218

боклуцидаумрете

преди 3 години

До Именно товапарте са за масови убийства на собствения народ....

217

Дръндер

преди 3 години

Ти не правиш нищо за никой освен за себе си и тези около теб! Това са твоите хора!

216

Анонимен

преди 3 години

За 226-Българин:-знаеш ли как Испания е станала първа в света по производство на зеленчуци,при условие,че земята и е червена като на Марс и не толкова плодородна?Там се дотира цялото селско стопанство,но и е забранен вносът на всякакъв зеленчук,там правителството опрделя таван на всяка цена и никакви посредници,всичко се намира на борсите от които пазарят магазини и магазинчета и един ден в седмицата в градовете има пазар но пак с испански зеленчуци където цените са много по-ниски от магазините

215

Българин

преди 3 години

Хвали се другарят Борисов , че дал 3.1 милиарда леваа на българските земеделци ! И каква е ползата от тях ? Ядем все по-скъп хляб ( нормален хляб е около 2 евро ) ! Ядем македонски, полски, френски, италиански ябълки, гръцки плодове , турски зеленчуци .... и нищо българско !!! Дори картофи ядем от Франция и Полша !!! Български - НЯМА ! е, за какво им даваш 3 милиарда лв ??????????????

214

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори и тези про'сти управляващи до преди година казваха за всичко, че "ПАРИ НЯМА", как сега се оказва, че има за всичко и по всяко време от където излезнат смущаващи доказателства се ПОПРАВЯТ с пари, демек купуват си гласовете-пр'ости отново ! Над един трилион за 11 годишно управление са откраднати от ГЕРБ и вождът *** ! България много скоро ще обяви пандемията "ГЛАД" и чак тогава безмозъчните ***'оти издигнали бандитът от Банкя ще успеят да разберат истината !

213

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е любимец на пр'остата прослойка от населението,а тя се оказва значително многобройна!Това е действителноста в България след като комунистите след 09.09.44 г. избиха интелигенцията и оставиха генът на овчари и говедари да се развъжда и разпространява на територията на държавата!България няма бъдеще с болшинство от про'стаци и мал'оумници,това са *** за които и елементарната аритметика и мисъл са"изтрити"от черепните им"кутии"!Цял свят казва, че сме стадо овце само те-НЕ НЕ СМЕ !

212

U2

преди 3 години

До Анонимен 224Като не ти харесва ББ,хващай пътя и при ботоксното джудже в Масква...Тъкмо ще си удариш и една от ненадминатите руски ваксини...

211

Именно това

преди 3 години

престараване във финансиране на здравеопазване, образование и т.н. и ненормално висока заинтересованост на правителствата за здравето и благоденствието на простолюдието кара хората силно да се съмняват в естеството на коронавирус 2019. Та как пари за болници все не достигаха и изведнъж такъв ентусиазъм!? Все едно правителството някога се е интересувало, че сме от край време на първо място по смъртност та сега взе да му прави впечатление ?! Така се раждат конспиративните теории.

210

Анонимен

преди 3 години

Шебек, стига се снима, като Марлон Брандо - нито си му на положението, нито на известността и интелекта. Просто си един пpоcт банкянски чoбанин! Пфу!

209

Срамно

преди 3 години

С години се извършваше геноцид върху хората-разби се промищленоста,селскот остопанство,икономиката,образованието, а корупцията бе на пиетедстал-що еврофондове усвоихме!Хората избягаха навън,а направиха една жалка програма да ги викат сега и резлутат-никакъв! Избиха животните па хората-овче,кози,кокошки, прасета-поминъка на хората от село! Унищожиха всичко! Ромеите грабеха и убиваха безнаказано! Престъпност! И сег ани казват-грижим се за хората! Каква наглост! Безочие!Срам!

208

Дядо Петър

преди 3 години

Един "доктор" на пожарникарските науки нарича ЛЕКАРИТЕ "доктори".Оти така им викат у селото му.

207

Анонимен

преди 3 години

Ако Боко развърже мерките след 21-ви, действително ще е най - големия защитник на хората и медиците!

206

С нам и Бог!

преди 3 години

До лекарите измиратБоже, пази България от проклятието на пребоядисани във СДС и Герб комунисти!!!

205

безсилна власт

преди 3 години

До докторите измряха!!!и обезверен народ! - дело на БКП-ДС и Герб. И те ще измрат и техните ***!

204

докторите измряха!!!

преди 3 години

Господ-Бог е единственият вечно жив лечител и спасител!!!

203

ПАРАЗИТ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ ИСЛЯМА И КОМУНИЗМАДПС И БСП МАШАЛАААААА

202

лекарите измират

преди 3 години

Сабо Господ- Бог е безсмъртен и наш лечител чрез неговите пророци! Амин!

201

Анонимен

преди 3 години

Сутринта слушах статистиката казва-по брой направени тестове се нареждаме до Палестина!Такава е грижата на държавата към нас-палестинска!

200

боко-предателя

преди 3 години

До Гьобелска наглостВижда се неговото добро за наша сметка! Стига ни е лъгал и крадял този бандит!!!

199

ПЕЕВСКИ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААА