408

1913

преди 3 години

Пулев не уважи нито Кличко , нито Джошуа , не каза една хубава дума за тях, което ме навежда на тежки комплекси от типа , аз съм най великия...И двамата му съперника бяха супер концентрирани, домато нашия се правеше на шут на ринга, точно след всеки негов маймунджелък понасяше тежки удъри..Мисля , че човек трябва да уважава най добрите в света, а той не го направи, затова всички го намразиха...Знаем какъв е бил навремето, такаче не ми го свързвайте с патриотизъм моля ви...

407

Анонимен

преди 3 години

Да ама Стоичков спечели златна топка и е легенда на Барса

406

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ..

405

Масвидал

преди 3 години

Когато Милан биха Барселона с 4:0 през 94-та, Стоичков призна, че са били по-добри и това, че Марсел Десаи го е опазил напълно, не му е дал дори възможност да направи нещо в мача. Стоичков, не е твърдял, че Милан или Десаи са се страхували, че всъщност той е играл по-добре и т.н. Ицо, умееше да губи, не му харесваше, но умееше. Кубрат...

404

българин

преди 3 години

Всичко написано е така. Успехт му е безспорен. Поведението му преди мача също е оправдано - все пак това е шоу за много пари и всички се държат така преди мача. Това, което подразни е поведението му след мача. ОК загубил си - *** и стисни ръката не съперника ти, а недей да се изкаваш "ще ме запомниш" и т.н. това не е спортмеското. Човек трябва да губи с достойнство и трябва да може да губи. Просто поведението му СЛЕД мача беше непрофесионално.

403

1

преди 3 години

това, че е *** не зависи от него, но това, че е невъзпитан и продажен зависи, просто е лош човек

402

Анонимен

преди 3 години

държи на бой Кубрат. Не е некой изнежен менсаджия

401

дедо Ташунко

преди 3 години

Феноменален в ролята на боксова круша!

400

Анонимен

преди 3 години

Сега остава някой да ми обясни какво толкова феноменално има в това, да си поредният неуспял претендент, в една дълга поредица...

399

А телефонистите?!

преди 3 години

А защо никой не плюе по телефонистите и робството на аутсорсинга?!?Да, в нашата страна умните не се ценят. Що да си преподаварютел или мед сестра - плюят те, обиждат те, бият те и то за жълти стотинки. В Германия например ги уважават повече и определено им плащат повече от на телефонист в кол център. У нас простите *** в аутсорсинга прибират много пари за една безсмислена за обществото работа. Евала на Кубрат, но стига противопоставяне на спортисти и учени!!!!

398

Snorky

преди 3 години

По време на двата му претендентски мача Пулев се хилеше и плезеше като абсолютен и_иот. Не е нормално в такива сериозни срещи да участват несериозни спортисти. В реда на нещата е рекламодателите да се оттеглят при мачове на Пулев. Затова и трудно си намираше съперници в годините нашата беззъба кобра.

397

Позор

преди 3 години

И да беше спечелил, пак щях да се срамувам! Полумаймунското му поведение преди и след двувоя не ми навяват патриотични мисли. Все едно да се гордея с Тиквата.

396

Феноменално

преди 3 години

Антоним на тази дума е ноуменално. Феноменалното само изглежда реално, защото е привидно, феномените са начинът, по който нещата ни се явяват в една или друга нагласа на съзнанието. Нокдаунът е само привидност, докато истинската реалност, достъпна само за ума, но не и за сетивата, е ноуменът, умопостигаемата вещ. И тъй като повечето коментиращи тук нямат ум, те се осланят само на данните на сетивата и не виждат истината зад това привидно поражение.Нъл тъй, Саше?

395

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Простотията у нас е издигната на пиедестал.Затова сме гетото на Европа.

394

Lan

преди 3 години

Статития насочена срещу омразата със заглавие, което веднага буди антагонизъм! Членовете на Менса са умни хора. Човек трудно може да се нарече умен, ако не е наясно, че в живота се печели и губи, независимо от качества, усилия, талант, работа. Е те така те. Жалко.

393

Анонимен

преди 3 години

Саше, не си бъркай в носа, докато пишеш. Защото излизат бълвочи, като това отгоре.Да те набият не е постижение, а нещо, което не е постижение няма как да е феноменално. Феномен означава явление, а нокаута на Джошуа срещу Пулев не беше явление, а неоспорим предизвестен факт.

392

Още ИСТОРИЯ

преди 3 години

Митридат като ПЕРСИИСКИ ИНТУЛЕКТУАЛЕЦ бил избран за Цар на сходните ирански племена:Сармати,Скити,Алани и пр. на п-ов КРИМИмперията на ПАРТИТЕ тогава владеела цяла Персия и мислителя Митридат смятал че Рим е далеко като Марс а Партите са близко и току виж го свалили от власт с военен поход та заложил на римофобияМитридат Пулев умрял като Пульо имащ граница с РимДревната България е на Кан Асюбиги Кубрат от 632г.Лондон има 32 кварталаХристос разпнат на 33г е...Пулю Лъжеца не е Българин

391

Анонимен

преди 3 години

ТИТ ФЛАВИЙ Веспасианов СПАСИТЕЛЯ на над един милион въоражени юдео еврейски бунтовници срещу Рим с помощник ЕВРЕЙСКИЯ СОЛОМОНОВ ЦАР АГРИПА като избухнал вулкана Везувий малко преди римляните да го пречукат твърдял че е без грехове тъй като забранил да бъдат зверски доизклани въпросните над милион юдеоевреиАнглосаксонския ТИТАНИК ще свърши като англосаксонския кораб ТИТАНИКПульо,БКП,ЦСКА унищожиха и англета и светафакт

390

Alex

преди 3 години

Тия от МЕНСА са ми малко като тия от БХК. Нищо лично :)

389

НЯКОЙ

преди 3 години

Постиженията на Пулев са си негови и това не е национален въпрос за България. Как е тренирал и какво е тренирал си е негова работа, нас не ни интересува. Това, че носи българското знаме добре, но тъжно и жалко беше да го гледаме как го пребиват на ринга.Боксът е индивидуален спорт и всичко зависи от самия състезател без значение, кой стои зад него или до него. така, че оправданията са несериозни, бе му осигурено всичко за да се подготви. В България има много по-важни въпроси за решаване.