15

полковник Колев

преди 3 години

Дисидента Сахаров,който напусна СССР по политически причини преди години се завърна след не много време дълбоко разочарован от лъжливата "демокрация" на Запада...

14

Анонимен

преди 3 години

Звучи ми като наградата "миризлива гуменка" на шампиона по футбол в ромската махала.

13

Анонимен

преди 3 години

Хитро ,получаваш награда , на локума клечката , но не и реална демокрация !!!Еваллла на еуропейските демократи

12

Анонимен

преди 3 години

Те навремето 44та година като дойдоха на власт комнистите казваха същото - насила ще ви направим доволни и щастливи. Ще изземем богатствата от богатите, ще ви направим една промишленост - муцка. И 80та година ще влезем у комунизма.ОБАЧЕЗнаем какво се случи, когато стават насила тия неща. СоциализЪма се провали с гръм и трясък. И с пълно фиаско.А бай ви Тошо през май 89та година каза - Социализъмът е едно недоносче.Но чугунените кратуни не се отказаха и продължиха да реват.

11

Патриот

преди 3 години

Ес отдавна е просто една гротеска ,закривай!Тотален фарс!

10

Стивън

преди 3 години

До 10 По принцип се казва с жълто около устата, но щом предпочиташ бели субстанции........

9

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 7,Те хората са казали- внимавай какво си пожелаваш! Да постигнат "свободата" си викаш,ясно, а в какво по-точно се изразява тази свобода!? В пълна ликвидация на промишлеността ли? Два милиона граждани на Беларус да напуснат страната си ли? Само дето при Беларус няма да са два, а ще са повече, понеже тази страна се крепи само на промищлеността си, за разлика от България!

8

Ужасен

преди 3 години

Джендърския ЕС се опитва да скалъпи Майдан на Беларус, ама по някакъв идиотско-демократичен начин. Нямат топки като великите фалшификатори от САЩ, нямат и тези на Русия. За сметка на това имат широко отворени халки...

7

Затворът Панкрац

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликНапротив, и двамата са проруски !Единият - скрито!

6

Анонимен

преди 3 години

А тук МВР се занимава с поръчкови убийства и слухтене

5

Анонимен

преди 3 години

ОТ 2Май не ви увират комунистическите кратуни.Колко хора вече бяха убити от милицията им?И пак не са се отказали.Това да не са ви скалъпените мършави протести на отровните.Този народ вече си е заслужил свободата и ще я постигне.Независимо от сопоиивите ви мрънкачи тук.

4

СмЕх!

преди 3 години

Как така ЕС признава кандидатката, изгубила изборите в Беларус? Ами Хуан Гуайдо, който се обяви за президент на Венецуела изобщо без избори?В същото време Съюзът отрича фалшификациите на изборите в САЩ и призна Джо Байдън за президент. Ама че лицемерие!

3

Анонимен

преди 3 години

А опозициите дето ги млатиха и драха в Париж и Берлин на кое място са класирани ?

2

Анонимен

преди 3 години

Бог да ви помага.Срещу комунисти е същото като срещу фашисти. Не е лесно.Но Левски е казал - никой не може да спре народ, който се е вдигнал да се бори за свободата си.

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

По тази логика и Хаджигенов трябва да получи същата награда. Или щом не се бори срещу Русия няма значение какъв диктатор искат да свалят. Лукашенко или Чекмедженко са един и същ вид крадци и диктатори, но единият е проруски настроен, а другия не. Поредната издънка на потъващия ЕС