17

Анонимен

преди 3 години

Седи цялото министерство и слуша с ококорени очи назидателния реч на колегата си надзирател.А идват избори пак ще пишат загуби на ток и вода срещу глас златен.Колко мрежа подновиха частните дружества ,а пари за това.

16

Анонимен

преди 3 години

Израелците крадат водата на палестинците.Питайте палестинците имат ли вода.

15

Анонимен

преди 3 години

Има какво да се научи- спор няма.

14

БПФ

преди 3 години

Колко глyпости са надрънкали в статията, вместо да отидат при оня плешив ***, дето се мисли за главен прокурор и да го попитат директно и в прав текст: защо, след като незаконното присъединяване към ВиК мрежата, според Наказателния кодекс се наказва със затвор, досега няма нито едно заведено дело, камо ли да има вкаран в затвора, при все че във всяко незаконно хъхрешко свърталище се краде вода на поразия? Щом тая съдебна система отказва да прилага законите, това не е ли държавна измяна ???

13

Анонимен

преди 3 години

тия за вода се бият, естествено, че ще си я пазят, ако не се голанските възвижение са умрели от жажда. От 30км вода донасят за една градинка в Йерусалим. Как ще допуснат да имат загуби? Мисленето ни е такова, щом вода газим, жадни ходим.

12

Анонимен

преди 3 години

Варненския порник, сигурно затова награби пиян една местна жена, докато беше в Израел, искал да му издаде тайната на ниските загуби в тамошната ВиК мрежа. Но стана голям скандал, добре че тиквата го покри. Нещо като гешо и дубайските фурми. Тупани са нащи ора, та знае ли се.

11

akud

преди 3 години

махаха трудна задача, не трябва да се краде. .............повече от 3%

10

Анонимен

преди 3 години

Да ама при тях няма едни етноси дет нямат водомери и никой не ги закача

9

ikar

преди 3 години

Ще се ходи до Израел, за да се проучва опита им, а дали ще се възползват от опита или само отиват на безплатна екскурзия?

8

Анонимен

преди 3 години

Пием вода с песок.

7

Анонимен

преди 3 години

А онзи - Харизанката дето наряза и продаде тръбите на напоителните системи а сега се изявява като герберастки АНАЛлизатор - него поканихте ли го да сподели опита си с израелските колеги?

6

Анонимен

преди 3 години

При нас кражбите са много, не само загубите по тръбите!Българския народ обича да краде, така се научи през комунизма ;)

5

Тъпанар

преди 3 години

Докато отговорниците за водния ресурс на държавата са историци, журналисти, юристи, икономисти, физкултурници и прочее ще е така. Ще се учим от държави от пустинята, при положение, че сме една от най-богатите на подпочвени води страни. Гледам и в магазините вървят картофи от Египет. Утре може да пуснат и банани от Гренландия...

4

Ясен Желязков

преди 3 години

"редуването на порои и наводнения с периоди на продължителни засушавания в последните години". Да допълня, че това се случва в последните няколко МИЛИАРДА години от живота на Земята. Проблем е нарасналата популация на хората и струпването им в градовете. Подпроблем, специално за България е струпването на роми в гетата, които не възприемат, че изпомпената, частично пречистена вода струва пари и си мислят, че реката(тръбата) случайно минава край дома им. И няма проблем да си точат колкото искат.

3

Ами какво да учим

преди 3 години

ние изнасяхме за тях капково напояване. Но после ни поеврейчиха и вече само купуваме.

2

Анонимен

преди 3 години

Гадните еврей откраднаха водата на света.Еврейите отклониха всички световни реки и ледници да текат към Израел!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ке консервираме вода в буркани е казала Ванга!