11

Анонимен

преди 3 години

То пък през зимата хората се изтепват за място кой да седи на вън за да бере студ наволя :)))

10

ем тъй то

преди 3 години

В гърция що няма такива неща за БРАНША? Щот а е ревнал кожодера а са му изгорили таверната още докато дава интервю в телевизията. В германия що няма подобни облекчение - не ти харесва - търси си друга работа. Това е. А тук - ще раздаваме пари на ляво и дясно, ще намаляме данъци, такси, ДДС-та... и всичко да им е без пари - тия пак ще ревът че нямат. На алчния окото никога не се насища, тъй да знаете...

9

ем тъй то

преди 3 години

Вие за ко мислите че али селски бег-ов, реве нон стоп? Майката не храни бебето, докато то не заплаче и почне да си иска. И тук е така. Тарзан орева орталъка, затова има всякакви облекчения за тях. Аз лично бих го пратил в джунглата - там работа колкот искаш има, ама тарзан знае много неща и за да мълчи - ще му се дава. Той и за тва реве мауглито, щот знае че ще му се даде...А вие бачкайте тихо, мирно и кротко, с наведени глави. трайте си. То за тва сме на това дередже, щот всеки си трай.

8

хаха

преди 3 години

и сега, повярвайте ми - масите и столовете рязко ще се увеличат по тротоари, градинки и дори и на паркингите ще има. Жена ми с количката ако няма откъде да мине, заради тия нагляри - аз лично ще им разхвърля столовете и масите от тротоара. Нека да дойдат да ме арестуват.

7

мак

преди 3 години

ДДС намалиха, а цените им скочиха. Сега махат таксата, може и 100% да покрият заплати, защото 80% нищо не е, нали? Управляват лу.ди хора. Колко реверанси към кръчмарите ще правите? За сметка на кои хора? Кога ще вдигнете данъци, за да запушите поне малко дупки в бюджета причинени от това лигавене с кръчми и хотели? Безмозъчни сте и ричи ви върти на пръста си.

6

Анонимен

преди 3 години

Такси за маси и столове, на открито, посред зима? Кипи безсмислен труд. Сега остава и да се изтъпани най-умния ушев и да обяви, че започват проверки на мотористи.

5

Анонимен

преди 3 години

За декемвири и януари ли? Винаги съм обичал да си похапвам на открито през януари. Залепвам лъжицата с тиксо за ръкавицата, понеже иначе все я изпускам, но много бързо изстива супата. Не трябва да се моташ

4

mery

преди 3 години

Вече имам чувство, че гръбнака на българската икономика са ресторантите и заведенията. То претенция след претенция, облекчение след облекчение за тях. Една година българина може да преживее без банкети и шумни тържества.

3

Грую

преди 3 години

Aз предлагам направо да махнат масите от тротуарите. Витошка я направиха *** сергията - няма откъде да минеш. И без това сега са празни заведенията.

2

Анонимен

преди 3 години

Много с,важни заведенията с нашите хора )

1

Анонимен

преди 3 години

Моля ви се, махнете им всички данъци и такси, карайте всички да ходим и да пием по една студена вода за по 10 бона на калпак, че после да вземем и да им измием пода, а накрая дъщерите ви да им завъртят по една бибитка!