31

Анонимен

преди 3 години

Първи по развитие в Европа...Хахаха! Тия шовинистки свинари съвсем се самозабравиха!

30

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияТи си много ***.И как ще купуваш откъдето си искаш, като тръбите които го докарват са само руски?

29

коректив

преди 3 години

Ще пуснеш газ ,ама от ... !

28

Пепа

преди 3 години

*** тва сериозно ли?

27

haha

преди 3 години

Вучич, бийте тъпана, ама имайте предвид, че вече сте заобиколени от НАТО-държави и нема бегане от тоа.***************************************************************************И какво общо има НАТО / ОТАН с Газови доставки??? Сърбина има право да купува и евтин газ. За скъпия газ Бг от кога чака знаеш ли?

26

Анонимен

преди 3 години

Харашо, тавариш Вучич, бийте тъпана, ама имайте предвид, че вече сте заобиколени от НАТО-държави и нема бегане от тоа. А сте стъпили накриво, а сте отнесли хурката.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще ги обгазяват по въздуха. Русе например отдавна получава газ безплатно от братска Румъния. Ние им го връщахме от Свилоза, но откакто стана американска собственост чрез подставени лица, Свилоза се превърна в екологичен парк.

24

Бойко Борисов

преди 3 години

Аз редовно си плащам рекета! Затова байган ювците редовно гласуват за мене и сме 11 години на последно място по икономически растеж в ес!

23

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия"Тиквата"го право по префинен начин. Без да се репчи и без да се конфронтира. Плъзга се и се прави на ***. Но всъщност става неговото. И с Ердоган е добре, и с руснаците и американците играе по ръба. Американските изтребители не са случайна сделка. Руснаците си прокараха газопровода и заобиколика кучето на американците Украйна. Защо да биеш тъпана и да си показваш картите? Но има българи, дето са готови всичко да сринат и предадат нац.интерес. Само в ямата за българи са двама!!

22

Питам се

преди 3 години

Как ще пуснат сърбите газ,след като преди да пуснат каквото и да е,то трябва първо да стигне до тя,до тяхната част от тръбата.Така,че ако Турция,или друга страна по трасето реши да врътне кранчето,то трябва да пълнят тръбата с .......друг вид газ!

21

V

преди 3 години

В началото на годината 17 шистоеи компании в САЩ бяха подали молби за фалит и защита от съда ;) Сега сигурно са повече .между тях и една от най големите която дължеше 6 милиарда на банки ;) Кой ще спасява банките на братския американски народ ??? А на бас че тия народи които гласуват за партии от типа ф16 ;) Така наречените пр.о.сти народи

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Какво клекнаха българите? За да избегнем санкциите много хитро наехме уж саудитска фирма да строи. Онзи "боеца", дето бере душа от вирус,"който го няма", го спасява същия, който той даде на прокурор за казана истина се опита да ни натопи. "Трима българи - чета с предател". Постоянно твърдим, че е "Балкански поток".

19

Тикволандия

преди 3 години

И ние трябва да правим така, това е пазарната логика. Купуваме от там, откъдето ни го предлагат на най-изгодна цена. Но за това е нужно да имаме право на избор, а на да се въртим като ветропоказател за да угодим на всички.

18

Анонимен

преди 3 години

Абе Вучич на тях(Американците)ще им е трудно да те свалят,ама виж нашият "крадец-хитрец"е пътник,та газчица ще има ама Някой Друг Път!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Тия пак ще ги бомбардират че не слушкат.

16

Анонимен

преди 3 години

Американците се опитват да извиват ръце и да накарат европейците да купуват газ от тях. Сърбите очевидно няма да им клекнат, за разлика от българите.

15

Анонимен

преди 3 години

Ще пуснете ами... нали затова дадохме 3 милиарда от държавния бюджет да угодим на вожда.

14

ГосТ

преди 3 години

Еми сега трябва да осъдят България за забавянето и то умишлено и така. Дали парите от данъци на работещите, щото на неработещите им махнаха съвсем данъците, ще отиват у шкафчето на баце и компания или за дела и наказания е все тая. Всъщност, по добре второто.

13

Анонимен

преди 3 години

Гербавите,каква газ вика ще тече през "Балкански поток" и кой тук обслужва имперските интереси на Русия?

12

До 8

преди 3 години

Абе овча мисъл... как ще пуснат газ сърбите , като газопровода на българска територия не е завършен. Мислете бе. После се обиждате, че нарекоха народа, че е 80% ***.