.

14

SS

преди 3 години

Прогнозирам ,че много малко ще са кандидатите.А който иска да придобие реален боен опит -наемници се търсят навсякъде.Горещи точки по света бол.Какво да прави в бг армията с генерали където не са участвали и в една престрелка.И станали такива лижейки г,за на властимащите.

13

SS

преди 3 години

И учениците ще имат по 10 часа военно обучение.Та питам ? За ония фирмички все на наше хора които водят курсове за оръжие да не им прецакаме бизнеса ? Защото ,ако в уч-ще ме учат на АК. за къв *** да давам пари да ме учат как се стреля с пищов?Истината е ,че сега ще се даде работа на много пенсионирани шапкари и търтеи да обучават новобранците.

12

Анонимен

преди 3 години

Намират се разни за 1000 лева отпуснати от мутрите.

11

Анонимен

преди 3 години

Пак за едни пари.Също като в болниците и училищата.Да намират се разни ми там хора.

10

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПне,джамбазки ще хвърля кондоми пълни с вода по минувачите от сградата на пиротска!

9

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПВигенин ще се запише ли?