145

Анонимен

преди 3 години

Настроенията против ваксинирането се предизвикват от следните причини:1. Очакването за далавери с избора и доставката на ваксините2. Пробутването на съмнителни ваксини, политическия отказ от руската ваксина, която вече има 350 000 безпроблемни ваксинирания и други държави от европейския съюз я внасят и масово се ваксинират (примерно Унгария, Гърция и други)

144

За мен причините са

преди 3 години

Европейската служба по безопасност на лекарствата все още НЕ Е!!!!!!!!!!!!! признала ковид ваксините, предлагани в ЕС за безопасни. Второ, ако се ваксината и случайно при мен излязат странични ефекти, които уредят здравето ми, аз съвсем официално НАМАМ!!!!!!!!! никакво право за какъвто и да е съдебен иск срещу фирмата производител. И трето, при условие на пълен локдаун на критични бизнес сектори от страна на Държавата и липса на доходи, защо аз ще трябва да си платя за ваксинация?!

143

Анонимен

преди 3 години

Липса на адекватни тестове и достатъчно изпитателен срок е причината. Кой нормален човек иска да си сложи "иновативен" химикал, за пръв път ваксина с РНК материал и със специално условие да не се администрира на бременни и жени в детеродна възраст....

142

Анонимен

преди 3 години

Причината е не липса на информация, а липса на мозък.

141

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Информация има в излишък, но кой да чете.А образование и мозък, не могат да се добавят, по никой начин.

140

хахахах

преди 3 години

Не, умопомрачението е проблема.

139

БайХ

преди 3 години

Промиването на мозъци чрез Фейсбук е съвременния бич за човечеството. Такова ефикасно средство за социално имженерство никога го сега не е имало.

138

Анонимен

преди 3 години

Липсата на положителна кампания от страна на държавата и разпространението на небивалици по социалните мрежи за чипиране и демонизиране на хора като Бил Гейтс е в основата на антиваксърската кампания. Мойта *** в къщи чийто основен канал за информация е Фейсбук също се е поддала на антиваксърските настроения. Погрешни сигнали дават и нашите първи мъже в държавата. Румен Радев заяви че той ще се ваксинира последен, а трябваше да заяви и покаже точно обратното.

137

анономен

преди 3 години

простия си остава *** и с злато да го облечеш.

136

Вместо бомби

преди 3 години

чакайте от небето бацили и ваксини и спринцовки . Както корабите със заразена царевица за кравите по времето на Виденов и после специални лекарства за кравите. Сега сценария е върху хора.

135

666

преди 3 години

Имате политици, които лъжат, мамят и крадът . Имате НОЩ, които се взеха за всезнаеща ***, която размахва пръст независимо за какво иде реч. Имате лекари, които гледат в ръцете и при първа опасност напускат.Не е хаос. Клоака е и сега лъсна всичко! Резултата: недоверие, плюене и всеки си прави каквото си иска.

134

Причината

преди 3 години

е, че не искаме американски и европейски ваксини. Щом не можем да ги съдим ако умре близък и щом не се застраховат ваксинираните с тия измислени ваксини ставам -антиваксър.

133

Анонимен

преди 3 години

Причината си е традиционната тъпотия на местното население. Друга причина няма надейте и да търсите - каквото и да му говорите населението не разбира - ще го чипират и толкоз, Бил Гейтс иска да им разбере тайните на пърцуцата и киселото зеле!

132

Анонимен

преди 3 години

Нека всички, които толкова настървено пропагандират твърдо ЗА ваксините, са наясно че единственото "добро", което си въобразяват че правят е да помагат на мракобесието да набира скорост. Проблемът не е липсата на информация. Проблемът е това бързане, сякаш знаят, че всичко ще отшуми, това нон-стоп рекламиране на ваксините и това репресивно държание, разлято по света от онези, които искат да *** наложат. А това, поне според мен, е твърде съмнително.

131

дърт

преди 3 години

Причината не е в липсата на информация, а в прекалената рекламизация! Българина се придържа към поговорката: На прехвалени ягоди с голяма кошница не ходи!

130

Анонимен

преди 3 години

Липса на информация ли е причина за антиваксърските настроения у нас?причината е в тъпанapи като ***, Чалгара, Мангъра и цялата червено-синя крадлива cган.

129

Анонимен

преди 3 години

Поканете оня каскет Гошко от БОЕЦ, дето гореше маски, хвърляше яйца и плюеше по проф.Мутафчийски. В момента *** се е уредило да се лекува заедно с жена си във ВМА.

128

Анонимен

преди 3 години

До чичо сашоДо всички експерти, епидемолози и всички научни тикви, които са ЗА ваксинирането.ето го поредния дpисльo-вирусолог, черпещ знанията си от 7/8 ТВ и бг-мама.

127

Анонимен

преди 3 години

Ако се сринат предавателните мощности на НУРТС, много неща ще се оправят.

126

м,да

преди 3 години

За грип не се ваксинираме, за ковид също!!!