12

Анонимен

преди 3 години

trenirat li v arena?

11

Саботажи

преди 3 години

Положднието е ясно - или стоите затворени в къщи и бизнеса ви фалира(или работодателя) или се ваксинирате масово и се връщате към стария си живот! В Бълтария категорично има политически интереси епидемичната криза да продължи поне до изборите! Те пропагандират и антиваксърството. Чакам президента да се ваксинира пръв и да даде пример, какъв е начина да излезем от епидемията! Саботьор ли си имаме на Дондуков?

10

Анонимен

преди 3 години

Проблема на изкуствено раздутата световна икономика е че при криза се свива до реални рамери. После за няколко години пак ще я раздуят. Но този период ще е много тежък за малките фирми и обикновените хора.

9

Анонимен

преди 3 години

До 6Ако всички отидат на село да произвеждат храна, то цената й ще намалее драстично, защото 1. е нетрайна 2. Пазарът ще е залят 3. Няма да има кой да купува, защото всеки ще произвеждаДържавата няма да прибира данъци и болници, градски транспорт, образование и пътища няма да има. Дай смислена идея да не изпукаме от глад с живот като през 19ти век.

8

Иде криза

преди 3 години

Иде криза. Само програмистите ще са добре щото взимат пари от чужбина и могат да си работят от вкъщи.

7

дедо Ташунко

преди 3 години

за съжаление повечето фирми ги чака фалит.

6

СПАСЕНИЕТО

преди 3 години

ВМЕСТО МОЛОВЕ и РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ. ФИРМИТЕ И ХОРАТА ДА ОТИДАТ ПО СЕЛАТА И НИВИТЕ И ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ХРАНА. ВМЕСТО ЛЪСКАВИ ЗАВЕДЕНИЯ ДА СЕ СЪЖИВЯТ КРЪЧМИТЕ И СЕЛСКИТЕ БАНИ ЗА ЗАБАВА И РАЗПУСКАНЕ.

5

Бъдещето

преди 3 години

България е селска държава и трябва да се развива земеделието туризма и кръчмарството. Като почнем сами да си произвеждаме поне 50% от храната която внасяме от хиляди километри в чужбина. Ще има работа пари и национална икономика

4

голчо

преди 3 години

в момента в който изтекат социалните помощи по тъпите програми за запазване на персонала, бизнеса ще започне да се освобождава от излишните кадри, поради свито производство. това ще доведе до още по голямо свиване на потреблението, съответно до още повече свиване *** производството и т.н. сещайте се кога ще се оправим.... някъде около 30 февруари

3

Анонимен

преди 3 години

какво беше да стават програмисти...

2

V

преди 3 години

Да търсят капиталистически пазари като САЩ и Китай .В комунистическия ЕС няма пазарна икономика и затова ще се свива потреблението .При капиталистите от Китай и САЩ ще има по голяма потребление

1

Авертас

преди 3 години

Потреблението се свива и тази тенденция ще продължи. Никога няма да се върнатвремената на свръхпотребление.За да оцелее един бизнесмен, му е необходим много остър нюх за браншовете, към които потреблението ще се насочи.