237

Анонимен

преди 3 години

Народе прогледни какви ги мели гущерчето:"В една съблекалня ме завряха - беше точно 2 пръста над главата ми. Как да загрее човек"Гущурката е умрял от страх още преди мача затова се лезеше ката бецицнапубертетка която всички отминават, минават и отминават и на бъш последния минаващ мупредлага първескиненминетотлизват, че за ко ги затварят у съблекални с два см над тикват

236

Анонимен

преди 3 години

победител е - в бардака на Боевски и в дискотеките. Дискотечен тип, който хвърля пари по танцьорки и платени секс труженички. После отрича, но всички го видяха да целува репортерката в Америка и какво му се случи после там. Но у нас всичко е позволено, като имаш мангизи и си плащаш на когото трябва. Пропаднал тип, моля не ни занимавайте с него и колко бил велик и прочие.

235

Анонимен

преди 3 години

ти имаш чувството ама е само чувство пич. аре кат си победител да изиграем един мач за 1 милион, ще издържа 5 рунда без да ме нокаутираш. просто ще ти се дупя от ъглите с гръб и толкоз, като гледам номера минава

234

Анонимен

преди 3 години

Мохамед Али, Майк Тайсън, Владимир Кличко, Антъни Джошуа са били олимпийски шампиони по бокс, а наш КобраТ О'Пулев избяга демонстративно от ринга на олимпиадата в Пекин през 2008 г.

233

забравете го!

преди 3 години

символ на упадъка ни!

232

СПОКО

преди 3 години

До ИдеалистВажното е участието в битката! Това е истината! Да загубиш в бой е слава - утешително!

231

Ковача

преди 3 години

Кобра, спри се бе човек... Спри ги тия глупости. Антон е няколко нива напред, и пет реванша пак тая. Реванш се дава на равностойни противници, когато шампион е загубил и т.н. това не е твоят случай и с право.

230

Анонимен

преди 3 години

Абе то че има хора които да я теглят напред тая държава,има ги,ама ти с твоят псевдо "патриотизъм"определено не си от тях!

229

до 258

преди 3 години

България нито е бедна, нито малка. Избий си пораженческия светоглед от главата. Това че кукловодите ни спускат некадърни и подходящи за тях управляващи е проблем, но не е нерешим.

228

Анонимен

преди 3 години

дай ми 5 милиона в конвертируема валута и аз ще се престраша

227

Идеалист

преди 3 години

Стига сте овиквали и съдили човека. Който му стиска да се изправи срещу Джошуа. Кобратя имаше тази смелост. Не постигнал малко, да е много за човек от една бедна и малка страна!

226

До Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: ех, да ти имам правописа...

225

Анонимен

преди 3 години

Срам за професионалния бокс, и като цяло за спорта.Срам най вече за България.

224

Bg

преди 3 години

Нещо млъкна хахаха

223

Анонимен

преди 3 години

Някой май е залагал пари и сега е ядосан!!!

222

Анонимен

преди 3 години

Безделниците сега с кеф ще пишат пумии за Кобрата.Такива като вас не са направили нищо с живота си, камоли за Държавата.

221

Браво!!!

преди 3 години

Да,що народ отиде да види наживо най-големия за момента български умник..Заслужавало си е шоуто,даже бай Тошо едно време не ръсеше толкова простотии...

220

Мисля си

преди 3 години

що ли не отидох да посрещна и аз тоя посинения ? И можех и аз от Аерогарата в София вече,даже не и от Хитроу,ама чак тук от София да се пеня-Джошуа,страх та е,а,страхливец,ела бе,айде ела бе,пъзльо..И двамата с Кобрата щяхме да мятаме ръце,да викаме оня пъзльо Джошуа и ша на снимат телевизиине и мен! И аз ша стана звИздЪ за един ден! Как не са сетих по -рано,ама може утре да цъфна пред НДК и да крещя и аз-пъзльо,страхливец,ела бе,ела бе Джошуа,ша та смачкам насред Лондон бе!Их,как не отидох...

219

Аз съм опулена кобра

преди 3 години

Ей гащници , толко сте про-сти и не разбирате нищо от моя професионален бокс и стратегия.Аз оня ден само си правих спаринг с Печката в Лондон.На пролет ще изляза едновременно срещу Печката и Фюри за вселенската титла.Ще ги смачкам като *** и лично Майк Тайсън ще ми закачи поясите !Такова чувство имам аз!

218

Милост

преди 3 години

Цяла България и цял свят видя,че разликата в класите е огромна и само поради милостта на Джошуа двубоя продължи цели 9 рунда-заради спонсорите и рекламите естествено! Единствено Пулев и Андрейка решиха,че Кобрата е победител и че Джошуа е умрял от страх и избягъл чак при Английската кралица! Явно Кобрата и Андрейка са прави, ание сме всички уникални мухльовци,че сме толкова заблудени! Прости ни,Кобра,прости ни Андрейка...Прости ни Господи,че сма толкова прости...