45

putin

преди 3 години

газ пи..е

44

USAфобски трол

преди 3 години

Путин реши кой ще е президент на щатите - трябваше му известно време да оцени кандидатите - кой колко ум му е останал!

43

Анонимен

преди 3 години

Мъдър. Респект.

42

1

преди 3 години

Късно. Можеше да си спести усилието, и без това всички знаят защо не направи това, което всеки нормален лидер на страна направи отдавна.

41

Алкаш

преди 3 години

Това едва ли ще го спаси от нови санкции.

40

Рушофилски трол

преди 3 години

Трвбваше му повече от месец след изборите да осъзнае реалността.

39

Към 26

преди 3 години

Интересни факти. В този ред на мисли...се чудя,дали тези двамата нямаха и лична някаква вражда с Папа Йоан Павел...Единият направи цирка това лято в САЩ...А за другият се сещам,че никога не покани Папата в Русия.

38

Нищо ново

преди 3 години

Нормална дипломатическа практика. И е добре че не прибързват преди официалните резултати. А американските сателити отдавна си изпратиха поздравленията.

37

Анонимен

преди 3 години

До това:) - макар пълна измишльотина английски стил - и така да е!, ако остане още 20 години има да виете....

36

За незнаещите

преди 3 години

Путин още в събота го поздраи със салют - залп от четри медуконтинентални Булави!Американците толкова са се развълнували че вдигнали базата Рамщайн под тревога!Путин знае как да общува с кравария.:):)

35

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка -таКазано от американофил като теб звучи като комплимент! Само че при простия Рейгън руснаците бяха доверчиви а сега имат злато.

34

Анонимен

преди 3 години

В други медии пише,че Тръмп щял да освободи Асанж от съдебно преследване,при условие,че разкрие някакви подробности....Ако това е вярно, то просто е очебийно вече как Тръмп се добра до Белия дом...с руската намеса. А другарят Сноудън пък в Русия. Целият този цирк,който се разиграва от доста години взе да излиза наяве истината. Конспирации...шпионажи...задкулисни игри и т.н Ясно е кой и защо се е нуждаел от компрометираща инфо за демократите .

33

ПОЗДРАВ ЛИ!

преди 3 години

Диктаторът никога няма да прости на Байдън, който по повод отравянето на Алексей Навални в предизборна реч заяви: В Кремъл управлява банда убийци.

32

Анонимен

преди 3 години

АЙ-ай-ай.Путинистката мъка е безкрайна. Само като му видят физиономита и русофилите се разплакват.Война и Русия може да спретне като едното нищо. КОЙ окупира Източна Европа и направи източноевропейците роби на СССР??АЙДЕ У ЛУВО да си ближете раните.

31

Анонимен

преди 3 години

Всички *** иддиотти които гласуваха за заспалия _уй Джо - вие гласувахте пак да има войни , пак бежанци и дори срещу вашите собствени интереси ... О свещена простота .....

30

однако

преди 3 години

По всичко изглежда, че 14.12.2020 г. слага началото на нов етап в развитието на вече бившите СъединениАЩ - етап, който най-вероятно ще бъде наречен Разделените Щати на Америка.

29

Факт

преди 3 години

Антифа,Шорош,БЛМ,Зукърбърг,Бил Гейтс,Бъфет подкрепят Байдън,Социалистът Бърни Сандърс агитира за Байдън и Камала всеки ден!

28

А

преди 3 години

ТРЪМП СПРЯ ВОЙНИТЕ И БЕЖАНЦИТЕ НА ОБАМА И БАЙДЪН

27

Анонимен

преди 3 години

Дочувам, че Бай Байдън има виждания много близки с тези на Роналд Рейген.В момент, в който Путин призовава за спиране на растежа на цените и въвежда държавно регулиране на фона на плачевните финансови резултати на Газпром ми се струва, че напролет в Русия ще е много интересно.

26

Анонимен

преди 3 години

Путин ще му изпрати любезен подарък- нов,оранжев комбинезон!