50

Анонимен

преди 3 години

Да си ремонтира колата и да съди АПИ за всички щети и съдебни разходи... Не е редно на автомагистрала да има животни! Затова трябва да има надеждни огради в продължение на цялата автомагистрала.

49

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че знак ще поставите (ако поставите), защото парите за ограда ще бъдат в джобчето на някоя калинка обядваща за сума от трицифрено число....

48

Преди

преди 3 години

5 месеца играх подобен филм на междуселски път. Прасе около 100 кила, шмугна се пред двигателя иначе щеше да ме обърне. Смляна броня, дифузьор и 3 радиатори, смачкани тръби на климатика към компресора, отнесена *** под двигателя. Щетите надхвърлят 2к. Изкочи светкавично, дори и не разбрах какво става само видях в огледалото за обратно виждане нещо да се премята. Неизбежна ситуация.

47

Анонимен

преди 3 години

Продължение-------Кой плаща щетите при този инцидент?

46

Анонимен

преди 3 години

Нека разгледаме друг интересен казус.Камион с всички необходими документи превозва десетки прасета, обаче домашни.По неизвестно стечение на обстоятелствата, един Свинчо с тегло и габарити, равни на теглото и габаритите на дивото свинче от снимката, успява да избере Свободата и бяга от камиона.За съжаление, радостта му от свободата е твърде кратка, защото след няколко минути попада под гумите на автомобил и загива. Междувременно, камионът си пътува спокойно към крайната цел.--------

45

Анонимен

преди 3 години

Горкият прас, откъде да знае, че е магистрала - няма огради, няма нищо, решил е, че е селски път

44

Анонимен

преди 3 години

"Кой плаща щетите след инциденти без виновни?" Важен въпрос, но още по-важен е въпросът "С какво право наричаме магистрала разграден път, на платното на който безпрепятствено може да излезе прасе" Когато разказваш на мат'ряла, че си построил магистрала и мат'рялът ще стига по нея до морето за 3 часа и изведнъж на разградения път излиза глиган, мат'рялът се чувства грубо излъган и жестоко оскърбен от подвеждащата реклама.

43

Анонимен

преди 3 години

До 50Може би ПТП, щото би изпаднал в хипотезата на участник в движението. Нали се е движил по пътя. Обаче, не е много ясен казуса с редовността и изправността му - книжка, застраховка, ГТП, светлини, тест за алкохол и наркотици, и т.н.

42

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало да съдят стопаните на пътя, че не са поставили необходимите ограждения, така че животни да не могат да излязат на пътя. Въпросът е ако глигана е дошъл по отбивката на пътя, тогава какво става.

41

???

преди 3 години

Цитат: Оказва се, че липсата на "автокаско" при подобен инцидент го вкарва в графата "случайно събитие" и застраховка не се изплаща.*Някой разбра ли го Аз не успях.

40

ДДРОнег

преди 3 години

И най-вероятно полЮцията е съставила акт на шофьорите за несъобразена скорост !!!Те друго не знаят, а щях да забравя, срещу съответно заплащане могат да направят всеки фиш или акт неправомерен !!!

39

има нещо гнило тука

преди 3 години

Собствениците на колата смятат, че е нужно в този район да се постави знак, че на мястото има животни, които преминават.Не през магистралата има заграждения и не трябва да се мотаят никакви прасета!

38

Вторник

преди 3 години

Природа, кой да плаща!? Карайте внимателно. Весели празници!

37

Анонимен

преди 3 години

Ще си счупят ръцете да трият коментари ти я от герберските новини да покрият на чекмеджето хубавите магострали.

36

Анонимен

преди 3 години

То като няма контрол по качеството на Асфалта то Прасетата ще правят контрол на Асфалта, дали ще устиска до другата година ....затова Свинчо е бил там !

35

Ами 21ви век сме!!

преди 3 години

Преди време в Канада имаше случай с крави на аутобана !Слезли от катастрофирал ТИР! Осъдиха шофьора за безразсъдно каране!.....А в Норвегия пускат крави свободно на пътищата/не аутобан/,които са с чип и бродят като бездомни из страната,пасат си на воля и ги прибират след време.Има отдалечили се на десетки километри от стопаните си.

34

Анонимен

преди 3 години

Добре де преди години нямаше мрежи,нямаше 5 метрови огради и нямаше инциденти,защо така ? Може би защото няма диви прасета ?

33

До 36

преди 3 години

Доста глупаво се изказваш момко.Такива като теб и 34 и 35 явно не сте сядали още зад волана !!!Мрежи има ,такива ,,умници" като вас ги прекъсват!!!По цялото протежение на ,,Тракия"близо до села са си направили,, проходи"местните. И това не е от вчера а от много години преди да сте били родени.Още като сложиха защитни мрежи на магистралите! Тази ,,война с тъпият селянин" е отколе!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Да наемат Адвокат-да съдят агенция пътна ифраструктура

31

На хартия

преди 3 години

Това е магистрала само на хартия. Виждал съм лисици. Човекът трябва да съди този,който стопанисва и ремонтира тая измислена магистрала. В САЩ американец би съдил до депка и би получил солидно обезщетение.