26

Анонимен

преди 3 години

За тия, които си мислят, че няма нужда от промяна и Гешев, не е човека на мафията в България, горещо им препиръчвам да отидат да поживеят няколко години в нормална държава. Тогава ще им стане ясно защо България от страна със стандарт на живот, само след Източна Германия от бившите соц. страни, в момента сме на дъното, а избягалите от България, вече може би са повече от тия който са тук.

25

Поплавски

преди 3 години

Ние сме държавата с най гарантирания живот на мафията.Свински черва се оплитат във всички институции,от които зависи житейската ни чистота като държава.Търкалят се пачки с валута,злато,метреси шетат по спалните,никой не си мърда запарения ***,за да провери,какво става в обрулената ни държава.

24

АЛИБАБА КАРА РЕЗИЛ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААААА

23

на шиши

преди 3 години

калинките. И този и предния трябва да са в затвора. Предния помогна на Шиши да опраска КТБ.

22

Анонимен

преди 3 години

До 24Хич няма нужда от някой да разследва главния прокурор и да не е зависим от него. Ей виж джуджетата. Главен прокурор и шеф на Специализирана Прокуратура участваг в схема за изнудване, кражба на фирма и злато. Лично този от специализираната отива на терен да сложи няколко монети и да обяви, че златото е намерено. Всички са разследвани и текат дела, та няма нужда нищо да се променя.

21

Анонимен

преди 3 години

Аман от глупости!Какъв е този прокурор който ще бъде на длъжност за да разследва някога си конкретно гл.прокурор ,демек пазач.А него кой ше разследва?.Какви толкова правомощия неограничени има гл прокурор.А зам.главните и по долу.Търсят под вола теле,щоро им го курдиса на едрите риби.Някой от ВСС каза,че такъв прокурор може да се избере чрез жребий когато е нужно,а не отделна длъжност.

20

Анонимен

преди 3 години

Държавата на мафията.

19

SHEFA

преди 3 години

-В ДРУГИТЕ СТРАНИ ГИ РАЗСЛЕДВАТ ТАЙНО-БЕЗ ДА ПОДОЗИРАТ НИЩО-И ТУК Е ТАКА БЕ ХОРА-АМА ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА.-МРЪДНЕ ЛИ НА СТРАНА МУ СЛАГАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ.

18

Анонимен

преди 3 години

А защо венецианската комисия каза обратното ? Къде у ваща конституция пише как се търси съдебна отговорност от прокурори и ченгеджисти ??? Ами хората ни казват че тез ,,съдии, на герб трябва да не са съдии а да са в частния сектор .Това не е просто ясла за некадърници от герб .Трябва и работа да се върши.

17

гешев е позор

преди 3 години

гешев защо се настани в най-луксозната вила в комплекса Бояна?на гешев защо жена му е купила евтин апартамент от бизнесмена Ваклин който използваха да направят постановка на Иванчева?гешев прочете ли прочутите СМСи?гешев разследва ли чекмеджето?

16

Анонимен

преди 3 години

Главен прокурор; Обер прокурор; Супер прокурор; Ултра прокурор, Хептен, бетер баш, контра сиктир - прокурор

15

Анонимен

преди 3 години

Докато не излязат компроматите, с които Шиши го държи този, няма да се отървем от него.

14

Анонимен

преди 3 години

Баце ще падне, но този е дори по-нагъл. Ще трябва с тояги да го гоним

13

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Демократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

12

Шиши

преди 3 години

Над Главния прокурор съм само аз!

11

Прокурор

преди 3 години

Гешев е радост! Защо трябва да бъде разследван?

10

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ГЕШЕВ-- Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!АРМИЯ ОТ ГЛ.ПРОКУРОРИ НИ НЕ ТРЕБВА!АМАН ОТ... "КОНТРОЛИРАЩИ ....БЕЗ НУЖДА"!

9

Анонеимен

преди 3 години

А тоя прокурор който ще разследва главния него кой ще то разследва ?

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва комисия която да разследва Венецианската комисия.

7

Анонимен

преди 3 години

Ама да, така е, обикновенно главния прокурор е най-главен прокурор на всички неглавни прокурори.