45

Анонимен

преди 3 години

нищо им няма на мерките. само така, та на ли идеята е да фалират!

44

Анонимен

преди 3 години

А дано всички пишман се.лян.дури а сега хотелиери и ресторантьори по-спецялно тия на морето да фалират. е тогава може да започне да се прави някакъв смислен туризъм там. Започва се с изгребването на бетонните коптори.

43

до неразбралите

преди 3 години

Първо разберете как Налбантов стана от сервитьорче капиталист-чорбаджия.Жокер ви давам:Кой му помогна, при уж равния старт за всички ?Туризма както се строи много по морето, а и както идват най-бедните от бедните, няма как да продължава по стария начин.Мутрата бай *** изгони платежоспособните туристи, още преди много години.Това е неудобната истина, хитро премълчавана от налбантовци...

42

Анонимен

преди 3 години

Ха сега, кое ще фалира първо- туризма или подпорните стени? Защото има голяма разлика. По-вярно е, че не ми дреме за тези кожодери. Малко са хотелите и ресторантите, предлагащи цени, като по джоба на българина. Затова за тази Коледа, си пожелах поне едно нощно чекмедже, дано тогава да отхлаба малко колана.

41

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя туризъм и ресторант дерибей, не разбрахте ли, повече няма да ги има завинаги. Следствие от "зелената" икономика.

40

Анонимен

преди 3 години

Да се забрани на туристи да идват! Трябва да е сигурно ,че няма да останат нефалирали!

39

Анонимен

преди 3 години

Лошо обслужване, мизерни условия, убийствени цени... Направо е шок, че са пред фалит, когато трябва да разчитат на нас да им пълним хотелите. Мерси. Ходих вече. От тогава (години) не ми е стъпвал крака в БГ хотел. Няма и да стъпи. По-добре да си седя вкъщи, щом не мога да ида на нормална почивка в чужбина - хем ми е по-чисто, хем по-евтино.

38

Пеевски

преди 3 години

Сега ще изкупя всички хотели на безценица хехе

37

Анонимен

преди 3 години

Дано никога в България да не стъпи нито един турист!

36

Анонимен

преди 3 години

Щели да фалиратЩе си разплета чорапите, МЪКА.

35

Хотелиер от банско

преди 3 години

Предишни години ми стигаха само 8декември и ЧНГ за цялата година.А сега валатХа ха

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до 32Повтарям - къщи за гости отказваха резервации, най-добрите ресторанти - също.Отговори си защо това беше така за тях, а за останалите - не.

33

АМИИ

преди 3 години

собствениците продават хотелитеПО МОРЕТО ТИЯ ХОТЕЛИ СЕГЯТ ПРАЗНИ, ИСКАХ ДА ИДА ОБАЧЕ СЕПТЕМВРИ МИ ИСКАХА 80ЛЕВА СМАО ЗА НОШУВКА БЕЗ ЗАКУСКА ДОРИЕ*АТИ АЛЧНИТЕ КОЖОДЕРИА СПА ХОТЕЛ ПОД 100 ЛВ СЪС ЗАКУСКА Е РЯДКОСТПРО ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ С РУШВЕТИ СА ПРИЛАПАЛИ БЕЗПЛАТНИТЕ ПРИРОДНИ МИНЕРАЛНИ ВОДИ!!АМИ, ДА СИ СПЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ С БЕНТЛИТАТА В ТЯХ!

32

Хотелите фалирали...

преди 3 години

Есичко си идва на място ! ! ! !

31

Анонимен

преди 3 години

Да фалират бетонните гета край морето, да влизат багерите и да ги изринат, за да може да се развие малкият семеен хотелски бизнес, малките семейни хотели които да изхранват хиляди семейства, а не всичко да е собственост на 7-8 олигарси които унищожиха черноморието и третират служителите като роби.

30

Анонимен

преди 3 години

До Старият...Какви хотели са отказвали резервации, като повече от половината хотели не отвориха това лято ? Къде са били пълни квартирите, като плажовете си бяха празни? Има срив почти във всички сфери на икономиката, с изключение на аптеките и болниците. Не вирусът, гладът ще умори хората!

29

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до 13-тиПродават се нЕкои хотели, и на Митьо Очите имоти също, дъълго се продаваха...защо ли?Този който купи или построи, не е ли НАШ човек - наистина да не очаква добро !

28

Анонимен

преди 3 години

ай стига с тоя фалит на туризма Бе ! хотели и ресторанти са на мастити олигарси милиардери ,които приватизираха и продължават да източват държавата .Малкия Човек фалира и помощ Няма никаква !

27

V

преди 3 години

А с България еар ко ши стане ? Ще я прекръстват ли на - фурми карго еар ? Искам да видя варненските охранители как програмират .ха ха ха Да станат програмисти дано .Да видят хубу ли е ха ха ха

26

Анонимен

преди 3 години

Когато гласувахтИ за БорисОФ трябваше да си дадете сметка на кого давате държавата !!Сега нямате право да пискатИ, селяни прости !!