26

Анонимен

преди 3 години

Знакови инвеститори съм чувал че има само в три държави в света, Северна Корея, Венецуела и Куба. Само от там могат да дойдат крупни инвестиции в българската икономика.

25

Ямболски цървул

преди 3 години

Инвеститори,или експлоататори?!? ?!?!Че нещо напоследък се размиват тези две неща в едно.....

24

тулупчо

преди 3 години

требе си яки мастити инвеститори щото сухото секва пък има още долапчета за пълнене

23

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаКитай скъса със светски икономически модел в налото на 80-те и ето го разултата днес, от една бедна гладуваща страна, сега са на средно ниво с перспекти за развитие. За всичко това е виновна пазарна икономика, макар и с елементи на китайска специфика. Без демонизираната от комунистите, пазарна икомика днес Китай щеше да е някакъв микс между КНДР и Бангладеш.

22

Анонимен

преди 3 години

Ти си отдай ресурсите под наем а всякаква еврееска свлоч,пък после чакай да имаш държаваДа де, пак други са кривите а българските ганчове - Никога!Те евреите насила отнемат защото са изполини по пет метра!:-)))))

21

Анонимен

преди 3 години

От така наречената зелена икономика, може да спечелят единствено такива експерти разтягащи локуми и една шайка нпо професионални усвойтели на субсидии, а сметката естествено ще платим всички ние. Основния проблем на нашата икономика са свръх държавните регулации и наясните взаимнопритиворечащи си закони, които пък създават корупционни практики, в такава среда бизнеса трудно расте.

20

SS

преди 3 години

До 18. Не съм обиден че в Китай няма вирус.Просто те са майстори в дезинформацията.Просто информирам,че идват лоши години.Може би живеем последните предвоенни спокойни дни.И тук не смятайте,че непременно ще стане война.Понятието война одавна е придобило друго понятие.А ние в Бг като най бедни ще пострадаме най много.Не мислете за баровците.Те ще се оправят.Ще попитате какво да правим SS ?

19

Анонимен

преди 3 години

Ти си отдай ресурсите под наем а всякаква еврееска свлоч,пък после чакай да имаш държава

18

Анонимен

преди 3 години

Има един филм в youtube който се казва "България, която съградихме".Изгледайте го внимателно!Да видите как се прави растеж и как се строи цяла държава за 30 години.А пък вие сега ще ми търсите под вола теле.

17

Анонимен

преди 3 години

До SSКазваш предстоят. Мисля, че вече протичат. В Китай няма вирус и икономиката отбелязва ръст. Като нищо ще дойде да инвестира и ще ни глътне за жълти стотинки. Само ще ни изчака още година да изтънеем.

16

Сузи

преди 3 години

Какво чакат все чужди инвестиции, някой да дойде и да им оправи икономиката. Управляващите да стимулират български инвестиции и да вдигнат покупателната способност. Друго не се иска...

15

Хахаха

преди 3 години

Едно си баба знае, едно си бае.....Едни и същи глупости ги слушаме вече 20 години. Тия инвеститори може да ги чакате още 1000 години. Няма да дойдат. А и да дойдат то ще да вземат нещо от нас. А не да ни правят богати.Вижте как "лошите" комунисти за 30 години направиха от селска държава индустриална държава. Това е моделът който работи. Другото са глупости.

14

Ало ДУБАЙ

преди 3 години

Търсим един избягал български бизнесмен да си дойде у България и да инвестира!Магарешки има много пари ама нещо дава както и другите да живнат малко с със свежи нови пари.

13

Анонимен

преди 3 години

Най нежните на България са тези които не страдат от българско национално антиакълие, но къде ги!?

12

V

преди 3 години

Тоз ми обеснява че инвестицията ,а не субсидирането .Щото парите от АЕЦ ще се върнат многократно .НЕ БИЛО В ИНТЕРЕС НА НАРОДА ,А ДА ПЛАЩАМЕ ВСЕ ПО ГОЛЕМИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ ОТ ВЪГЛИЩАТА БИЛО МНОГО НА СМЕТКА. Сефте виждам ,,икономист,, който не прави разлика между инвестиция и субсидия .АЕЦ е инвестиция, а плащането на емисиите е субсидия. А що се отнася до САЩ и Русия то сблъсъка дори не е тука в Европа а в Азия .САЩ казаха в Азия ни победиха затова вие ще ни спасявате шистовата авантюра и банките.

11

Анонимен

преди 3 години

До Не извратен типКолонията не инвестира. Управляващите колонията правят подношения на НачалникаПравят милиардни подаръци, за да ги остави Началника още малко да грабят мат'ряла

10

Колапс

преди 3 години

Ами то в Перник има нацистки концлагер кой е луд да инвестира в БГ

9

SS

преди 3 години

Които и да дойде (ако въобще дойде) няма да е за черните ни очи.Каква ще му е ползата от това ? Пак соц.тежест ще я понесе народа.Предстоят глобални преобразувания в световен мащаб.Край с хубавия живот.Глад,недоимък,престъпност,безпаричие и висока смъртност това ни чака.Не вярвате ли? Ще повярвате след някоя година.

8

Анонимен

преди 3 години

Да поканят инвеститори от Северна Корея.

7

Анонимен

преди 3 години

България да привличала множество знакови инвеститори?! С какво? С трици ли?Тикволамдия да прави като оня, на който му избягало прасето преди Коледа и той обикаля и се тюхка и го ***, ***, ***. Примамва завалията прасето и си мисли"Мамкаму и прасе, дано е избягало в Турция, че ако е минало гръцката граница, ромеите ще му видят сметката".