10

Анонимен

преди 3 години

Бойко дава 100 млн. от неговия джоб за болнциите. Защо затаваря тая болница ае обадете и се помолете малко де... Може някоя сетра да иде да му завърти едина..

9

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте болниците си, махайте е от главите ни. А ако си вземете и медицинския фашизэм с вас, цена няма да имате.

8

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати от кражбите на ГербавоДеПеСарската шайка и директорите на общинските АД-та на които някога им беще лесно да са комформисти... Няма как , докато не бутнете К.К. ще страдат всички болни ;)

7

Анонимен

преди 3 години

Защо са напуснали лекари ,а другите в предизвестие,защо сега? Дали не е причината в управителя на болницата? Тя е от скоро.

6

Оставка

преди 3 години

Бойко отивай си, че после ще те линчуват. То бива неадекватност и неможене, но не се търпи вече. 11 години управляваш, цяло лято къде спахте? Не,ка,дърници.

5

Док

преди 3 години

Трябваше ли да захрани малка България цяла Европа с качествени медицински специалисти, че да се сетим че за нас няма да останат.

4

Какво сте очаквали

преди 3 години

Имаше години, в които млад лекар трябваше да плаща /при това законно/, за да придобие специалност и пак не всеки можеше да се уреди. Започнаха да бягат по чужбина и пак не ви светна лампичката. Вместо да реновирате Белодробната в Радунци с огромен капацитет, вие я оставихте да се разруши и нацвъкахте белодробни болници с по няколко легла и съответно директор и администрация.Всички политици носите отговорност за

3

ГЕРБ

преди 3 години

От 1 януари 112 ще отговаря само за пожари и убийства!

2

Бойко Борисов

преди 3 години

Който има ковид да ходи на магьосник или баячки

1

Момо

преди 3 години

Щом има легла, значи всичко е наред, според нашия министър-председател.