171

Абе днесът,

преди 3 години

тази анкета да не сте я правили сред имигрантите в Чикаго бре?

170

Млад

преди 3 години

Били сме мързеливи, били сме връзкари, били сме в чужбина, били сме зависими от мама и тати. Ако не сме нито едно от тези, пък всъщност само сме се заблуждавали, че сме доволни. Абе неудачници, не си мислете че всички са като вас. Ако ви уверя, че аз не съм нито едно от тези, кво - ще се гътнете ли от яд? Аман от проклети дъртаци неудачници дето все кусури намират на другите.

169

Анонимен

преди 3 години

90% от коментарите са хленченията на кръгли лузъри дето им се налага да си измислят глупости за хора, които не познават, за да се чувстват по-добре за себе си.

168

Бибо

преди 3 години

А *** ТЕ ОСТАНАХА ЛИ МЛАДИ ХОРА ТУК???? ТОВА АКО Е ВЯРНОАЗ СЪМ КОСМОНАВТ. ЛЪЖИ. ТО МЛАДИТЕ ТУК 50%ОТ ТЯХ НЕ РАБОТЯТ. Е КАК НЯМА ДА СА ДОВОЛНИ....

167

Анонимен

преди 3 години

Къде го правите това проучване? Едва ли сте питали млади хора, които работят на 2 места за да могат да си плащат вноските по жилищния кредит и детето им да не гладува.

166

Пижо

преди 3 години

Имат предвид тези 75% от младите, които емигрираха в чужбина? Или имат предвид малката част, останала в България?

165

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече млади от малцинствата заминават в чужбина, толкова по добре.Ако трябва езикови курсове от 15 годишни да им се водят и билета да се плати.

164

Е как няма

преди 3 години

Леко се живее тук. Познавам едно доцентче във ВУЗФ. Прави по над 3 бона от лекции. И отделно от учебници и помагала. За какво му е да се бъхти някъде по 10-12 часа пък дори и повече пари да прави. Рахат вика е тука. Курорт.

163

1

преди 3 години

До 75% от останалите 30Само си приказвате :)))) Истината е, че вече огромното мнозинство от проспериращи са такива заради знания и умения, а не защото са връзкари или деца на някой. Те връзкарите се уреждат на някоя сигурна службица, а истинските пари са другаде. Сигурните службици стават само колкото да живееш без много стрес, а даже не знам и това колко е вярно, като се има предвид, че треперят и за тях, когато им "падне" покровителя.

162

1

преди 3 години

До Анонимен 162"Като изключим София и още 5-6 областни града ... "Е, ти нищо не каза. То в София и тия 5-6 областни града е 60-70% от населението на страната, бе, пич. Да не говорим, че си има и по по-малките градове народ. По селата не останаха много млади, да, но то по селата по начало много хора не останаха (освен ако не са около някой голям град).

161

75% от останалите 30

преди 3 години

Бъдете по-точни ! Като останат 10% доволните ще са 100% защото това ще са децата на властимащите готови да продължат ********* действия на предшествениците им !

160

Pen

преди 3 години

Пише ,че има над 200 коментара в статията. Къде са ?

159

Анонимен

преди 3 години

Младите българи не работят мързеливи са и живеят при мама и тате,затова са доволни от живота......

158

Anonimen

преди 3 години

От отпадналите от училище 46 процента зад граница? Да сте живи и здрави за хубавата новина! А как да закараме там и останалите? Горкият ЕС, не сме видяли чак толкова лошо от него. Хм, дали пък тези проверки и граничен контрол заради Ковид не са за да задържат нежелани елементи?

157

млад

преди 3 години

Аз съм с висше уж, но не съм доволен. Не съм и недоволен. При достатъчно добра възможност, бих си сменил и гражданството веднага. Иначе е много работа - легализиране и превеждане на документи, квалификации, образование, сертификати. Умопомрачително мъчение е с документите.

156

Анонимен

преди 3 години

Заглавието ще бъде съвсем вярно , ако бъде допълнено с :"......................особено леворъки калинки или потомците им ."

155

Анонимен

преди 3 години

Къде са тия млади хора? Като изключим София и още пет, шест, областни града навсякъде другаде е пълна трагедия!

154

Има всякакви

преди 3 години

Познавам младежи,които изкарват по 3-4к на месец,познавам и *** чакащи майките им да им сготвят иначе умират прави.Всеки се спасява по някакъв начин,само умните и упоритите успяват,мързеливите,страхливите и мрънкаляците винаги духат супата.

153

.

преди 3 години

Корекция: 75% от участвалите в интервютоБележка: Ако в едно село има 1 млад човек (сина на кмета) и той е доволен, то значи там 100% от младите са доволни:)

152

ЕС long live

преди 3 години

От отпадналите от училище цели 46% са заминали в чужбина...цитатВенцеславете европейският съюз заради горното. Вместо да ги мислим тук какво да ги правим, а те, кой да оберат и изнасилят, сме ги делегирали на Германия и Испания. Да им берат грижа. Оценявайте го това, когато плюете по ЕС. Там такива си изкарват прехраната и падат от плещите на нашата държава.