15

Анонимен

преди 3 години

$ЕК е осигурила възможност за купуване на около два милиарда дози ваксина до края на следващата година и това е повече от необходимото. По неговите думи предстои част от излишните количества да бъдат дарени$...?Колкооооо? И кой ще ги плати? Брюкселските зелки ли?? Та и щели да даряват.

14

епидемиолог

преди 3 години

-около два милиарда дози ваксина до края на следващата година-Вие у ред ли сте бе?? Тези ваксини в собствените си гъ...ве ли ще си забивате? Едва ли повече 10-20% от населението на всяка държава ще се съгласи доброволно. Обзалагам се че ще ги направите задължителни накрая или ще приложите рестрикции за непослушните. Тогава народите ще ви отнесат

13

Анонимен

преди 3 години

Нямаме нищо общо ЕС,само се водим на книга ,вече минаха 13 г.колко е нужно за да имаме европейско здравеопазване ,постоянно се теглят заеми от герба от много милиони ,и се раздават на нашите хора така наречения частен бизнес ,не разбрах ме например какво произвеждат хотелиери или ресторантьори и др подобни ,печелбари които имат по десет скъпи автомобила и имоти по целия свят

12

ЕС още не е одобрил,

преди 3 години

а Боко вече напълни хладилниците с непроверена!? Така купи и непроизведени самолети!? Сега всичката ваксина да я натикат в за дникът му! Това го ведо докато не го затворят в обора(затвора), България е в риск!

11

Анонимен

преди 3 години

Абе Господа да е ваксиниран с моята инжекция

10

Анонимен

преди 3 години

"Е 9 пъти по-голяма от България, а получава 17 пъти повече ваксини."Докато ваксините дойдат ще има толкова умрели, че ваксините ще стигнат. По това време вследствие голямата смъртност България ще стане 17 пъти по-малка от Италия. Очевидно на това се разчита, не виждам друго обяснение.

9

АнонимеН

преди 3 години

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ПСЕВДО ВАКСИНАТА ИЗРАБОТЕНА В МОРДОР ЩЕ ВЛАСТВА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА БИЛ ГЕЙТС ДАРИЛ 10-КИ МИЛИОНИ НА БИОНТЕХ ОЩЕ ГОДИНИ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ РАБОТА ПО ТОЧНО ТАЗИ ВАКСИНА!

8

Веселяка

преди 3 години

Те са закупили ваксината предварително и очакват послушните мишки да я изпробват без право на претенции и търсене на права. Дано лудите да са малко. Защо никой не пита тия *** защо първо не създадоха лекарство срещу вируса.

7

Анонимен

преди 3 години

Значи който не иска доброволно да се ваксинира, ще въведат задължително ваксиниране, за да се използват поръчаните ваксини. Всичко е измислено и печалбите са сметнати

6

Патриот

преди 3 години

Аре нема нужда!

5

Бау

преди 3 години

"Гражданите трябва да знаят, че нищо не се спестява при проверката на ваксините срещу ковид и че препаратите ще бъдат разрешени само след като се докаже тяхната безопасност." това трябва да им се набие с чук в глупавите глави на конспираторите.

4

Анонимен

преди 3 години

Гърция очаква 300 хиляди ваксини при 10 милионно население, а нашия българроубиец Борисов договори за нас 125 хиляди ваксини при 7 милиона население! Почти три пъти повече от нас! Бойкоо да пукнеш дано ....

3

Анонимен

преди 3 години

На пазара?

2

Италия

преди 3 години

Е 9 пъти по-голяма от България, а получава 17 пъти повече ваксини. Нали щяха да ги разпределят пропорционално на населението? Нашите май пак са откраднали половината партида още преди да пристигне в страната.

1

Анонимен

преди 3 години

Щом повтаряте и аз ще повторя. Няма да се ваксинирам, ако ще пари да ми дават.