10

Как беше?

преди 3 години

Това ,което ни карат да приемем сега-утре ще ни карат да го вършим! Караха ни с години да приемем обратните,да свикнем с парадите,а сега се намърдаха в детските градини, отвличат децата и ги дават за осиновяване на гей двойки! И карат вече децата да вършат гнусотиите им в детските градини-като се обличат в различни дрехи! Сега ни карат да приемем да не празнуваме,а догодина ще ни задължат да не празнуваме!Насаждат постоянно страх,в скоро време ще забранят и коментарите и социалните мрежи!

9

Анонимен

преди 3 години

До 123Бизнес в България няма... Има алъш вериш и робуване на алчни чорбаджии, които лъжат НАП и служителите си безогледно...Така, че нищо подобно няма да загине.

8

Киро Рамбото

преди 3 години

Нали вече от политкоректност Коледните базари нямаше да се наричат Коледни, а нещо друго. Да не им се развали кефа на малцинствата. Ще унищожим вековни традиции заради шепа хора.

7

123

преди 3 години

Идва голямото зануляване на дребния и среден бизнес.

6

КуКлус

преди 3 години

Кьолн подготвя ли се ? Има там едни дето за тях мерки няма и няма да има ! Да се съберат 300-400 амуджи и .....да му мислят германките , разбира се които са толерантни да отидат на площада да подкрепят брадатите !

5

Анонимен

преди 3 години

Кво бе, нама ли да газят с камиони

4

Хах

преди 3 години

Сто пъти предпочитам Бъдни вечер и Коледа в някое заспало селце, с близиките, отколкото в някой мутренски ресторант във Велинград с разни лицемерни "приятели"

3

ПроСоТо

преди 3 години

"Кутията на Пандора" се отвори.Ако някой си мисли,че тия ИЗВРАЩЕНИЯ ще продължат най-много до 31 Януари 2021,много се лъже!..Идва ЕРАТА на тоталните ограничения!..Те /ограниченията/ ще еволюират,ще бъдат наричани И С ДРУГИ имена,но СЪЩИНАТА им ще остане...до20-- г.,когато "Палачинката ще бъде НАСИЛСТВЕНО обърната"..

2

Анонимен

преди 3 години

Да се готвят. Тези правила не важат за българите. За мен нищо не се е променило за последната година и така ще си остане.

1

нищо лично

преди 3 години

Без истерии и с повечко скромност може да се получи по-добър коледен празник. Вместо купешки сладкиши, домашно направени бонбони и сладки с уастието на децата - това е много по-топло и по-уютно. По традиция нашето бъдуване по-вгъбено. Младите, които копираха чужди модели на припадничави писъци като израз на радостта, може да опитат да бъдат по-камерни, по-приветливи и по-извисени духовно на светлия празник. не го етикетирайте "най-светлия християнски празник" - всеки празник есвят, светъл и сияе