6

Знае се!

преди 3 години

Ей тия синдикалисти съкратиха най-много работни места. Като е председател на синдикат защо не подаде сигнал за измама на тези от КЕВР, които с работата си са нанесли щети за стотици милиони на българите, чиито пари са източили с тока и парното. Ако наистина е синдикалист нека започне кампания, с която да вкарат Оня от КЕВР за 10 години в затвора, за да повярваме на синдиката му!

5

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Синдикалист ми било? Чорбаджия , не наял се ! Да връща милионите и да си ходи в панелката в Люлин.

4

Приказка за стълбата

преди 3 години

Вие дето сте на държавната софра и с разни схеми прибирате парите се малко ви се вижда, 60% от заработката на всеки човек взимате пряко или косвено за "държавата" и пак малко ви е малко. А здравеопазването е достъпно и безплатно само за вас, за народа направления и специалисти няма щото крадете парите и за докторите нищо не остава. Младите затова бягат от тука, не искат да са роби в "свободна България", когато парите ти стигат само за физическото оцеляване живота не носи голяма радост.

3

Handel

преди 3 години

"Той тези пари ги е похарчил със сигурност." Шефът на топлофикация ги бил похарчил тези пари? Аз мислех че Топлофикация е общинска фирма, а излиза че тя била негова еднолична собственост.

2

Сандо

преди 3 години

мано, те язовирите източиха и скоро половин БГ няма да има вода за пиене и битови нужди и никой нищо не казва .... а ти за някви си % осигуровки дуднеш

1

Анонимен

преди 3 години

Да аа КЕВР няма право но и ти нямаш право и всеки път на Дянков пицата имитира.Нямало държавата, ами няма да има като крадат от фонда и си мълчите. Делите ли си го бе ?