11

Анонимен

преди 3 години

Първият въпрос трябва да бъде -защо има толкова заболели у нас а в япония неОтговорът е защото не се спазват мерките за носене на предпазни средства и хигиена2-ри въпрос -самолекуват ли се японците3-ти въпрос -скатават ли се японците като се разболеят или щъкат и разнасят заразата познавам такиваИ тн може да продължаваме но не в наша полза и то не само по починали хора а въобще

10

Питащ

преди 3 години

Скъпи лекари, избрали доброволно благородната професия, кога ще проучите световния опит за лечението , та да бъдем световни шампиони по смърт от Ковид-19? Ще обясните ли защо Япония с 126 млн. жители има починали 2 хиляди...!!!(без обяснението за застаряващи и болни българи).Хиляди здрави си отидоха! Явно нещо не правите както го правят в света и изпускате лечението.

9

дърт

преди 3 години

А лечението ще се провежда по телевизията!

8

Анонимен

преди 3 години

Абе я най хубаво без лекари има знахари билкари ходжи що ще давате пари за здраве имам впредвид осигуровките и без туй властта ги краде за магистрали най-добре всички лекари вън от болниците и кабинетите сма психиатрите да останат

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Тея пършиви 1000лв. ела да ти ги дам, ама поне един ден ще ме заместиш!

6

Анонимен

преди 3 години

Докторите са последните искащи да свърши КОВИД , защото кранчето 1000 лв ще пресъхне !

5

Анонимен

преди 3 години

има ефин лаф :) Лекари оперират болен и се питат един на друг : Абе колега да го оперираме ли или да го оставиме да живее :)

4

Анонимен

преди 3 години

Щом ще има е - направления без физически преглед на болен, нека има и е - заплати без физическо докосване до парите !

3

За 31240

преди 3 години

Много те е яд! Да си учил шиле ! И те да станеш лекар ама нееееи! Бачкатор смачкан! И. Ай ти та та те дразнят нали ???? Мишка неграмотна!!!!!!

2

До 1

преди 3 години

Да си станал лекар бе ***! Неграмотен!!!!!!!!!!!!

1

31240

преди 3 години

Ама още ли сме в бъдеще време и по този толкова елементарен въпрос!?! От 13 март бяхме в карантина цели 3 месеца. После оставихе вируса да набира сили. сегатой коси наред. А полираните мозъци още натъкмяват схемите. Е, не е лесно да лишиш толкоа хиляди лични лекари от сладки необлагаеми потребителски таксички, так-сич-ки, так-сич-ки... На когото не му се подига оттози цинизъм, да ми чукне неодобрение.