39

Анонимен

преди 3 години

ако ваксините които рекламират се окажат вредни ще носят ли наказателна одговорност защото производителите им са сключили договори според които не носят одговорност за вреди причинени от тях.все още не се знае вярната информация за тях а те ще борят дезинформацията

38

Анонимен

преди 3 години

Твърде жалко е какви дупедавци са Българските телевизии, особено БТВ и БНТ. Във сичките им предавания канят само твърди ваксъри да промотират препарата със заблуди, недомлъвки, незнание, лъжи, "науката" и всичкото това очеизвадно се крепи върху една гнила летва, където трупат нови и нови лъжи. Как пък веднъж не поканиха хора, които се съмняват в новия препарат (НЕ ВАКСИНА, както го наричат) за да изкажат научно и логично защо не е необходимо на този етап такова бързане. Платени лъжци.

37

Европа протестира

преди 3 години

Една от целите на наглата тежко терористична диверсия с КОВИД генератори бе ТАЗИ ..ЗАРАЗЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ХОРА С произвеждани под обемен вражески контрол тн"ваксини"Опитват се да направят ОПИТНИ ЗАЙЦИ МИлиони ЛЕКАРИ и ПОЛИЦАИ>>ЗА ЦЕЛТА ПРОВЕЖДАТ ТЕРОР С ПОКАЗНИ РЕКЛАМНИ УБИИСТВА ЧРЕЗ Дигитално холограмна техникаBlock life support systems" за убииства ползват

36

ЕВропа възмутена

преди 3 години

ДОКАТО НЕ БЪДАТ ПРОВЕДЕНИ ЗАКОННИТЕ ТЕСТОВЕ И ИЗПИТАНИЯ "ВАКСИНИТЕ" С Е ТРЕТИРАТ КАТО БАКТЕРИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ...ВИНОВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ВКЛ ЛИДЕРИ УЧАСТВАЩИ В ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАКОННИТЕ НАКАЗАНИЯ ВКЛ ДО @) ГОДИНИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР.

35

Страстен

преди 3 години

Обичам инфлуенсъри !

34

Съвет

преди 3 години

Инфлуенсърите да си гледат инфлуенцата и да не се пъчат , за да не изпаднат в "наведено" състояние ! Едни такива инфлуенсъри , треперещи и с възпалени очи страстно го поемат и даряват много оргазъм ! Покажете се , инфлуенсърчета ! Чакаме ви ! Не се крийте !

33

Анонимен

преди 3 години

80% от американците биха се ваксинирали? И как го разбрахте това драсскачи? Да не би да пратихте имейл на всички 320 милиона? *** вашта маммичка продажна куррсмукова

32

Анонимен

преди 3 години

Хората, които следват инфлуенсърите са много млади. Ваксините са препоръчителни само за хора над 40г. Не ми изглежда реалистично да повлияват на хора над 45-50г.Докато в България едва ли има много хора над 40г., които да следват инфлуенсъри. Имайки предвид, че българските знаменитости си купуват последователите - изобщо не е реално нито бройката на последователите им, нито бройката на лайковете им. Това е фантасмагория, че ще се борят с каквото и да е.Те се борят само по между си повече фенове.

31

Мара

преди 3 години

Вие, *** с купени дипломи, български да сте употребявали някога?Защо го замърсявате по престъпен начин - инфлуенсъри, медиатори. Толкова ли сте ***, че един сносен синоним не ви иде в главите?

30

а тези които

преди 3 години

си позволяват да критикуват фалшивата пандемияще бъдат изтривани, уволнявани от работа и даже глобявани и арестувани ( за разпространяване на информация застрашаваща общественото здраве)политическите марионетки на юдо-масоните още през пролетта набърза ръка приеха сътоветните законитака че тези които не помнят комунистическия терор ще имат възможностда се запоснаят с юдо-масонкия террор - почти еднакви са

29

Ами

преди 3 години

Нека инфлуенсърите (ама че дума) се ваксинират и готово. И да оставят другите хора на мира и всеки да си решава за себе си. Нали е демокрация или нещо бъркам ?

28

ББ

преди 3 години

Това са платени мошеници.Като троловете.

27

ЗИМ.

преди 3 години

вие ваксърите не берете грижа за нас антиваксърите ,нали ние ще умрем от заразата ,не ни мислете ,важното ,че вие ще се живи.И нека някой ваксър ме обори ако може.Значи вие ще сте ваксинирани и защитени от вируса завинаги ,а се страхувате ,че ние неваксинираните ще ви заразим и вие ще сте в смъртна опастност от нас.Тука или нещо не разбирам от логика или вашите ваксърски теории издишат от всякъде!Нека хората с мозък ,а не въздух между ушите да се замислят малко !

26

Веселяка

преди 3 години

Искам да попитам убедените да станат опитни зайчета, защо първо не се напънаха да търсят лекарство срещу вируса, а ваксина? Явно става въпрос за пари, а хората стока ли са? Българските лекари забравиха хипократовата клетва и се обърнаха на търговци които гледаха пациентите като портфейли и затова сега сме на първо място по смъртност. Дано Господ си прибере търговците за да спаси народа!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До АбеНа много хора им се изкривиха (парализираха) мутрите след "ваксинацията" и спряха.Това което инжектират е нещо което или ви убива или ви препрограмира. Който не издържи ще се парализира, изкриви или ще умре.

24

Анонимен

преди 3 години

До БауИзтъркваш се вече. Ти нали ще се ваксинираш и ще си защитен?

23

Бау

преди 3 години

хората си искат старият живот. Ама *** хем го боли, хем го сърби ...

22

Шопо

преди 3 години

Повечето инфлуенцъри са с ниско образование ...

21

Брат Вурст

преди 3 години

Инфлуенсър на сръбски: *** у нету, за паре.

20

.

преди 3 години

Много яко! :)Очаквам Exploited да напишат песен за Сестра Линдзи. Творчеството на *** Death от 87-*** става все по-актуално - "You suffer, but why?".:)