28

Анонимен

преди 3 години

Отдавна не мога да си позволя услугите им - безумно скъпо е за обикновен човек и явно още по-скъпо ще стане. За жалост със спирането на нощния транспорт, извиха ръцете на работещите нощни смени.

27

Софиянец

преди 3 години

Да ползваш такси в момента си е истинска авантюра! Те трябва да намалят цените си за да привлекат поне малко повече от оределите клиенти,а те правят точно обратното !!! Ами шофьори-мозък?!? ! Както е казал другаря Сталин,,Абе нека построим най напред комунизма,после ще се оправяме със шофьорите че е по трудно"

26

Бившо Такси

преди 3 години

Доста години работих за големите фирми в бранша. Общо взето всичко се свеждаше да изкарам пари да изплащам автомобила с високите им лихви и да има нещо да се сложи на масата у дома. В един момент реших, че няма смисъл да им пълня гушите. Взех нов автомобил без да се връзвам към никакви фирми и започнах да работя само с редовни клиенти, който са били доволни от услугите и цените ми. Имам достатъчно работа и в в края на деня остават доста повече пари от преди.

25

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам тъпaтa им логика, дори сега на ниските цени нямат клиенти, какво очакват да се случи когато вдигнат тарифите? Закон всеки гражданин да ползва такси минимум 2 пъти седмично или..??

24

666

преди 3 години

Всъщност оставете ги сами да си регулират пазара. Хубавото на кризите е че пазара се прочиства. И с тези ще се случи същото. Пуснете Юбер и нещата ще си дойдат на мястото. Направо е невероятно заради най-необразованата прослойка да се държи толкова успешен регулатор! И един въпррос, като е толкова зле положението, що не си търсите друга работа, бе льохмани?

23

Анонимен

преди 3 години

И от глад да умират, да умират. Това са все *** от които нищо друго не става.Нека си протестират - кучетата си лаят кервана си върви.....

22

Мъртвороден протест

преди 3 години

Дано не е като предишния протест с 20 коли и след два часа да си тръгнат. Защото повечето таксиметрови компании са овладяни от хора близки до Г. Р. О. Б. и те няма за какво да стачкуват.

21

1234

преди 3 години

До НИКаз искам като се кача на такси да не ме обслужва мръсен, потен, брадясал индивид в кола,воняща на урина,мазни закуски,пот,с тапицерия,която не е видяла почистване никога.Водачите да не минават нарочно по заобиколени маршрути.Един умник трябваше да ме закара до разстояние 1 км.,защото много бързах.Тръгнахме,и като видях,че не мина по обичайния път,го попитах,а отговора беше:ааа,вече не може от тук,писна ми да давам на ....по 20 лв.,и сега решавам,че вече няма да им плащам.

20

Sofia

преди 3 години

Вceки дoшъл в грaдa oт рaзни ceлищa , кoитo зa дa ги нaмeриш , първo трябвa дa ce изгубиш cлeд кaтo ce пoшмaткaт и cмeнят някoлкo рaбoти , къдeтo ecтecтвeнo иcкaт дa ce рaбoти , прoбвaт в пoлициятa и aкo нe мoгaт дa cтaнaт пoлицaи , cтaвaт тaкcимeтрoви шoфьoри.

19

Анонимен

преди 3 години

Ак искате да видите къде е най-негодната част от обществото вижте в жълтите каруци. Няма толкова нагло племе, искали в бус лентата да карат. Аз като возя жена ми до работата й, да вземат и на мен да разрешат. Аз и за без пари го правя.

18

Анонимен

преди 3 години

Тези искания за безопасни условия на труд е редно да ги отправят към собствениците на фирмите за които работят. А относно цените пазара би трябвало да ги регулира не правителството или общините. Евентуално може да се въведе лимит за броя на таксиметровите автомобили за дадено население място, както е навсякъде по света.

17

Анонимен

преди 3 години

Повечето коментари са от хора които пръскат стотици левове по кръчми, чалгадискотеки, казина, ***, но не им се дават онези 5-10 лева да се приберат по къщите си. Искат да минат с едното левче като в градския транспорт. А доколкото за шофьорите и Сталин е разбрал че те са сила. Вдигнат ли се падат глави!

16

Gorskio

преди 3 години

Никой не ги е спрял да си сложат цени каквито преценят. Какво са се разпротестирали?!?!

15

Анонимен

преди 3 години

След ерата на тая гад, светът няма да е същият,и за вас в тоя ви вид явно няма да има място в него!

14

Анонимен

преди 3 години

Сега боко ще клекне, че нали е стабилен като коч на лед и ще им отпусне стотина милиона по програма за конкурентно способност и иновации. Например да си сложат помпи с гласово управление и приложение за смартфон, за достъп до настройките им.

13

даа

преди 3 години

С две думи искат пари без работа да взимат!Един таксиджия изкарва повече от лекар или ИТ. Данъци и осигуровки масово не плащат, но искат и като бонус не щат и патентен данък. Последния път си издействаха да карат каруците на по 15 години. Сега и скат ако може и технически преглед да няма. Що се отнася до приложенията - в цял свят се приемат с отворени обятия новите технологии и идеи, ние ще ги забраняваме, защото някой не може да работи в условията на конкуренция.

12

бааа го

преди 3 години

До вчера плачеха, че са намалели клиентите, днес искат цени да актуализират!

11

3444

преди 3 години

Защо искате премахване на мобилните приложения за споделено пътуване. Оправете си услугата, изчистете си колите и всичко е точно. Махнете консервите и т.н.

10

HMLF

преди 3 години

Който за нищо друго не става се качва почва да кара такси! Има много малки изключения. Нагли, миризливи, заядливи и откровено т*пи индивиди! Нали от всичко разбират, какво са тръгнали да искат, да се радват, че все още някой им се качва!

9

pipo

преди 3 години

Никой не е умрял за тия смрадливи таксита. Напълно да изчезнат няма да се усети. Който няма кола ги ползва само, а такива са изкючение. Като не могат да се адаптират в новата среда, пазарът ще ги изхвърли просто като ненужни.