20

Груди Чолев

преди 3 години

Спас и София, като усети мирис на пари, веднага забрави всички предизборни декларации. Не че очаквах друго. Спасе, Спасе, не се прави така!Бил съм къде ли не, включително и в Китай, където конвенционалните пътища са с по 4 платна в посока, океан от автомобили, но властта е построила напълно достатъчно количество паркинги, че да се се посрещнат и бъдещи нужди в следващите 10 години. За сравнение - общината нищо не построи, все за наше добро.

19

Реалист

преди 3 години

И там ли ги прецакаха.....Мутрите си намериха нови овчици, от които да цоцат парички.Принципно платените зони за паркиране не са решение за София, а само затруднение и касичка за мафията. Няма място в София, където платените зони да са необходимост.

18

Толупи

преди 3 години

не разбрахте ли. че Зоните не решават проблема освен, че шепа хора си пълмят джобовете, а вие спите!!!. Решението парко места уважеми, но все пак жиееем в Бананова държава

17

Дзивко

преди 3 години

Зоната е решение за центъра, дето няма високо строителство, там където има блокове над 5 етажа живеят повече хора и съответно има повече коли със стикери и пак няма да има места. Живея в зона, през деня няма никакъв проблем, защото сме в периферията (то и преди зоната нямаше), вечер е зора и стикерите не помагат

16

Не е решение

преди 3 години

Зелената зона е само временно решение за живущите. Живял съм дълги години в район, в който нямаше зона. Миналата година направиха Зелена зона. Първите няколко месеца наистина всичко беше празно и спокойно. След това обаче явно всички се снабдиха със стикери и сега там пак масово няма места. Та хем си плащаш, хем накрая не намираш място.

15

Анонимен

преди 3 години

До СегаНали от СО се хвалиха как вече въвели някои нови електронни услуги. Май по-рано днес имаше даже и тематична новина. Пробвай, пък може и да имаш късмет. Ако не, оздравявай по-бързо и събирай сили за опашките...

14

Анонимен

преди 3 години

Да има за контейнера корейра наглия.

13

ДО 13

преди 3 години

Така е , но след 17 часа .

12

До прайд

преди 3 години

Ми не е точно така . В Лозенец, пак няма места и обикаляш.

11

Прайд

преди 3 години

Щом еляндури е цензура ще ги наричам софиянци в повече !

10

Преди

преди 3 години

Без да го имаше ковид даваше минимум един месец, за да си извадиш документите, а се знаеше от повече от един месец. Сега трябва да се радвам, че не е от понеделник.

9

Прайд

преди 3 години

Където живея откакто е зелена зона винаги намирам място да паркирам , а преди и за велосипед нямаше място , защото *** заемаха всичко , така , че с кеф си давам стоте лева .

8

оставкааааа

преди 3 години

Това е НАГЛО, но обяснението за тази наглост е, че живущите там уж го искали!

7

Сега

преди 3 години

Ако съм болна и не мога да изляза да си извадя документи за новата зелена зона, кво правим? Някой, ако знае да ме посъветва.

6

Анонимен

преди 3 години

Честиото ви непряко увеличаване на днъците. Щото се зарадвахте, че няма да има увеличение на ви са. Но да ме забравяме, че живущите сами са го пожелали.

5

Не може да ни

преди 3 години

Остави даскалицата по-малко от две седмици, като не се вземат празниците за реакция да си извадим документите, пред коледно новогодишно. Наглост до безумие. ***. Харата болни и си губят работата, а тая тихом мълком увеличава, без време.

4

Анонимен

преди 3 години

ot ianuari jilistna zona oboriste, ovche pole, govedarci, telcharka, volovarci, zooparka s 20 km ogranichenie na skorostta...premier borisov she va inspektirva i v jilistnite zoni pokrai konteinetite i koshovete za europeiski otpadak ...kakto i kakav dim izliza ot visokite komini?! ste vzema probi vazduh s droni...

3

Питам

преди 3 години

а в Хиподрума кога ? Всичките селяни идват, за да се качат на трамвайчето и хоп у центъро!

2

Анонимен

преди 3 години

И в Люлин така.

1

Анонимен

преди 3 години

А в Младост кога? Всичкото селяни идват паркират по градинките и после бегат на работа с метрото или по офис сградите.