107

иванов

преди 3 години

Никакво отваряне . Това е истината....На който не му харесва да го продава - това е положението

106

Анонимен

преди 3 години

Тия се оказаха най-наглите типове от всички "бизнесмени" ! Аман вече - опищяха света !Никакво отваряне - до фалит !

105

Анонимен

преди 3 години

Никво отваряне, баба им все по кръчмите е висела!

104

наблюдател

преди 3 години

Тррябва да отворят на 01.04.(шегичка)

103

Анонимен

преди 3 години

До това еНяма да ви стъпя в тъпите болници, да ви заемам скъпоценните легла. Ако трябва и нотариално ще заверя декларация, само да ме оставите на мира с *** ви мерки и органичения.

102

u s b

преди 3 години

Целта на цялата гимнастика е повече безработни да седят вкъщи,да съсипят икономиката и същите тези да бъдат облъчвани по цял ден с негативни новини|| Да ги държат в постоянен страх! Защо никой не протестира ,?! Показваме,че на голям % от българите ни харесва да ни третират като гъски,овци или кози! Кога и как искате да тръгнем нагоре ????С тази апатия и бездушие ли ???Знаете ли как се печелят човешки права и свободи ???? Имате ли ги ??!!

101

Анонимен

преди 3 години

Явно семейството не може да празнува без ресторант

100

Анонимен

преди 3 години

Това ли ни е бизнесът Жалко е

99

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа, като имат резервация ще си пилешката пържола с гъбен сос за 150 лева по стайте.То друга тема, но доста *** трябва да си за да резервираш почивка за нова година виждайки какво се случва по света.

98

Пен

преди 3 години

До до 66Имаш Fine din.... какво ? Говори така ,че и простолюдието да разбира. Не може всички да сме неграмотни като собствениците на Fine ... нещо си там.

97

Циркаджии

преди 3 години

В лошия смисъл на думата. Наглеци! Здравните служители се жертват, за да лекуват и спасяват живот, а на вас само маси и кючеци са ви в главите, с гарнитура вечен рев и вой за пари. Никакво отваряне. Данните са ужасяващи, а вие искате песни и танци!

96

Анонимен

преди 3 години

Да ги отворят но осигуряват ли си работниците на това което имдават Не после докторите виновни

95

Анонимен

преди 3 години

Тия тотално полудяха!! Никакво отваряне на кръчмите по празниците!! И без това яко сме я закъсали!

94

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е кое е по важно ресторанти или реанимации Отворете рестрантите за да се преотлнят реанимациите

93

X

преди 3 години

За толкова време от пролетта до сега, не разбрахте ли, че по празниците като ресторантите са затворени, всичките ще се натъпчат по домовете си, къщи на село, вили и т.н. неограничен брой хора и файдата от затварянето - нула!

92

Анонимен

преди 3 години

Заведенията да стоят затворени можем да живеем и с храна сготвена у дома по добро е отколкото да давате луди пари да Ви сетвират дайте ги тези пари за развитие не за плюскане

91

Анонимен

преди 3 години

Чудя се наистина не разбират ли серозността на ситуацията или са завладяни от печалбарството явно да искст да печелят после докторите са виновни

90

Анонимен

преди 3 години

Аха. В цяла Европа са затворени, сърби и хървати налагат крути мерки, та тези си фантазират май.

89

без такива

преди 3 години

Никакво отваряне ,задниците им няма да зараснат на баровците ,ако не са на заведение ,да си поръчат храна и пиене за вкъщи.Децата ни стоят затворени а те искат отваряне на заведенията ,да заминават на село откъдето са дошли и да правят соаретата там.

88

Мисля си

преди 3 години

От барове, кръчми и ресторанти полза няма. Трябва да работят само производствата. В заведенията и училищата е най-голямата зараза. Двама мои приятели умряха от Ковид. На единия жена му не вярваше, че има вирус, сега плаче до Бога. Бяха ежедновно и ежевечерно по заведения. Съжалявам я, но не й прощавам.