26

Анонимен

преди 3 години

Спада ще се почуства едва след 3-тата седмица от локдауна. Същото стана и в Гърция за първите 2 седмици, но след 3-тата започна рязък спад. Сега е глупаво на 21 да се разхлабват мерките защото след Нова година ще имаме същият резултат като в края на ноември. При разхлабване на мерките след седмица става безсмислен сегашния локдаун.

25

Анонимен

преди 3 години

Карах коронавирус без да си правят никакви тестове преди месец. Вчера пуснах за антитела. Излекуван съм и вече не ме е шубе да ходя по улиците без маска. Тези с карантините да вървят на майн.. си!

24

Анонимен

преди 3 години

Надявайте се, че са паднали положителните! Нищо не е паднало. Хората се изучиха. Работодателите ги изучиха да не вземат болничен за Ковид19 и да не спира производството или работата на стотици хора и контактните на тях лица. Няма как да се проследи колко са реално болните при наличието на толкова много антигенни тестове направени с цел укриване на вирусоносители. Много добре се знаеше, че българина е изобретателен и ще злоупотреби с тези тестове.Всеки ден ги предупреждават, че ушите ще си ядат.

23

Анонимен

преди 3 години

Наблюдавам,че въпреки мерките вирусът си пълзи,дори колкото повече мерки се взимат,толкова повече мутира и по-лесно заразява.Убеден съм,че нарочно го пуснаха,дори пускат и мутациите в момента.Всичко започна в Африка с Ебола,после САРС и сега го нагласиха точно колкото им трябва да убива за да не ни изтреби,но да има страх и да печелят.

22

Анонимен

преди 3 години

Ръст или спад, изглежда, че няма да изчезне напълно. Затова се пригответе така да си караме - с маски и периодично отваряне и затваряне. Особено, ако се провали мероприятието с ваксините. След години, ако имате късмет, ще разказвате на внуците си, как на млади години сте ходили без маски и сте пътували свободно.

21

Анонимен

преди 3 години

Повече тестове, повече заразени. Но пак са по-малко от тези преди няколко седмици. В София за първи път паднаха под 400 от месеци, ако сравняваме работните дни.

20

Анонимен

преди 3 години

582 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.Колко от всички дето щв се заразим ще се разболеят обаче, е друг въпрос.

19

Анонимен

преди 3 години

Ми отворете бря,и при 5000 заразени и при 2000 отново има по 150 починали ,в кафенето и ресторанти по 5---6 на маса един до друг без маски ,е ква е тая мярка бре г-н министър на здравето )

18

Анонимен

преди 3 години

На всякъде по света е едно и също в момента.Безсилието на управляващите се прикрива с нарочване на черна овца,каквато и да е.Важното да се парира недоволството на масите спрямо олигархията.Цената е без значение.

17

до 15

преди 3 години

Не е виновен Мънгаров, че ти си сбъркан.

16

Мутафчийски

преди 3 години

Правете сметка след Нова година като дойде третата вълна какво ще става! Ами четвъртата вълна по Великден? Ще се мре, яко ще се мре!

15

до №12

преди 3 години

Не съм си правил антигенен тест. Познавам хора, които работят в големи фирми извън града.Това не е сомоконтрол. Щом се укриват болни-не е самоконтрол.Тези положителни тестове първо не се знае дали са положителни.Има тестове от антигенните,които дават грешка.Има и с по-висок процент достоверност.Но когато се укриват болни не влизат в статистиката.Това е факт.Друг е въпроса, че като е положителен не им позволяват да вземат болничен за Ковид, за да не карантинират бригадите и контактните на тях.

14

Анонимен 6

преди 3 години

Държавата пламна заради Мангъров!Той обърка хората!

13

Анонимен

преди 3 години

Да се затягат меркитеМакар че нещата вече са извън контролВ Германия има вечерен час.У нас опозицията работи срещу народа.Бойко избра за министър тоя лалугер, който ще ни закопае.Дядо Ананиев беше по- адекватен.Поне беше ходил войник, та уважаваше лекарите.Ангелов си прави майтап.Палатки, фургони , пързалки.Не е подходящ този мушморок за момента.

12

До 1

преди 3 години

Заради бълхата няма да горим юргана.Тест не може да ти правят, ако не желаеш.Да се криеш можеш, ама като загине семейството ти как се чувстваш?Тия тестове са за самоконтрол.

11

Анонимен

преди 3 години

Тази сутрин процентът на заразените e 35,5 %. Така че се очертава постепен спад, макар той да се проявява много бавно. Следващата сряда да се надявме, че заразяемостта ще спадне на 32 процента, а до Нова година, ако се спазват мерките - до 25-27 %. Явно, това е пътят да се овладее положението и да се намали смъртността

10

111

преди 3 години

Ехооо, Мангъров нещо да кажеш? Още чакаме да си скъсаш ДипломатА!!!

9

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТе и ГЕРБ са долу-горе в същата възрастова група. Всички възрастни, които повярваха, че всички са маскари.

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОГ да прости починалите ХОРА

7

до Зозо

преди 3 години

Така е, брат. Има ги в аптеката. Точно за това питам кой им позволява? Въпроса е риторичен. Няма другаде в Европа по аптеките антигенни тестове. Поне в Испания знам, че няма. Защо се допуска да има в аптеките антигенни тестове, щом това крие възможност за лаборатории на черно? Тези тестове се правят масово и аз познавам много хора от Пловдив, на които се правят такива тестове на всеки 15 дни.Изчезват хора от бригадите след тестовете и никой не знае тези хора болни ли са или са в неплатена.