64

муспи

преди 3 години

Пандаревски и Заем си разделили по над четвърт милион българси лева, и всичко потулили. Обаче албанското разузнаване не спи, и докладвало безвъзмезно на братска България. Но Бойко Борисоф не може и да си представи такова нещо, и Стопанското Обединение РМ (Ромски Майки) го помолило - да съди в Страсбургето. Заев и Пандеревски решили да изчакат тихо Социалистите, защото ГЕРБ си е откровено фашистка Партия.

63

муспи

преди 3 години

СМ отначало решила да върне парите и да ги поиска в Евро, но после обмислила и приела, като въпроса за еврото обаче остава нерешен. Защото не може татарска валута да се пробутва на Запад, - прав беше Тито като ни самоопредели.

62

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по-добре да събираме пластмасови капачки? Ние тук така помагаме на недоносените бебчета!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Над 2 млрд души говорят по-добър английски от Захариева. Мария Захарова говори по-добър английски, а и китайски говоримо и писмено. Но нашата е министър и виц - премиер! Късмет! Неин разбира се, не на България!

60

Патриот

преди 3 години

За който не е разбрал: тия пари отиват за подпомагане на общностите с българско самосъзнание там....и точно това е правилния начин!

59

Питу Гули

преди 3 години

Защо бе,??? Защото ни изгориха знамето...?

58

Анонимен

преди 3 години

а Пенсийте 5% и няма повече .... за детски също няма ...... държавата ми намалява хляба , а се е зарижила за Ваксината ми .... Мерси от Любовта на Мащеха БГ !

57

anonymous

преди 3 години

За детски няма, въпреки че си плащам данъците в тая държава от години. За пенсионерите няма - мизерстват. Но 600 хиляди лева безвъзмездно за Македония има??? От какъв зор и до кога ще продължават тези безумия??

56

ти си мислиш

преди 3 години

До Анонимен 51Да бе,модерни били нашичките!На комуниста му дай да *** без пари,да си гали шкембето и да говори "за братство и равенство"!За работа не го търси!Ония са същите!Боко не дава на Македония,той дава на техните " таваришчи!Щото са една боя!

55

Анонимен

преди 3 години

31 Захариева говори перфектен английски,докато коня и заека/президент и премиер край Вардар/ говорят с ужасен акцент и преводач. Да не споменавам шишо Дачич, който от чуждите езици говори само руски и то на две шльоковици. А ултрасат Вучич,е ходил в Англия да мие чинии,за да научи английски.Сам го каза,в предаването на Мария.

54

Анонимен

преди 3 години

31 Ха,ха,ха ,Захариева е преводачка от английски ***.

53

SS

преди 3 години

Ако зависеше от мен една стотинка няма да им дам.Ама толкоз им е ума на нашите.Храни куче да те лае.

52

Стар набор

преди 3 години

По-добре да помогнем на патриотичните българи от Украйна, те ни уважават и почитат традициите ни, имат български народни носии, български танцови състави. Да отпуснем степендии за следване в български вузове, да дадем на младите гражданство без дълги процедури, да помогнем на млади семейства решили да се установят в България.

51

Анонимен

преди 3 години

48 Марш, в кошарата...хвърли на *** да яде иго подръчни с остана. Да чака после на празни ясли за ЕС.

50

Ужас

преди 3 години

В потрес сме...направо не знам как прочетохме това Падение на България...Защо им давате пари бе.те ни мразят.крадат..дайте им пари като си променят учебниците.където лъжат децата и пропагандират измислици от титово време.Как може беее.Дават се пари и помощ.ако заслужиш.Помиарска държава сме и това правителство е ужас

49

Малее

преди 3 години

Направо е невероятно - те ни плюят пред цял свят , а държавата ще им хариже ей така почти 600 000 лв от нашите пари. Това е пълна подигравка с хората и фирмите плащали съвестно данъците си. На тази *** нищо не трябва са се дава. Само сопа!

48

Krom

преди 3 години

До македонац - ше ти вратиме! Един голем български салам в миризлив.ия трибуквеник. Заповядай тук, в България да го получиш. ЕС няма да видиш, поне да не останеш капо.

47

Анонимен

преди 3 години

След срещата с посланичката, може и отзад да се наложи да ги целуваме тези *** и титовисти

46

Анонимен

преди 3 години

Звучи ми като първоаприлска шега .

45

#Б@си...

преди 3 години

..и мазохистите сме обаче! За българските деца събираме с СМС си да ги лекуваме, а тея дето искат да ни удавят в чаша вода - помощи?! Не е истина!