171

Неочаквано тъп

преди 2 години

Ква армия, ква казарма. Кой ще им плаща заплатите. Нормалните хора ще блъскат по цял ден, за да плащат на 2.5мл.пенсионери,от тях сигурно 200-300х.бивши военни хрантутник, та сега и за издръжка на казарми. ***.

170

Анонимен

преди 3 години

Много лесно се оправят заплатите-изчистете всички служители които са двойна хранилка вече 5г.-заплата и пенсия едновременно и им оправете заплатите на останалите и няма да има свободни места,но тука всичко е сбъркано.........

169

Анонимен

преди 3 години

За да ви управляват по-лесно когато останете безработни ще служите на ***'отите за мизерни пари при още по-мизерни условия !

168

Анонимен

преди 3 години

Може да пробвам ,но само ако дават заплата и пенсия едновременно,като другите които са на двойна хранилка за сметка на другите.............

167

Loyko

преди 3 години

Не знам кой е този дето позволява на ВМРО да лансират глупавите си идеи за живота в държавата и за отношението ни към съседни държави. Допуснахме тъпани да участват в управлението на държавата. На изборите мислете с главите си,а не да си навивате ръждясалите патриотични пружини/комплекси/.Глупост след глупост...така не се управлява държава.

166

Васил Тодоров

преди 3 години

Направете заплатите на войниците като на депутатите и няма да има свободни места в армията. Армията е по-нужна от 420 депутати.

165

Пижо

преди 3 години

Де що ива си ганин ще влезне в армията. И де що има бездомник за зимните месеци! Приказна армия!

164

БНА

преди 3 години

Съветска, Комуниктическа Армия а не българска народна!!!

163

жените-курви

преди 3 години

До АнонименОсвен за разврат за нищо друго не стават. Да се покоряват без да ни управляват.През войната са били само телефонистки, готвачки, регулировчици без да воюват.Служили са за порцион и хляб и накрая за след вечеря на войската. *** навсякъде!

162

Анонимен

преди 3 години

Аз имам само един въпрос - жените могат ли също да станат доброволци?

161

аскер

преди 3 години

До Армия незнам ама...5 века не сме давали аскер, но еничари сме давали срещу заплащане за хаир.

160

наемна войска

преди 3 години

До Що за войвици!?ЕНИЧАРИ...

159

Що за войвици!?

преди 3 години

С наколенки, ще се кланят ли, или ще се бият!? Пак политически игри, много добре знаят, че джендърите няма до отидат доброволно, а трябва под строй, както беше в миналото-задължителна служба. Щом аз съм издържал две години, и джендърите трябва да издържат, а не да се крият под полите на майките си!

158

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

КВА КАЗАРМА ? КВИ 5 ЛЕВА ? ГЕЙ ПАРАДИ !!! ПРАВАААА !!!! НА МАМА УБАВЕЦА !

157

Анонимен

преди 3 години

То същата работа като да сложиш пъдарин да пази ТКЗС-то на село днес.Ми то разграбен двор и всеки влиза и излиза когато си иска,а и вече и помен няма след приватизацията.Та и армията така.Какво да пазят и от кого.Че то ако има война,нали се сещате че тяма няма да е с Чад или ШриЛанка,нито пък Парагвай.Гърците може и да ги докараха до фалит и банкрут,ама армията си не пипнаха и с пръст,даже по едно време само тя беше останала,и пак не пипнаха нито един войник или офицер.

156

Анонимен

преди 3 години

Не 6 месеца доброволно, ами 2 години поне задължителни.

155

ББ

преди 3 години

ДС агентите...това депутати,журналисти,прок,урори,и ченгета-еничари---ама това няма да е армия---без идеал,без любов към кауза,без ценности,без любов към България и Народа ни си е схема за точене на пари...предизборни кьорфишеци...ама ние ще плащаме сметките,Гешефтурата стига сте еВали такива като мен ...малко Справедливост моля!!!От кого ще ни пазят и с какво да попитам???Разграден и разделен двор сме,мафията печели финансирана от ЕС..

154

Robinzon

преди 3 години

А сега гледайте как тези който се натискаха за казарма, макар и доброволна ще скатаят синчетата си.Вече ги виждам как спират да говорят за казарма.

153

Анонимен

преди 3 години

Изброявам хората, които ще бъдат редуцирани. Няма значение дали си богат, красив... или имате яко връзки... Почвам: пайнерки, хурви, мафиотчета, мутри, търгаши, икономисчета,поети, изкуство, хуманитарни, социални, шефчета-ресторанти,търговия,туризъм, консултанти, продавачки, фризьорки,политици, спортисти,футболости,танцьори,актьориНЕ ВЯРВАТЕ? ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ

152

Анонимен

преди 3 години

150К струва незаконен белег на дявола.Ако нямаш печата на Сатана - РНК ВАКСИНА нямаш право да купуваш. Армията ще отвежда хората, които се съпротивляват.ПЛЕБЕИ, СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ИЛИ ДА ВИ КОПИРАМ ДУМИТЕ НА СВ. ЙОАН БОГОСЛОВ ИЛИ ПАК ***-*** ЩЕ ПЛЯМПАТ ЗА КОНСПИРАЦИИ.Ще измине година, две,три... ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАТЕ, НО ЩЕ БЪДЕТЕ ПУШЕЧНО МЕСО.ЗАПОЧНА РЕДУЦИРАНЕТО И ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС САМО ВЗЕМАХА ОТ ТОЗИ СВЯТ И С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯХТЕ. Пайнерки,хурви,мафиотчета,бизнес търгаши(икономика