206

Петю

преди 3 години

За каквито и да се пишат македонците това е без значение-Албанците ще им кажат след време какви са и на какъв език ще говорят в Бъдеще.

205

Loyko

преди 3 години

България и българите се вземаме много на сериозно. Разбира се,че щом Македониа и македонците искат да влязат в EU никой не може да ги спре. Нашите глупави спънки само ще направят така,че да ни лъсне *** що за народ сме и историческата истина да излезе наяве. Нашата историческа истина е само за заблуда на самите нас,но не и за Европа.

204

езиковед

преди 3 години

когато австрийците започнат да говорят австрийс и да пишат на своя си австрийска азбука тогава ще бъдеш разбран а това че стаолин ти е кръстник на държавицата не е много за надуване

203

Нено

преди 3 години

Този господин говори така,все едно ,че налага правилата той за влизане в ЕС!

202

...

преди 3 години

Изказването показва пълното неразбиране какво е то ЕС и как се влиза!

201

Анонимен

преди 3 години

Нямаме нужда Северна Македония да ни признава миналото то е признато в архивите от Византия от папата с унцията която провъзгласява Кслоян за цар от архивите намиращи се в световните библиотеки Да извадят архивите и веднъж завинаги да се приключи сагата със СМ да си творвт историята от признаването на РСМ ако намерят други документи за историята си в тяхна полза да ги извадят пред света

200

Глупендеровски

преди 3 години

допуска - или съзнателно експлоатира - една елементарна логическа грешка, а именно, подмяна на предмета на спора, или, казано на македонски, to beg the question. След което започва да обвинява България, че не позволявала на македонците да се идентифицират пред света като македонци и да говорят македонски език.Докато истинският въпрос е какво сте били преди 1944 г, когато се образува македонската държава и се кодифицира македонският език така, че да се изтръгне от семейството на ЗБ диалекти?

199

Саше Великиот

преди 3 години

Като го гледам колко е нежен и женствен тоя Пенделовски чак ми иде да му сваля очилата и да му ги сложа под крехкото задниче.

198

Анонимен

преди 3 години

202 Така изглежда, но само на пръв поглед, ако си затворим очите за кражбата на българска идентичност/история и език, ако признаем несъществеващото македонско малцинство у нас, утре Путин и сръбските сепаратисти, ще предявят неоснователни териториални и всякакви други претенции към нас.

197

Анонимен

преди 3 години

203 Никой не иска разтурянето на държавицата им, само албанците могат да го направят,ако искат. България призна реалността,северомакедонците да признаят миналото.

196

Анонимен

преди 3 години

204 Те от добро не разбират, сърбите 100 години им промиват мозъците.

195

Тошо

преди 3 години

Имате право, вървете към ЕС!Но, рано или късно....в мъглата ще се ударите в бетонна стена, и тогава....ама не знаехме, ама не можехме, ааааааааааа спрете се , вижте историята с други очи, крачка назад не е фатално, погледнете на нас с други очи, ние сме с вас, не против вас, ние без вас можем, вие без нас сте за ....смях в ЕС!Общата ни история е повод за гордост, а не....за срам!

194

Сата НАТО

преди 3 години

Явно българското правителство не иска приятелство с бракята от Македония, а работи за разтуряне на държавата им. Прав е човекът - това си е казус бели пар екселанс.

193

За тези които не

преди 3 години

За тези които не знаят ние в момента водим политика в полза на Путин, а в Македония са принудени да водят тази политика, заради опозицията, която е по-Путин ориентирана. За съжаление при нас демократичните управляващи вършат работа за Путин. В Македония И Гърция управляващите са пор-Американски настроени. Според мен скоро САЩ ще се намеси в спора или директно или индиректно. Предпочитам директно, защото другото е ико омически срив на нашата държава.

192

Анонимен

преди 3 години

Да не стане както с Н. Карабах и Армения?

191

Анонимен

преди 3 години

Тия макаци са много изтрещели бившият югодипломат Ристо Наковски се изцепи ,че Македония е във война!Бу.гария е обявила война и цела Македония мора да се дигне и се брани от бу.гарите!Някой трябва да му каже,че войната с Македония,ще трае 1ден и няма да има време макаците ,да се дигнат и реагират.

190

Пян Гъ до Евростат

преди 3 години

Евростат, я питай Америкънстат колко милиона там живеят под мостове, в запустели халета и в каравани. Питай колко милиона нямат здравни осигуровки и т.н. И очаквай от 30-40 млн. нагоре. Какво все БГ ви е в устата? На вас цяло село да ви се из-се-ре в устата, пак ще има за още...

189

Евростат

преди 3 години

До 184 ЕВРОСТАРПо добре богата между най богати!!!

188

Анонимен

преди 3 години

До ЕвростатМалкия, напиши си домашните и после си заслужи парите!

187

Евростат

преди 3 години

Евростат: България в ЕС ???