26

Анонимен

преди 3 години

Вечно фалшиво-нахилената физиономия на това "моме" най вероятно е професионално"заболяване"следствие на дългата служба по круизните корита! За не запознатите,голяма част от заплащането там се формира на база Позитивни-Негативни оценки на пътниците(почиващите)!

25

Анонимен

преди 3 години

Опусумите догодина да спретнат един женски финал на фермата в които да завъртят едно голо хоро(и не само)между участничките и така да определим новият "фермер"

24

Анонимен

преди 3 години

Много позитивен човек , усмихната за разлика от повечето българи. Мъжете във Фермата не заслужаваха да спечелят, защото бяхо по-големи лицемери, интриганти, клюкари и страхливци от жените, което си е постижение. Гледахме през цялото време женски дуели докато мъжете като едни Жулиети наблюдаваха от балкончето сеир!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22що за глупост, никога не е лампяла за парите. единствените със схемите в предаването бяха даньо богатия, оная надя и оня с етноса. даньо така прецака даяна, за да играе със стоян; надя, хвърли мара, за да не може да я избере на дуел; а оня с етноса се прави 2 дена, седмица преди финала, че не може да стане от леглото и си лежа и чете алманаха. то по тази логика, всички да си бяха легнали 2 дена и да си лежат, точно преди дуелите

22

Анонимен

преди 3 години

Да, станала е боец и не отричам качествата й. Жалкото е, че и на 36 г. си е останала едно малко ин-фан-тил-че. Нормално е да иска мъж и семейство, ама с нейното "юхуу".......

21

Анонимен

преди 3 години

ФЕРМАТА? Олицетворение за Фермер бяха да речем, Райно и Яни,а това това девойче беше готово и на х. й да се върти само и само за да спечели парите,не знам това какво общо има с понятието Фермер?

20

Анонимен

преди 3 години

Харесвам непринуденото и поведение, нямаше злоба в нея, нямаше високомерие, чувствителна е, това е най-голямато предимство.

19

До 18

преди 3 години

Той и Чирков /бог да го прости/стана професор и известен кардиолог,но това не повлия положително на племето.

18

Анонимен

преди 3 години

и да немаше 100 хил., пак щех да я изплующъ..

17

До 7

преди 3 години

И "оня от етноса" да беше спечелил пак нямаше да е лошо! Поне си изкарва парите със занаят и честен труд и така щеше да покаже на всички "братя* , че пътят е образованието и интеграцията.

16

Анонимен

преди 3 години

пак добре, че не спечели оня от етноса на помощи, въпреки, че доста го беше яд, сигурно неговите тартори бая пари са дали за смс-и , все пак е имал 10 дни да каже на всички, че е първи по точки и да гласуват, може да е строшил минимум едни 10 000 лева за смс-и и беше много очуден, че не печели!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен nomer 1защо без да пикаят? не го разбирам? какво им пречи да си пикаят в гащите? вие как мислите се пикае в студа? някога работили ли сте на студено, на отрицателни температури за дулго време?

14

Анонимен

преди 3 години

Откога "слугините"по круизните кораби се зоват Стюардеси?

13

Абсурдистан

преди 3 години

Евтина лигла.без достойнство. Рев псувни и злоба . Чок банана може и да види с тея пари ....но не е пример за достойна жена

12

До 2

преди 3 години

Що пък не?Мисирките от купените медии всеки ден ни натрапват един,който и един език не знае,излага ни по света и у нас и непрекъснато ръси глупости или назидава или заплашвано това явно не те дразни.А това момиче вече ти е неприятно,че веднъж са го дали по телевизията и сега има статия за него.Не си ли малко злобен и завистлив?

11

До 9

преди 3 години

Всеки може да отиде до Франция.Пример-2 милиона избягали от тъпата ни система и мизерия,на които никой не им е платил.

10

Анонимен

преди 3 години

Това предаване започна с добра идея,но впоследствие беше опорочена до крайност.Защо трябва жени да забиват пирони,да режат греди и да влачат тежки чували.Това не е ли гавра с женската физика и кому е нужно?Не трябва ли да ни показват как рисуват,как свирят,как пеят,как пишат,как готвят,какви математички,шахматистки или спортистки са?Чекистки ли ще ги правим?

9

чичко паричко

преди 3 години

А кой е купил ходенето и до Франция на грета ванче диванче?

8

Да бе да .ама не

преди 3 години

Как евтино се подлагаше на Петър . Съфермерите и викаха хейти.Милена я определи мн точно-дребна злобна душа. Хилене псуване реване чок банана .....

7

Пен

преди 3 години

Хепи Ванче ? След 10 години сигурно няма да могат да се разбират хората от толкова внасяне не чужди думи.....