20

Анонимен

преди 3 години

Ооо много сте заблудени! Хахаха, повече от 50% не влизат, а вие за 10% ми говорите

19

Анонимен

преди 3 години

Петя, защо има тире в заглавието?...............Защота Петето е завършила онлайн начално образОваниеDD

18

Анонимен

преди 3 години

*** , нека сме живи и здрави , стига сте търсили глупости !!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До 16 - щото и Петя е в 10 %

16

Анонимен

преди 3 години

и като резултат от горната статистика сега даскалята ще ходят да събират децата по къщите

15

УЖАС

преди 3 години

Ами те учителите са повечето компютърно неграмотни ,как да преподават интересно и адекватно 21век ,като не могат да работят с основните компютърни програми-една презентация с вмъкнат клип и тест /за време/ не могат да направят-нали гледам какъв кошмар е преподаването на уроците на дъщеря ми-само монотонно говорене, завършващо с :"Прочетете от стр. ......до стр....."-УЖАС!!!!

14

Родител

преди 3 години

А да не говорим ,че и учителите са 50% абсолютно неграмотни,станали са учители защото най- лесно се учи педагогичен профил ,без въобще да имат желание за това. Ходят на работа с абсолютна досада ,преподават повърхностно и мразят всички ученици- проблемът с неграмотността е двустранен. Детето ми е отличник /в 11кл/, чете книги, спортува , но това го дължи 90% на нашите усилията и часовете прекарани заедно над учебниците,ходенето по музеи и т.н. .Мрази училището и повърхностните учители.Жалко

13

грозната Бети

преди 3 години

На Елита ...не му трябва умни и образовани българчета! освен това....съвременния ученик трябва да знае само две думи на английски:" Танк ю сър" и с поклон да приеме бакшиш...или най-много..."Насалсън комшуоллар". Това е съвременността! Хайде чиститу!

12

Анонимен

преди 3 години

Петя, защо има тире в заглавието?

11

Анонимен

преди 3 години

Странно, имат пари за PLAYSTATION 5, а нямат пари за устройства да учат? Родителите им имат по 2 коли за всеки един от тях, а нямат пари за устройство на децта си? Пушат като комини на печка Перник родителите с по 12 лв на ден за цигари за двамата родители, а нямат пари за устройства?

10

Анонимен

преди 3 години

Сега с таь дистанционна идиотщина, не функционално нуграмотни, вие ще ги довършите от всякъде. Това беше, забравете за думата кадри!!!!

9

Даскал Пандо

преди 3 години

Ъхъ- тия от Маалата...

8

Анонимен

преди 3 години

До 8Частни уроци имаше и преди 40 г. Хайде да не изкривяваме фактите.

7

Lan

преди 3 години

Масовото затъпяване - факт. Новите роби са готови...

6

Анонимен

преди 3 години

На учителите не им пука какво ще научат децата в училище за тях по-важни са частните уроци. Преди децата си знаеха без допълнителни уроци. В частните училища се напъват за да смъкнат пари. Горката България, връща се повече от 100 г. назад във времето.

5

Анонимен

преди 3 години

Това че има ученици които отварят платформата за онлайн обучение съвсем не означава че слушат това което се преподава. Масова практика е да пускат уроците и да ги оставят на заглушаване и в това време си играят на игри или слушат музика и нищо не учат

4

Анонимен

преди 3 години

Присъствали, неприсъствали - все са функционално неграмотни!Дали е от системата, от учителите, от ... семейната среда (не)насърчаваща ученето?Трябва да върнат "повтаряне на класа"в началния етап!!!1) Не знае, не може - да повтаря, докато научи!А не да прави статистика, 53% функционално неграмотни на 15 г., т.е. в 8-9 клас. Там вече съвсем му е изпуснат края.Не знае нищо, минава - тогава да няма и оценки, а?И, вероятно, е съсипал нервите на сума ти учители!

3

Анонимен

преди 3 години

Само 10% ли? Не е ли някак много малко? Има много *** млади хора в страната, а те не обичат обучението нито присъствено, нито онлайн, нито никак.

2

До 1

преди 3 години

А ти за функционално грамотен ли се имаш?

1

Анонимен

преди 3 години

И що така? Хем присъствено са учили 10 години, хем функционално неграмотни!