50

Кико

преди 3 години

Много капацитети за тази ваксина! Бих ги помолил, (отскоро съм семеен) ако може да дойдат да го пипнат, да не би да съм го предървил и създам дискомфорт на съпругата ми! Предварително им благодаря!

49

Анонимен

преди 3 години

Това фон дер лайън не е човек, а средновековно мракобесие. Нищо добро няма да видят хората нито от нея, нито от пришпорената ваксина.

48

ББ

преди 3 години

Кой и защо пусна вируса отнел живота на невинни човешки същества,защо го допусна световната политическа класа с неограниченият си потенциал????Кога отговорност???Кой убива невинни хора...и защо сте безпомощни????или сте зависими???а ние плащаме с животите си???до кога лицемерие и геноцид в света ни ????

47

ББ

преди 3 години

Кочин.та която строите ще обитават и вашите деца ...алчни...обучавам мойте ограбени да отнемат от вашите...както вие отнемате от мен,...Кога Справедливост???Колко още животи на невинни ви трябват да заситите апетита си алчни политици и магистрати???И децата ви ще обитават ***...нашите имат имунитета...вашите само пари...Справедлив или Мъртав Свят!!!!

46

ББ

преди 3 години

не ни продавайте "надежди"купени на безбожни цени с нашите пари...платихме ви безбожни цени да ни защитите от подобни сценарии...ние умираме и ви плащаме за предателството и несправедливостта...Кой и защо пусна вируса????Защо не ни защитихте заети със зависимостите си от Путин????Кога Справедливост алчни политици???Колко още животи ви трябват Антихристи???Колко кръв и животи ви трябват ЕС и Световни политици???Кога Справедливост???

45

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на фара. Няма да се ваксинирам без револвер на слепоочието.

44

Христо Христов

преди 3 години

Същата новина я имаше и преди два дни.Явно ес ползва отстъпка и закупува пакет за рекламни съобщения с отстъпка за многократното им публикуване.

43

До Гърмян Заек

преди 3 години

По-различно ще е с тази ваксина. Това е първата RNA ваксина одобрена за много кратко време. БЦЖ примерно е страхотна ваксина, погледни страничните ефекти на БЦЖ и на Pfizer covid vaccine няма съпоставка просто.

42

Анонимен

преди 3 години

До ГредаПриятел, по-добре не трупай лоша карма като рекламираш ваксините. Може някой да ти се върже на приказките и да пострада. Но кармата ще си остане за теб. Прави добро до колкото можеш.

41

ГЪРМЯН ЗАЕК

преди 3 години

Всички ваксини теоретично могат да имат някакви странични действия, но практически никакви, освен лека болка на мястото на инжектиране или лека температура, което е добър признак, че имунитета се активира! Всеки от нас е ял десетки ваксини - нищо не ни е станало! С тази, няма даце по различно!

40

Греда

преди 3 години

Епидемията може да се спре или с ваксина или с карантина,иначе следва масов мор на населението над 55 години!След тази възраст, всеки има я кръвно,я затлъстяване,я диабет!Интересно,че тези които не искат ваксини,не искат и затваряне,следователно искат другите да ***.Никой не ги кара да се ваксинират,но злословят,колко вредни са ваксините!Това е зла пропаганда срещу здравето на българите и е инспирирана от политическия мотив-"Колкото повече хора умрат,толкова повече протестен вот ще съберем!"Дъл

39

FDA

преди 3 години

Отворих презентацията на Федералният Орган по медикаментите и храните (FDA) в САЩ. В една от презентациите на 16 стр. Има списък със страничните ефекти досега, още работят по него. Доста дълъг списък, който включва: имунни заболявания, смърт, стерилност, Инфаркт, Артрит, Кавазаки и т.н. Тук скъпи приятели не говорим за консриланивна теория, това е FDA.

38

Анонимен

преди 3 години

Коледен падарък за който европейските данъкоплатци плащат и ще плащат милиарди евро.

37

Анонимен

преди 3 години

До Ха ха!!! - излизат интересни факти за сериозни Конфликти на Интереси покрай съветника на Меркел който командва парада за Ковид в Германия (Дростен), който между другото бил изобретил ПСР теста и си го одобрил сам и негово приателче - съавтор пък го произвеждал...

36

Ха ха!!!

преди 3 години

"Досега сме купили повече дози ваксина, отколкото са нужни за всички в Европа, различни лаборатории, за "диверсифициран портфейл" от ваксини припомни Фон дер Лайен"Интересно обаче - ни говорят само за Пфайзер???Да не би лобито на Производителите на Хладилници също да е в Играта?

35

Абе тия нещо?

преди 3 години

Как знаят, че до седмица ще бъде одобрена ваксината?или вече е одобрена? И всичко е един абсолютен театър....

34

НСС

преди 3 години

Чао ЕС! Добре дошъл Нов Съветски съюз.

33

Анонимен

преди 3 години

До До 25А според теб са купени с пари от шкафче ли?

32

Политическа ваксина

преди 3 години

Тоест ваксината се одобрява от политици /които нищо неразбират/ вместо от учени.

31

Анонимен

преди 3 години

Това е план Барбароса 2.Сам, че ще свърши както е свършил оригиналка. Жалко, че ще има много жертви.75 години мир сеоказа достатъчен на озверелите рептили.Скоро ще намерят вечен покой!