37

Мислеща

преди 3 години

Тя информацията и сега я има, но няма кой да я прочете от официалната страница на FDA.https://otizvora/2020/12/12792/komisiya-na-fda-ochakvame-smurt-i-bolesti-ot-kovid-vaksinite/. Изведен е непълен/работен списък на очакваните реакции от ваксината, като се започва със синдрома на Гилен-Баре и се завършва със СМЪРТ. Всеки да си прави изводите сам.

36

КОМУНИСТИ

преди 3 години

както беше с маските, така и сега определени индивиди отричат ваксините... не ще мине много време и пак ще бъдат между първите по болници и интезивни отделения

35

Севи ТВ

преди 3 години

Конституция на Република БългарияЧл. 52. (4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи.

34

Анонимен

преди 3 години

Връщай откраднатите пари мутро и в панделата

33

Анонимен

преди 3 години

А дали ще съобщавате всеки ден в новините за броя ваксинирани? Трябва си, според мен.

32

мутрата на снимката

преди 3 години

няма да се кротне докато не умори 15000 българицелта от 5000 трупа беше постигнатаследващата е 10000ангелов се е заел вечеще получи още едно апартаментче

31

Анонимен

преди 3 години

Защо не му дават на този човек лекарсвата да си пие ,той така излага цялата държава ..! ГЕРБ лекувайте си го или ви е *** !?Психично болен пожарникар ни разката фамилиите !?

30

Анонимен

преди 3 години

Надеждата ни е във БАН да завършат ваксината на Острова първите ваксинирани са получили Парализа на Бел. Британските власти се опитват да потулят случая и да вдигнат нов скандал със Новичок, информирайте се сами от надеждни източници и познати в чужбина ако имате.

29

Доктор Борисов

преди 3 години

Когато родителите ни са протестирали против БКП, БСП и подобни туморни образувания, този им е бил слуга, а сега се прави на някакъв анти-комунист.Върни си партийната книжка в БКП, после плямпай че не си комунист.

28

Анонимен

преди 3 години

Щом баце Чекмеджан знае толкоз много, да даде личен пример, като се ваксинира.Навсякъде е напред, че сега да не се прави на скромен.

27

Анонимен

преди 3 години

*** дадоха над 500млн за 7 вида ваксини, които още не са одобрени и произведени, а тук някой пита за жалките 20 млн за нашата ваксина... От тия 7 ваксини, след нова година уж ще доойде 100 хил бройки само от едната Останалите 6 вида сигурно ще станат, когато и нашата - на кукуво лято

26

Анонимен

преди 3 години

По конституция никой не може да бъде подлаган на медицински манипулациии лечение, без неговото съгласие.Всяко форма на принуда да се ваксинираме Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

25

555

преди 3 години

Попитали Бойко Борисов :- Бил ли си комунист ?- Бил съм - отговорил Бойко- Е не те ли е срам?- Не ме е срам и ако го видя пак ще го бия .

24

ЧАЛГАР

преди 3 години

Боко Тиквата е чалгар, илитерат и *** шАфьор. Той даже и геврека не му се отдава да върти - оня ден за малко да се удари в мантинелата на прав участък.Неадекватен човек.

23

Анонимен

преди 3 години

От Мутра акъл не искам.

22

V

преди 3 години

А кво стана с наща ваксина дето дадохме 20 милиона на джуркащите ? Парите или ваксината ? Щото парите ти ги даде ,ама са наще а не твойте .Седната ръка трябва да даваш ,ама с другата да изискваш а не само да искаш държавната софра на избори .Ти кво точно си изискал от както си на тоя пост ? Кат гледам класациите май само си ла.па.л

21

Анонимен

преди 3 години

Ако просто веднъж или два пъти бяхте обявили новината, че е създадена ваксина за ковид, без да го превръщате в досадна истерия,щяхте да имате повече успех.Постоянното натрапване отблъсква, особено ако се изказват всякакви,набедени за специалисти.

20

Анонимен

преди 3 години

Ей голямо Слънце е, Господ ще обучи простосмъртните би трябвало лекари(защото те са доктори ама по медицина), но то няма значение да ли си медик или просто някъв друг доктор, пожарникар или каквото и да е. Ако повтаряш думите господни, ставаш за ГЕРБ и управляващите/съдалите кризата

19

Анонимен

преди 3 години

Мутрите от Сик станаха и доктори брей брей брей в калва държава живеем.

18

шАфьора на ТАТО

преди 3 години

Ваксините са като ГЕРБ - никой не ги иска, а мисирките ни облъчват денонощно колко били добри.